Karate
Hárspataki Gábor

Hírek

Karate 2023.10.11 Karate: sportági kisokos a világbajnokság előtt

Karate: sportági kisokos a világbajnokság előtt Ezeket jó ha tudod, mielőtt elkezdődik a világesemény.

Karate 2023.10.09 Karate: hét éremmel lettünk gazdagabbak a Polish Openen (GALÉRIA)

Karate: hét éremmel lettünk gazdagabbak a Polish Openen (GALÉRIA) Két arany, egy ezüst és négy bronz a hétvége mérlege.

Karate 2023.10.07 Karate: „Hatalmas élmény lesz hazai közönség előtt versenyezni” ‒ Kapdebo Botond (VIDEÓ)

Karate: „Hatalmas élmény lesz hazai közönség előtt versenyezni” ‒ Kapdebo Botond (VIDEÓ) Karatékánk a Budapest Openen nyújtott teljesítményét értékelte, illetve a budapesti világbajnoksággal kapcsolatos céljait fogalmazta meg.

Karate 2023.10.06 Karate: vajon ki nyerne a Hárspataki Gábor és Tóth Krisztián párharcon? (VIDEÓ)

Karate: vajon ki nyerne a Hárspataki Gábor és Tóth Krisztián párharcon? (VIDEÓ) Két kiváló sportolónkkal készült interjúnk során erre is választ kapunk, illetve abba is beavatnak a fiúk, hogyan értékelik a közelmúlt versenyeinek eredményeit, szoktak-e egymásnak tanácsot adni, illetve a jövővel kapcsolatos tervek is szóba kerültek.

Karate 2023.10.05 Karate: „Hiszek a magyar csapatban” ‒ Boussebaa Aicha (VIDEÓ)

Karate: „Hiszek a magyar csapatban” ‒ Boussebaa Aicha (VIDEÓ) Karatékánknak egyéniben nem sikerült kvalifikálnia magát az októberi világbajnokságra, de a női csapatnak oszlopos tagja. Aicha az erősségei mellett azt is megosztotta velünk, hogyan várja hazai közönség előtt a tatamira lépést.

Karate 2023.10.04 Karate: Hárspataki Gábor és Szegedi Döme a Sportreggelben (AUDIÓ)

Karate: Hárspataki Gábor és Szegedi Döme a Sportreggelben (AUDIÓ) Egyesületünk olimpiai bronzérmes karatékája, Hárspataki Gábor és szakosztályunk vezetője, Szegedi Döme a Sportrádióban beszélt a sportágról, valamint a közelgő budapesti világbajnokságról.

Karate 2023.10.02 Karate: hat éremmel zártuk a Cro Opent (GALÉRIA)

Karate: hat éremmel zártuk a Cro Opent (GALÉRIA) Remek gyakorlásnak bizonyult a horvát verseny.

Karate 2023.09.30 Karate: „Nagyon fókuszált vagyok, a világbajnokság a legfontosabb dolog az életemben” ‒ Ilankovic Aleksandra (VIDEÓ)

Karate: „Nagyon fókuszált vagyok, a világbajnokság a legfontosabb dolog az életemben” ‒ Ilankovic Aleksandra (VIDEÓ) Karatékánk gőzerővel készül a hazai rendezésű eseményre, ahol nemcsak egyéniben, hanem csapatban is tatamira lép.

Karate 2023.09.28 Karate: „Nagyon nehéz megjósolni, milyen eredményeket várhatunk a világbajnokságon” ‒ Fischer Mihály (VIDEÓ)

Karate: „Nagyon nehéz megjósolni, milyen eredményeket várhatunk a világbajnokságon” ‒ Fischer Mihály (VIDEÓ) Kevesebb mint egy hónap van hátra a hazai rendezésű világbajnokságig, a héten pedig az is kiderült, ki kvalifikálta magát az eseményre. A kumite csapat vezetőedzője a Budapest Opent értékelte, illetve a világeseménnyel kapcsolatos reményeit is elárulta.

Karate 2023.09.27 Karate: csúcsrészvételt vár a nemzetközi szövetség a budapesti világbajnokságon

Karate: csúcsrészvételt vár a nemzetközi szövetség a budapesti világbajnokságon A karatésok világszövetsége (WKF) az eddigi részvételi rekord megdöntését jósolja a budapesti világbajnokságra, amelyet október 24. és 29. között rendeznek a magyar fővárosban.

« Előző oldal 345678910111213 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!