Atlétika
Vári Péter

Esport: döntők hétvégéje

Publikálva: 2022.06.24 Frissítve: 2022.06.24 eSport

Szombaton három játékosunk – egyéniben – a HUNESZ Masters havi döntőjén vesz részt, vasárnap a HPCL Magyar Kupa döntőjében lép pályára csapatunk.

FIFA Pro Clubs:

A Magyar Pro Clubs Bajnokság (HPCL)végeztével rendezik meg a HPCL Magyar Kupa döntőjét. Vasárnap együttesünk a HELL Honvéddal mérkőzik, ők a Mezei Vill FC mellett a Fertőszentmiklós, a Grosics Alapítvány, illetve a TrollFoci-Hálószaggató csapatánál bizonyultak jobbnak a fináléig vezető úton. A döntő vasárnap 20:00-kor a liga Facebook oldalán követhető élőben.

A Magyar Kupa ágrajza IDE kattintva tekinthető meg.

FIFA 1v1:

A HUNESZ Masters havi döntőjére három játékosunk is kvalifikálta magát, így a nyolcfős mezőnyben a Puskás-Suzuki-kupát megnyerő Pápai „Kubu” Bálint mellett Horváth Gábor és Kovács Dániel is jelen lesz szombaton. Az utolsó selejtezőn utóbbi két játékos játszotta a már tét nélküli döntőt, hiszen a legjobb négy automatikusan részt vehet a havi finálén, így az összecsapás mindössze a kiemelésről döntött.

Pápai Bálint így vélekedett a hétvégi tornáról:
A HUNESZ Masters havi döntőjén talán én vagyok az, akit a legkevésbé ismernek a mezőnyből, ami egyfajta előny lehet. Szeretném minél jobb eredménnyel zárni a hétvégét!

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!