Tenisz
Gálfi Dalma

Zsinórban a kilencedik vereség

Publikálva: 2020.12.05 Frissítve: 2020.12.05

Sajnos az idei összes mérkőzését elveszítette a férfi NB I/B piros csoportjában szereplő kosárlabdacsapatunk, az MTK ELITE Basket. Horváth Balázs vezetőedző fiai ezúttal a TF-Budapesttől kaptak ki 82–56-ra.

Nem indult kecsegtetően az MTK ELITE Basket 2020/21-es bajnoki évada. A férfi kosárlabda NB I/B piros csoportjában szereplő alakulat eddig az összes mérkőzését elvesztette, így a tabella utolsó helyén áll. Pedig Horváth Balázs, a csapat vezetőedzője nemrég optimistán nyilatkozott honlapunknak, miszerint a decemberi folytatásra feltámadhat hamvaiból az idén finoman fogalmazva nem parádézó együttes, főleg azután, hogy sikerült szerződtetni a rutinosnak mondható Jilling Lászlót. Az új szerzemény azonnal a falka élére állt, tényleg vezérként viselkedett a még mindig foghíjas társaságban. Húsz pontjával csapatunk legeredményesebb játékosa volt a TF-BP elleni bajnokin, jóllehet, egymaga nem nyerhette meg a találkozót: a rivális a papírformát érvényesítve 82–56-ra győzedelmeskedett.

A mérkőzés előtt derült ki, hogy három játékosomra nem számíthatok. Ezzel együtt is sokkal jobb mérkőzést kellett volna játszanunk. Pozitívum, hogy Jilling Lászlónak beestek a dobásai a végén, hat triplát dobott a negyedik negyedben, azonban jobb lenne, ha ezek az extra kosarak akkor jönnének, amikor még nem dőlt el a találkozó – értékelt csalódottan Horváth Balázs.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!