Karate
Hárspataki Gábor

Hírek

Karate 2021.09.23 Karate: Fleischer Dórát a sors is a tatamira szánta (LAPSZEMLE)

Karate: Fleischer Dórát a sors is a tatamira szánta (LAPSZEMLE) A Mol Alapítvány által is támogatott 16 éves karatéka, Fleischer Dóra legutóbb a Budapest Openen mutatta meg, hogy nem véletlenül sorolják a legígéretesebb hazai versenyzők közé.

Karate 2021.09.15 Karate: Hárspataki Gábor aranyérmet szeretne a hazai világbajnokságon (VIDEÓ)

Karate: Hárspataki Gábor aranyérmet szeretne a hazai világbajnokságon (VIDEÓ) Klubunk karatékája, Hárspataki Gábor a DIGISport műsorában beszélt az olimpiai bronzérméről, valamint arról, mit tartogathat számára a jövő.

Karate 2021.09.14 Karate: halmoztuk az érmeket a Budapest Openen

Karate: halmoztuk az érmeket a Budapest Openen Kitettek magukért az MTK Budapest karatékái a Budapest Openen: klubunk az egyesületek érem- és a ponttáblázatán is az élen végzett.

Karate 2021.09.12 Karate: Tetoválással tiszteleg az olimpiai siker előtt (LAPSZEMLE)

Karate: Tetoválással tiszteleg az olimpiai siker előtt (LAPSZEMLE) Nagy jelentéssel bíró szimbólumot varratott magára Hárspataki Gábor.

Karate 2021.08.24 Karate: Megtalálták az egyensúlyt (LAPSZEMLE)

Karate: Megtalálták az egyensúlyt (LAPSZEMLE) Karatékánk, Hárspataki Gábor a tokiói olimpián bronzérmet szerzett a 75 kilogrammosok között. Edzőjével, Fischer Mihállyal beszélgetett a Magyar Edzők Társasága, aki amellett, hogy tagja a felnőtt válogatott szakmai stábjának, irányítja a korosztályos nemzeti csapatot is.

Karate 2021.08.23 Karate: Baranyi Zsófia korosztályos Európa-bajnoki ezüstérmes!

Karate: Baranyi Zsófia korosztályos Európa-bajnoki ezüstérmes! Az utolsó napra maradt a bravúr.

Karate 2021.08.17 Karate: Nem vagyunk Jackie Chanek (LAPSZEMLE)

Karate: Nem vagyunk Jackie Chanek (LAPSZEMLE) Még szoknia kell a népszerűséget Hárspataki Gábornak, aki az olimpiai bronzérem mellett annak is örül, hogy jó reklámot tudott csinálni a karaténak. A Nemzeti Sport interjúja.

Karate 2021.08.14 Karate: Az adrenalin és az akarat vitte előre (VIDEÓ)

Karate: Az adrenalin és az akarat vitte előre (VIDEÓ) Olimpiai bronzérmes karatékánk, Hárspataki Gábor értékelte tokiói teljesítményét.

Karate 2021.08.11 Karate: az utánpótláson is nagyot lendíthet az olimpiai bronzérem (LAPSZEMLE)

Karate: az utánpótláson is nagyot lendíthet az olimpiai bronzérem (LAPSZEMLE) Éljenző tömeg fogadta, mondhatni, világsztároknál megszokott felhajtás övezte az egykori utánpótlásbajnok Hárspataki Gábor hazaérkezését Tokióból, ahol olimpiai bronzérmet szerzett az MTK Budapest kiválósága. A hazai szövetség első embere szerint a történelmi harmadik hely fiatalok tömegét vonzhatja a japán gyökerű küzdősport művelőinek itthoni táborába.

Karate 2021.08.09 Karate: Hárspataki Gábor is hazatért (GALÉRIA)

Karate: Hárspataki Gábor is hazatért (GALÉRIA) Hárspataki Gábort faggattuk az ötkarikás játékokon nyújtott, bronzérmet érő teljesítményéről.

« Előző oldal 12345678 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!