Atlétika
Nagy Marcell

Esport: peches hétvége

Publikálva: 2022.06.15 Frissítve: 2022.06.15 eSport

FIFA csapatunk kettős vereséget szenvedett a bajnokságban, Gódor második helyen végzett az Európa-bajnokság selejtezőjén, Endrődi pedig megpördült Abu-Dzabiban.

FIFA Pro Clubs:

Június 12-én, vasárnap a Magyar Pro Clubs Bajnokság tizedik játéknapján léptünk pályára, amikor az éllovas Puskás Akadémia mellett a szezon második felében a pontokat szorgalmasan gyűjtő és sereghajtóból középcsapattá váló Grosics Alapítvánnyal mérkőztünk meg

Grosics Alapítvány Esport – MTK Budapest Esport 2-0

A stabilitásáról ismert védelmét tovább erősítette vetélytársunk, amely meg is alapozta sikerét, hiszen kapott gól nélkül teljesítette a kilencven percet. Magas karakterrel játszó támadója, Ács pedig két alkalommal is be tudott találni, ezzel biztosítva a három pontot.

MTK Budapest Esport – Puskás Akadémia Esport 0-5

Vetélytársunk bajnokhoz hű játékkal lépett pályára. Válogatott támadója, Stelcz ismét remekelt, aki az aranyérem mellett a gólkirályi címre is pályázik.

Az utolsó játéknapot megelőzően a hatodik helyet foglaljuk el a tabellán.

FIFA 1v1:

Gódor Donát és Majorosi Krisztián képviselte együttesünket a PlayIT-en megrendezett, az eFOOTBALL-válogatottságért zajló versenyen. Majorosi Krisz a második körben került alsó ága, ahol Gogetinho elleni győzelmét követően csapattársa ejtette ki. Gódor egészen a döntőig jutott, ahol Varga Bendével szemben alulmaradt, így éppen lemaradt a válogatott pozícióról.

Szimulátor: 

Június 13-án, hétfőn a Hungarian e-Sport Series ezüst kategóriája Endrődi Dominik részvételével Abu-Dzabiba látogatott. A futamon a kilencedik rajthelyről indulhatott szimulátorosunk, aki hat tizeddel maradt el a pole pozíciótól. A futamon egészen a harmadik helyig küzdötte fel magát Endrődi, amikor bejött a biztonsági autó. Az újraindítás után egészen a tizedik pozícióig esett vissza, miután vetélytársával összeért, és megpördült.

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!