Karate
Hárspataki Gábor

Hírek

Karate 2023.07.23 Karate: három nagy vágya van Hárspataki Gábornak (LAPSZEMLE)

Karate: három nagy vágya van Hárspataki Gábornak (LAPSZEMLE) Klubunk 27 esztendős sportolója fontos pillanatairól, felelősségről, jövőbeli terveiről mesélt a Platinum Zrt-nek, mindössze három hónappal a hazai rendezésű vb előtt.

Karate 2023.07.19 Karate: kevesebb mint száz nap múlva kezdődik a budapesti világbajnokság

Karate: kevesebb mint száz nap múlva kezdődik a budapesti világbajnokság A hazai rendezésű világeseményre telt házat várnak a szervezők.

Karate 2023.07.11 Karate: még lehet jelentkezni a nyári tábor harmadik turnusába

Karate: még lehet jelentkezni a nyári tábor harmadik turnusába Az MTK Budapest karate szakosztályának szervezésében, Virág András utánpótlásedző, exatlonista bajnok közreműködésével elkezdődött az első napközis ügyességfejlesztő tábor.

Karate 2023.07.04 Karate: érem nélkül tértünk haza Horvátországból

Karate: érem nélkül tértünk haza Horvátországból Korosztályos sportolóink léptek tatamira a Youth League poreci állomásán.

Karate 2023.06.06 Karate: családi napon népszerűsítettük szakosztályunkat

Karate: családi napon népszerűsítettük szakosztályunkat Utánpótlásedzőnk, Virág András irányításával zajlottak a bemutatók.

Karate 2023.05.24 Karate: Hárspataki Gábor sokat tanult külső szemlélőként is sportágáról (VIDEÓ)

Karate: Hárspataki Gábor sokat tanult külső szemlélőként is sportágáról (VIDEÓ) Hársi a kézsérülése miatt nem lehetett ott versenyzőként az idei magyar bajnokságon, ezért edzőként és lelkes szurkolóként segítette társait, mielőtt belevetné magát a rehabilitáció utáni kemény munkába.

Karate 2023.05.22 Karate: „Minden megteszek, hogy ott lehessek a világbajnokságon” ‒ Boussebaa Aicha (VIDEÓ)

Karate: „Minden megteszek, hogy ott lehessek a világbajnokságon” ‒ Boussebaa Aicha (VIDEÓ) Karatékánk nem volt elégedett a magyar bajnokságon mutatott teljesítményével, amiből levonta a következtetéseket, és most azon van, hogy sikeresen kvalifikálja magát a hazai rendezésű világversenyre.

Karate 2023.05.20 Karate: Baranyi Zsófi a magyar bajnoki címvédés után még nagyobb energiával készül a világbajnokságra (VIDEÓ)

Karate: Baranyi Zsófi a magyar bajnoki címvédés után még nagyobb energiával készül a világbajnokságra (VIDEÓ) Karatékánk a címvédés nehézségéről, illetve a előtte álló feladatokról mesélt bővebben.

Karate 2023.05.17 Karate: „Tizenhárom éve a csúcson” – Fischer Mihály (VIDEÓ)

Karate: „Tizenhárom éve a csúcson” – Fischer Mihály (VIDEÓ) Az MTK Budapest karatékái óriási sikert értek el a budapesti országos bajnokságon.

Karate 2023.05.12 Karate: az utánpótláskorúak is parádéztak a felnőtt ob-n (LAPSZEMLE)

Karate: az utánpótláskorúak is parádéztak a felnőtt ob-n (LAPSZEMLE) Az MTK Budapest fiatal karatékáinak az országos bajnokságon nyújtott teljesítményét az Utanpotlassport.hu is méltatta a megméretés után.

« Előző oldal 56789101112131415 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!