Atlétika
Magyari Zoltán

Zsinórban az ötödik vereség

Publikálva: 2020.10.30 Frissítve: 2020.10.30

Az MTK-ELITE Basket 78–69-re kikapott a MEAFC-Miskolctól a férfi kosárlabda NB I/B piros csoportjában.

Komoly gödörből kellett kimásznia a férfi kosárlabda NB I/B piros csoportban szereplő MTK-ELITE Basket csapatának. Horváth Balázs vezetőedző legénysége korábban négyből négy meccset elbukott az aktuális kiírásban (hármat ráadásul hazai pályán), így nem várt rá könnyű feladat a MEAFC-Miskolc ellen sem.

Nem is indult kedvezően a mieink számára az összecsapás. A miskolciak 9–0-s rohammal kezdtek, Farkas Sándor Dániel triplája a lehető legjobbkor jött, és reményt adott a folytatásra nézve. Az első negyedet a rivális nyerte, de a vége felé sikerült három pontra felzárkózni (21–18).

A folytatásban pedig teljesen kiegyenlítetté vált a mérkőzés, 27–27 után Dobos Márk pontjaival először vette át a vezetést csapatunk, amit a nagyszünetig nem is engedett ki a kezéből (33–36).

Sajnos utána azonban ritmust váltottak a miskolciak, amivel a mieink nem tudták tartani a lépést. Az utolsó negyednek nyolcpontos hátrányról vágtunk neki, az etap végére pedig már kilencpontos különbséget mutatott az eredményjelző. Csapatunk így újabb mérkőzést veszített, a fellélegzést jelentő győzelemre tovább kell várni.

MEAFC-Miskolc–MTK-ELITE Basket 78–69 (21–18, 14–20, 22–11, 21– 20)
Pontszerzőink: Takács A. 18 pont, Farkas S. D. 16, Hegedűs A. 10, Juhász K. 8, Nagy D. 7, Bognár M. 6, Bagi D. 2, Dobos M. 2       

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!