Keresés

Hírek

Kosárlabda 2020.11.16 Nem sikerült borítani a papírformát

Nem sikerült borítani a papírformát Hamar eldöntötte a meccset a BKG.

Kosárlabda 2020.11.12 Hétből hét vereség (GALÉRIA)

Hétből hét vereség (GALÉRIA) A Budapesti Honvéd SE otthonában 73–61-es vereséget szenvedett az MTK-ELITE Basket a férfi kosárlabda NB I/B piros csoportjában. Horváth Balázs vezetőedző együttese így hét bajnoki mérkőzés után hét vereséggel áll a tabella utolsó helyén.

Kosárlabda 2020.11.07 Nehéz helyzetben

Nehéz helyzetben Az ötödik bajnokiján is vereséget szenvedett az MTK-ELITE Basket a férfi kosárlabda NB I/B piros csoportjában: ezúttal a Vasas Akadémia múlta felül a mieinket, de ami ennél is nagyobb gondot jelent, az a rengeteg hiányzó.

Kosárlabda 2020.10.30 Zsinórban az ötödik vereség

Zsinórban az ötödik vereség Az MTK-ELITE Basket 78–69-re kikapott a MEAFC-Miskolctól a férfi kosárlabda NB I/B piros csoportjában.

Kosárlabda 2020.10.23 Négy forduló után nyeretlen az MTK-ELITE basket

Négy forduló után nyeretlen az MTK-ELITE basket Sorozatban negyedik vereségét szenvedte el az MTK-ELITE Basket férfi kosárlabdacsapata a másodosztályú bajnokságban; ezúttal a Veszprémmel szemben maradt alul 86–75-re.

Kosárlabda 2020.10.14 Elég a gratulációból!

Elég a gratulációból! Az NB I/B piros csoportjában harmadik mérkőzését is elveszítette férfi kosárlabdacsapatunk, amely ezúttal a bajnokesélyes Nyíregyházát fogadta.

Kosárlabda 2020.10.10 Lepattanók nélkül nem megy

Lepattanók nélkül nem megy Férfi kosárlabdacsapatunk hazai pályán, a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskola és Gimnáziumban rendezett mérkőzésen 71–69-re kikapott a Salgótarjáni KSE együttesétől, így továbbra sem szerzett pontot az aktuális évadban.

Kosárlabda 2020.10.02 Érzik a vereség súlyát

Érzik a vereség súlyát Az MTK ELITE Basket három ponttal kikapott a PVSK ellen, az első szezonbeli mérkőzésén a férfi NB I/B csoportos kosárlabda-bajnokságban. Horváth Balázs vezetőedző szerint a folytatásban nagyobb motivációval kell pályára lépni.

Kosárlabda 2020.10.01 Szigorított szabályok

Szigorított szabályok Legalább nyolc egészséges játékos szükséges ahhoz, hogy a csapat kiállhasson a magyar férfi és a női kosárlabda-élvonalban, de ezt is több feltételhez kötött.

Kosárlabda 2020.09.30 Elkerülhető vereséget szenvedtünk a PVSK-tól

Elkerülhető vereséget szenvedtünk a PVSK-tól Három pont döntött a Pécsi VSK javára az MTK ELITE Basket elleni, férfi NB I/B csoportos kosárlabda-bajnoki mérkőzésen, amely az első volt a szezonban.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!