Keresés

Hírek

Kosárlabda 2020.09.30 Elkerülhető vereséget szenvedtünk a PVSK-tól

Elkerülhető vereséget szenvedtünk a PVSK-tól Három pont döntött a Pécsi VSK javára az MTK ELITE Basket elleni, férfi NB I/B csoportos kosárlabda-bajnoki mérkőzésen, amely az első volt a szezonban.

Kosárlabda 2020.09.13 Akár még komolyabb eredményre is képesek lehetünk

Akár még komolyabb eredményre is képesek lehetünk U20-as férfi kosárlabdacsapatunk vezetőedzőjével, Simon Nándorral beszélgettünk a következő évad terveiről.

Kosárlabda 2020.08.27 Szabadabb szerepkörben játszhat

Szabadabb szerepkörben játszhat Hegedűs Attilával, az MTK Budapest ELITE Basket felnőtt másodosztályú kosárlabda-bajnokságban szereplő férficsapatának egyetlen új igazolásával beszélgettünk arról, miként látja az együttes és saját maga jövőjét.

Kosárlabda 2020.08.23 Nagy előnyt jelenthet az összeszokottság

Nagy előnyt jelenthet az összeszokottság Horváth Balázzsal, az MTK Budapest ELITE Basket felnőtt másodosztályú kosárlabda-bajnokságban szereplő férficsapatának vezetőedzőjével beszélgettünk a legutóbbi évadban történtekről és a keret változásairól.

Kosárlabda 2020.08.06 Sokkal jobban átlátja a pályán történteket

Sokkal jobban átlátja a pályán történteket A TFSE-MTK Budapest élvonalban szereplő kosárlabdacsapatának ifjú irányítójával, Boros Bertával beszélgettünk az első, klubban töltött szezonjáról és a terveiről.

Kosárlabda 2020.06.06 Hogyan tovább? – férfi kosárlabda

Hogyan tovább? – férfi kosárlabda A járványveszély utáni helyzetet elemző sorozatunkban ezúttal a férfi kosárlabdázók kerülnek sorra, vagyis az MTK-ELITE Basket csapata, amely az NB I B erősebbik, úgynevezett Piros csoportjában szerepel. Spiriev Attila, ügyvezető igazgatótól megtudtuk, marad az edző, folyamatos a munka, de a csarnokba még nem térhettek vissza, és azt sem tudják egyelőre, mikor kezdődik a következő szezon.

Kosárlabda 2020.03.27 Stabilan pirosak a kék-fehérek

Stabilan pirosak a kék-fehérek Bár a változások után sokan aggódtak érte, nem fenyegette a kiesés réme a férfi NB I B erősebbik, Piros csoportjából a továbbra is légiósmentes MTK-Elite Basket csapatát, amely a 12. helyen állt az alapszakasz lefújásakor, és amelynek új játékos, Takács András lett a legeredményesebbje 16.3-as pontátlaggal.

Kosárlabda 2020.03.15 A Törökbálint Sportközpont hétfőtől zárva tart

A Törökbálint Sportközpont hétfőtől zárva tart Az MTK ELITE Basket otthona egy ideig bezárt.

Kosárlabda 2020.03.02 Más súlycsoport

Más súlycsoport Nem volt esélyünk a Veszprém ellen.

Kosárlabda 2020.02.14 Az ítélet: Honvéd-győzelem

Az ítélet: Honvéd-győzelem Férfi kosárlabdacsapatunk nem érdemelt vereséget.

« Előző oldal 12345678 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!