Tenisz
Babos Tímea

Karate: egy nap múlva kezdődik a világbajnokság (GALÉRIA)

Publikálva: 2023.10.23 Frissítve: 2023.10.23 Karate

A magyar karateválogatott utolsó edzésén jártunk.

Előző héten Tatán edzőtáborozott a világbajnokságra készülő karateválogatott, hétfő reggel pedig Budapesten folytatódhatott a közös munka. A Lantos Mihály Sportközpontban tartotta meg a magyar szakvezetés a válogatottak számára az utolsó edzést, ahová a sajtó képviselői is meghívást kaptak. Karatékáink már tényleg az utolsó simításokat végezték a gyakorlás alkalmával, hiszen kedden 10:00 órakor már kezdődik a megméretés.

Az első napon láthatjuk tatamin láthatjuk Kapdebo Botondot és Fleischer Dórát, illetve kata versenyzőnket, Sterck Laurát. Olimpiai bronzérmes sportolónk, Hárspataki Gábor szerdán délelőtt kezd, illetve Ilankovic Aleksandrának és Jakubovics Dalmának is szurkolhatunk a nap folyamán. Csütörtökön pedig a csapatversenyek kerülnek főszerepbe, hiszen női és férfi együtteseink selejtezőit formagyakorlatban és küzdelemben is ezen a napon rendezik. 

Nagy a nyomás a versenyzőkön, hiszen hazai közönség előtt, ráadásul rekordszámú szurkoló előtt küzdhetnek meg a legjobb eredményért. Hársi ennek ellenére azt osztotta meg velünk, hogy nem izgul, úgy érzi jól sikerült az egész felkészülése, és a múlt heti tatai edzőtáborozás is, így már nagyon várja a szerdát. A kumite versenyzők vezetőedzőjében, Fischer Mihályban egészséges drukk van, hogy sportolóinak sikerüljön a saját napjukon kihozni magukból a maximumot, és minden a lehető legjobban alakuljon számukra.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!