Kézilabda
Koronczai Petra

Rg: Pigniczki Fanni új gyakorlatokkal vág neki a 2024-es évnek (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2023.12.06 Frissítve: 2023.12.06 Ritmikus gimnasztika

Sikeres 2023-as esztendő van sportolónk háta mögött, aki már a jövő évére gyakorol.

Pigniczki Fanni az idén világbajnoki dobogón állhatott, hiszen Valenciában bronzérmes lett karikával, ezzel egyben megszerezte az olimpiai kvótát Párizsra. Mindemellett több vb- és Eb-döntős helyezése is volt, míg az egyetemi világjátékokon két aranyérmet szerzett. Az új gyakorlatai elkészültek, bízik abban, hogy a jövő év legalább annyira sikeres lesz neki, mint ez az esztendő.

‒ Az összes gyakorlatom elkészült már november közepére, így egy ideje tudom őket gyakorolni. Ennek hatására úgy érzem, hogy napról napra jobban szeretem őket, és egyre jobban bele tudok helyezkedni ezekbe a számomra új stílusokba, karakterekbe.

Fanni bővebben is mesélt az új gyakorlatairól.

‒ A karikagyakorlatomat megtartjuk a jövő évre is egy-két kisebb változtatással. A labdagyakorlatom most keményebb stílusú lesz, de tartogat azért meglepetéseket. A buzogányt viccesebb, vidámabb zenére fogom bemutatni, a szalaggyakorlatom pedig táncosabb, szenvedélyesebb stílust képvisel most. Gyakorlataimat, ahogyan eddig is, vezetőedzőm, Deutsch-Lazsányi Erika készítette. A finomítások és kisebb alakítások még folyamatosan zajlanak, hogy mire jönnek a versenyek, a lehető legjobbak legyenek a gyakorlatok.

Forrás: NSO

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!