Atlétika
Nagy Marcell

Rg: Pigniczki Fanni jövőre sem fog unatkozni

Publikálva: 2023.11.30 Frissítve: 2023.11.30 Ritmikus gimnasztika

Megvan, hogy az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni a sikeres 2023-as év után miként készül 2024-re.

Elkészült Pigniczki Fanni edzésterve.

Az MTK Budapest második olimpiájára kijutó, világbajnoki és Világjátékok-érmes ritmikus gimnasztikázója a 2024-es évben sem unatkozik majd. Deutsch-Lazsányi Erika, a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség Technikai Bizottságának, egyben klubunk szakosztályának elnöke elmondta, körvonalazódik, hogy milyen munkamenet következik.

– Munkával kezdődik a szezon. Január 3-tól edzőtáborokkal hangolódunk, és sok szériázás következik. A tervek szerint a megújult gyakorlatokkal februárban egy barátságos versenyen mutatkozunk be.  A lényeg, hogy a májusi hazai rendezésű Európa-bajnokságra úgy érkezzünk meg, hogy a közönséget maximálisan ki tudjuk szolgálni – mondta a sportvezető, aki hozzátette: a kontinensbajnokság után jöhet egy kis pihenő, és újabb hajrával fordulnak rá az olimpiára.

– Fanninak ez lesz a második olimpiája, és nagyon készül. Tokió óta sok minden történt, többek között idén sporttörténelmi érmet szerzett a világbajnokságon, és gyakorlatilag minden versenyén bizonyította, hogy ő a sportág elitjébe tartozik – fogalmazott.

(Forrás: MATSZ)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!