Karate
Hárspataki Gábor

Hírek

Karate 2023.11.02 Karate: A világbajnoki ezüstérmes Hárspataki Gábor, edzője Fischer Mihály, valamint Boussebaa Aicha és Ilankovic Aleksandra a Sportáridóban (VIDEÓ)

Karate: A világbajnoki ezüstérmes Hárspataki Gábor, edzője Fischer Mihály, valamint Boussebaa Aicha és Ilankovic Aleksandra a Sportáridóban (VIDEÓ) Szegő Tibor vendége volt a világbajnoki ötödik helyezett női kumite csapat két tagja és a vb-ezüstérmes Hársi, együtt az edzőjével.

Karate 2023.10.31 Karate: „Hárspataki ezüstérme számomra arany” ‒ dr. Mészáros János (LAPSZEMLE)

Karate: „Hárspataki ezüstérme számomra arany” ‒ dr. Mészáros János (LAPSZEMLE) A hazai szövetség elnöke több szempontból is sikeresnek értékelte a vasárnap véget ért karate világbajnokságot, és azt is elárulta, hogy számára Hárspataki Gábor második helyezése ugyanolyan aranyérmet jelent, mint Kákosy Olíviáé.

Karate 2023.10.29 Karate: a női kumite csapat feltette magát a sportági térképre, ötödik helyen zárta a budapesti világbajnokságot (GALÉRIA+VIDEÓ)

Karate: a női kumite csapat feltette magát a sportági térképre, ötödik helyen zárta a budapesti világbajnokságot (GALÉRIA+VIDEÓ) A Boussebaa Aichával és Ilankovic Aleksandrával felálló alakulatunk a bronzmérkőzésen Horvátország legjobbjaitól szenvedett vereséget.

Karate 2023.10.28 Karate: Hárspataki Gábor ezüstérmes a budapesti világbajnokságon (GALÉRIA+VIDEÓ)

Karate: Hárspataki Gábor ezüstérmes a budapesti világbajnokságon (GALÉRIA+VIDEÓ) Sportolónk ismét történelmet írt, hiszen a tokiói olimpián szerzett bronzérem után világbajnoki második lett, ami a karate sportágban ismét óriási sikernek számít.

Karate 2023.10.27 Karate: a női kumite csapat – a vigaszágon Egyiptomot legyőzve – kiharcolta, hogy vasárnap a bronzéremért meccselhet (GALÉRIA)

Karate: a női kumite csapat – a vigaszágon Egyiptomot legyőzve – kiharcolta, hogy vasárnap a bronzéremért meccselhet (GALÉRIA) A férfi kumite csapat a legjobb tizenhat között zárta a világbajnokságot.

Karate 2023.10.26 Karate: főszerepben a csapatversenyek (GALÉRIA)

Karate: főszerepben a csapatversenyek (GALÉRIA) A női katacsapat nem jutott tovább a csoportjából, a férfi kumite alakulat viszont a németek ellen kiharcolta a következő fordulós szereplést.

Karate 2023.10.25 Karate: Hárspataki Gábor döntős a budapesti világbajnokságon (GALÉRIA+VIDEÓ)

Karate: Hárspataki Gábor döntős a budapesti világbajnokságon (GALÉRIA+VIDEÓ) Karatékánk óriásit menetelve, hat győzelemmel kiharcolta a finálét, ahol egyiptomi ellenféllel néz szembe szombaton.

Karate 2023.10.24 Karate: három versenyzőnk lépett tatamira a budapesti világbajnokság nyitónapján (GALÉRIA)

Karate: három versenyzőnk lépett tatamira a budapesti világbajnokság nyitónapján (GALÉRIA) Sterck Laura, Kapdebo Botond és Fleischer Dóra jó szerepléséért szurkolhattunk kedden.

Karate 2023.10.23 Karate: egy nap múlva kezdődik a világbajnokság (GALÉRIA)

Karate: egy nap múlva kezdődik a világbajnokság (GALÉRIA) A magyar karateválogatott utolsó edzésén jártunk.

Karate 2023.10.21 Karate: nehéz szívvel, de le kellett mondania a világbajnokságról Baranyi Zsófiának (AUDIÓ)

Karate: nehéz szívvel, de le kellett mondania a világbajnokságról Baranyi Zsófiának (AUDIÓ) Egészségügyi okok miatt nem készülhet a világbajnokságra karatékánk, így csupán a háttérből segíti sportolótársait.

« Előző oldal 1234567891011 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!