Karate
Hárspataki Gábor

Hírek

Karate 2021.12.17 Karate: olasz meló (GALÉRIA)

Karate: olasz meló (GALÉRIA) Kimagasló eredmények az olaszországi versenyen, hajszálon múlt a testvérdöntő a kadét -52 kilogrammosok között.

Karate 2021.12.09 Karate: elhalasztották a jövő februárra kiírt prágai korosztályos Eb-t

Karate: elhalasztották a jövő februárra kiírt prágai korosztályos Eb-t A csehországi járványhelyzet miatt nem rendezik meg jövő februárban a korosztályos karate Európa-bajnokságot, az eseményre június közepén kerülhet sor Prágában.

Karate 2021.11.20 Karate: Hárspataki Gábor hetedik lett a világbajnokságon

Karate: Hárspataki Gábor hetedik lett a világbajnokságon Sterck Laurának nem jött össze a továbbjutás Dubajban.

Karate 2021.11.16 Karate: Hárspataki Gábor a vigaszágon folytathatja

Karate: Hárspataki Gábor a vigaszágon folytathatja Két győzelem és egy vereség Hárspataki Gábor keddi mérlege a világbajnokságon.

Karate 2021.11.15 Karate: Hárspataki Gáborért is szoríthatunk a világbajnokságon

Karate: Hárspataki Gáborért is szoríthatunk a világbajnokságon Ezernél is több karatést várnak az arab szervezők Dubajba, ahol keddtől vasárnapig rendezik meg a japán eredetű küzdősport idei világbajnokságát. A csúcsversenyen 18 magyar indul.

Karate 2021.11.10 Karate: szűk egy hét van hátra a világbajnokságig

Karate: szűk egy hét van hátra a világbajnokságig Tatai edzőtáborral zárja a felkészülését a magyar válogatott a 25. WKF felnőtt karate világbajbajnokságra, mely Dubajban lesz november 16-21. között.

Karate 2021.11.09 Karate: tíz arany-, nyolc ezüst- és négy bronzérem a Diákolimpiáról

Karate: tíz arany-, nyolc ezüst- és négy bronzérem a Diákolimpiáról Egyesületünk sportolói november első hétvégéjén a szigetszentmiklósi Diákolimpián mutathatták meg tudásukat. Meg is tették.

Karate 2021.11.08 Karate: korosztályos válogatott kerethirdetés

Karate: korosztályos válogatott kerethirdetés Egésznapos a korosztályos válogatott tagjainak szervezett edzésen vettek részt azok a sportolóink, akik kumitében kvalifikálták magukat a februári, prágai Európa-bajnokságra.

Karate 2021.11.07 Karate: „A frászt hozom az emberekre” – Hárspataki Gábor (LAPSZEMLE+VIDEÓ)

Karate: „A frászt hozom az emberekre” – Hárspataki Gábor (LAPSZEMLE+VIDEÓ) Klubunk olimpiai bronzérmes karatékája, Hárspataki Gábor az NSO TV-nek adott interjút.

Karate 2021.11.03 Karate: kvalifikációs versenysorozat: 2021 Dubaj, felnőtt világbajnokság és 2022 korosztályos Európa-bajnokság (GALÉRIA)

Karate: kvalifikációs versenysorozat: 2021 Dubaj, felnőtt világbajnokság és 2022 korosztályos Európa-bajnokság (GALÉRIA) Beszámoló a versenyekról: Budapest Open, Croatia Open, Polish Open, Hungarian Open

« Előző oldal 123456789 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!