Hírek

Cselgáncs 2021.09.02 Cselgáncs: Tokiói tanulságok (VIDEÓ)

Cselgáncs: Tokiói tanulságok (VIDEÓ) Tóth Krisztián a nemzetközi cselgáncsmezőny egyik legmeghatározóbb súlycsoportjában, a 90 kilósok között hosszú évek óta elismert versenyzőnek számít, de Tokióban érte el élete sikerét, olimpiai bronzérmes lett. Erről beszélt a Mandiner TV-nek.

Cselgáncs 2021.08.17 Cselgáncs: Nagyot küzdött, és karnyújtásnyira volt az éremtől Gábor Áron az ifi Eb-n (VIDEÓ)

Cselgáncs: Nagyot küzdött, és karnyújtásnyira volt az éremtől Gábor Áron az ifi Eb-n (VIDEÓ) Klubunk ifjú dzsúdósa, Gábor Áron az ötödik helyet szerezte meg a Rigában zajló ifjúsági Európa-bajnokságon.

Cselgáncs 2021.08.16 Cselgáncs: két MTK sportoló indul a kedden kezdődő ifjúsági Európa-bajnokságon

Cselgáncs: két MTK sportoló indul a kedden kezdődő ifjúsági Európa-bajnokságon Az augusztus 17-19. között a rigai ifjúsági Európa-bajnokságon egyesületünkből két dzsúdósnak, Gábor Áronnak és Kalász Ádámnak is szurkolhatunk.

Cselgáncs 2021.08.12 Cselgáncs: Tóth Krisztián úgy érzi, tüdőre „lenyomhatatlan” (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: Tóth Krisztián úgy érzi, tüdőre „lenyomhatatlan” (LAPSZEMLE) Az MTK Budapest olimpiai bronzérmes cselgáncsozója, Tóth Krisztián az ötkarikás játékok utáni tervekről is beszélt a Nemzeti Sportnak.

Cselgáncs 2021.08.11 Cselgáncs: „Különleges érzés, hogy ennyien szorítottak értünk” – Pánczél Gábor (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: „Különleges érzés, hogy ennyien szorítottak értünk” – Pánczél Gábor (LAPSZEMLE) Az olimpiai bronzérmes Tóth Krisztián edzője, Pánczél Gábor a sikeres szereplés ellenére „átadja a stafétát”, lemond férfi szövetségi kapitányi tisztéről, hogy minden figyelmét klubunk cselgáncsozóira összpontosíthassa. A tokiói olimpia tapasztalatairól nyilatkozott a judoinfo.hu-nak.

Cselgáncs 2021.08.08 Gratulálunk!

Gratulálunk! Krisz és Gábor köszöntése.

Cselgáncs 2021.08.03 Cselgáncs: „Talán nagyképűen hangzik, de elpusztítottam az ellenfelemet!” – Tóth Krisztián (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Talán nagyképűen hangzik, de elpusztítottam az ellenfelemet!” – Tóth Krisztián (VIDEÓ) Az MTK Budapest olimpiai bronzérmes cselgáncsozója, Tóth Krisztián nyilatkozott a Magyarock YouTube-csatornájának, és többek között felidézte tokiói mérkőzéseit, beszélt a Pánczél Gáborral kötött fogadásáról, illetve a jövőbeni céljairól is.

Cselgáncs 2021.08.02 Cselgáncs: „Mindig emlékezni fogok erre a napra” – Tóth Krisztián (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Mindig emlékezni fogok erre a napra” – Tóth Krisztián (VIDEÓ) Olimpiai bronzérmes cselgáncsozónkkal, Tóth Krisztiánnal beszélgettünk a reptéren, miután hazajött Tokióból.

Cselgáncs 2021.07.31 Cselgáncs: „Csoda, ami velem történt” – Tóth Krisztián (GALÉRIA)

Cselgáncs: „Csoda, ami velem történt” – Tóth Krisztián (GALÉRIA) Olimpiai érmes klasszisunkat faggattuk az ötkarikás játékokon történtekről.

Cselgáncs 2021.07.30 Cselgáncs: „Tóth Krisztián feleségének olykor szadistának kellett lennie”

Cselgáncs: „Tóth Krisztián feleségének olykor szadistának kellett lennie” Tóth Krisztián sikerében a család is fontos szerepet játszott: az olimpiai bronzérmes feleségének elmondása szerint olykor szadistának kellett lennie.

« Előző oldal 4567891011121314 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!