Hírek

Cselgáncs 2023.06.25 Cselgáncs: Tóth Krisztián hetedik lett az ulánbátori Grand Slamen

Cselgáncs: Tóth Krisztián hetedik lett az ulánbátori Grand Slamen Olimpiai bronzérmes versenyzőnk egy győzelem mellett két vereséggel zárt Mongóliában.

Cselgáncs 2023.06.23 Cselgáncs: Bertalan Balázs az első fordulóban búcsúzott az ifjúsági Eb-n

Cselgáncs: Bertalan Balázs az első fordulóban búcsúzott az ifjúsági Eb-n A -73 kilósok között induló versenyzőnk, Bertalan Balázs nem bírt izraeli riválisával a legjobb 32 között a korosztályos kontinensviadalon.

Cselgáncs 2023.06.22 Cselgáncs: Bertalan Balázs izraeli rivális ellen kezd a portugáliai ifjúsági Eb-n

Cselgáncs: Bertalan Balázs izraeli rivális ellen kezd a portugáliai ifjúsági Eb-n A nemrégiben korosztályos Európa-kupa-versenyt nyerő Bertalan Balázs (-73 kg) pénteken lép tatamira a portugáliai Odivelasban zajló ifjúsági cselgáncs Európa-bajnokságon.

Cselgáncs 2023.06.21 Cselgáncs: Tóth Benedek és Varga Brigitta is önbizalom-növelő győzelmet aratott Szlovéniában

Cselgáncs: Tóth Benedek és Varga Brigitta is önbizalom-növelő győzelmet aratott Szlovéniában Két fiatal cselgáncsozónkat azután kérdeztük, hogy súlycsoportjukban mindketten megnyerték a múlt hétvégi, szlovéniai Európa-kupa-versenyt.

Cselgáncs 2023.06.18 Cselgáncs: Tóth Benedek aranyérmes a szlovéniai Európa-kupa-versenyen

Cselgáncs: Tóth Benedek aranyérmes a szlovéniai Európa-kupa-versenyen Fiatal dzsúdósunk, Tóth Benedek (81 kg) harmadszor győzött a felnőttek között az Európa-kupa-sorozatban, és másodjára nyert a szlovéniai Podcetrtekben.

Cselgáncs 2023.06.17 Cselgáncs: Varga Brigitta megnyerte a szlovéniai Európa-kupa-versenyt

Cselgáncs: Varga Brigitta megnyerte a szlovéniai Európa-kupa-versenyt Huszonegy éves dzsúdósunk, Varga Brigitta pályafutása első aranyát szerezte a felnőtt Európa-kupa-sorozatban.

Cselgáncs 2023.06.04 Cselgáncs: Demeter Marcell ötödik lett a junior Európa-kupán

Cselgáncs: Demeter Marcell ötödik lett a junior Európa-kupán Kevés hiányzott a bronzéremhez.

Cselgáncs 2023.06.03 Cselgáncs: Gábor Áron bronzérmes a prágai junior Európa-kupán

Cselgáncs: Gábor Áron bronzérmes a prágai junior Európa-kupán Gábor Áron bronzérmet szerzett, Farkas Bence ötödik lett a cselgáncsozók prágai junior Európa-kupáján.

Cselgáncs 2023.06.01 Cselgáncs: Bertalan Balázs nem várt gyorsasággal robbant be az európai ifjúsági elitbe (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: Bertalan Balázs nem várt gyorsasággal robbant be az európai ifjúsági elitbe (LAPSZEMLE) Az MTK Budapest 17 éves cselgáncsozójával, Bertalan Balázzsal (73 kg) az követően beszélgetett az Utánpótlássport.hu munkatársa, hogy nemrégiben meglepetésre megnyerte a lengyel ifjúsági Európa-kupa-versenyt, ezzel pályafutása legnagyobb sikerét elérve, és kiharcolva a kvalifikációt a nyári korosztályos világversenyekre.

Cselgáncs 2023.06.01 Cselgáncs: videón Tóth Krisztián hétvégi döntője (LAPSZEMLE+VIDEÓ)

Cselgáncs: videón Tóth Krisztián hétvégi döntője (LAPSZEMLE+VIDEÓ) A hétvégi osztrák Grand Prix-viadal egyik legemlékezetesebb mérkőzését Tóth Krisztián és a francia Axel Cerget vívta, a 90 kilogrammosok fináléjában.

« Előző oldal 4567891011121314 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!