Atlétika
Magyari Zoltán

Nem sikerült borítani a papírformát

Publikálva: 2020.11.16 Frissítve: 2020.11.16

Hamar eldöntötte a meccset a BKG.

NB I/B piros csoport, 8. forduló
BKG Príma Akadémia–MTK ELITE Basket 100-61 (25-7, 23-15, 25-20, 27-18)
Szigetszentmiklós Városi Sportcsarnok
statisztika

Férfi kosárlabdacsapatunk az NB I/B piros csoportjának nyolcadik fordulójában a dobogóra is esélyes BKG Príma otthonába látogatott. Mindössze három percig tudtuk tartani a lépést a hazaiakkal, ekkor 5-5-öt mutatott az eredményjelző. Ezt követően 15 hazai pont következett, az első negyed végén pedig már 18 pontos hátrányban voltunk.

Innentől kezdve már csak futottunk az eredmény után a jóval esélyesebb BKG ellen, és ugyan a többi játékrész szorosabb volt mint az első, végül 100-61-es vereséget szenvedtünk, így továbbra is várat magára az első győzelmünk.

Horváth Balázs: – Gratulálok a BKG csapatának, mert nagyon szépen és agresszívan kosárlabdáznak. Azt gondolom, hogy ebben a szezonban jelentősen esélyesek arra, hogy éremért játszanak és kívánom nekik, hogy teljesüljön minden elképzelésük. A mi csapatunkat rengeteg probléma sújtja. Úgy nem lehet kosárlabdázni, hogy 32 eladott labdánk van és 40 százalékkal értékesítjük a helyzeteinket. Mind fizikálisan, mind mentálisan, mind kosárlabdatudásban jelen pillanatban az összes ellenfelünk mögött vagyunk. Azt gondolom, hogy ebben az állapotunkban inkább közelebb állunk az NB II szintjéhez, mint a piros csoporthoz. Nagyon várjuk vissza a sérültjeinket és a betegeinket. A következő mérkőzésünkön már szeretnénk teljes kerettel kiállni és egészen más arcunkat mutatni.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!