Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Hétből hét vereség (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.11.12 Frissítve: 2020.11.12

A Budapesti Honvéd SE otthonában 73–61-es vereséget szenvedett az MTK-ELITE Basket a férfi kosárlabda NB I/B piros csoportjában. Horváth Balázs vezetőedző együttese így hét bajnoki mérkőzés után hét vereséggel áll a tabella utolsó helyén.

Hiába a sok beteg és sérült, a férfi kosárlabda NB I/B piros csoportjában szereplő MTK-ELITE Basket csapatának ismét mérkőzést kellett játszania, méghozzá a mieinkhez hasonlóan az összecsapásig szintén nyeretlen Budapesti Honvéd SE ellen a Ludovika Arénában.

Horváth Balázs együttese nagyot küzdött, az első negyedet követően még vezetett (16–19), de aztán a hazaiak jobban bírták szusszal, és a második (22–8), illetve harmadik etapban (18–15) a maguk javára fordították az állást. A hozzáállással ezúttal nem volt probléma, hiszen a részben az U20-as együttesből felhozott fiatalokkal felturbózott társaság minden tőle telhetőt megtett, hogy szorossá tegye a meccset. Az utolsó negyedet ismét a mieink nyerték (17–19), jóllehet, a pontok és a végeredmény szempontjából ez vajmi kevés vigasz. Csapatunk hét bajnoki mérkőzés után hét vereséggel áll a tabella utolsó helyén…

– Először is szeretnék gratulálni a Honvéd játékosainak győzelméhez, mivel teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Jelen pillanatban fizikálisan sokkal jobb állapotban vannak, mint mi és azt gondolom, hogy ez döntötte el a meccset a javukra. Sajnos nálunk továbbra is sok a betegség és a sérülés, hat játékost kell nélkülöznünk hétről hétre. Azt gondolom, hogy az, hogy mi kiállunk ennyi sérülttel és beteggel, az becsületbeli dolog, amire büszkék lehetnek a játékosok. Ha a sérültek és a betegek felépülnek, úgy gondolom, újra méltó ellenfelei tudunk lenni a piros csoportos csapatoknak, reméljük, hogy minél előbb megérkezik az első győzelmünk – értékelt Horváth Balázs.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!