Hírek

Cselgáncs 2023.05.31 Cselgáncs: ismerjük meg jobban Tóth Krisztiánt! (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: ismerjük meg jobban Tóth Krisztiánt! (LAPSZEMLE) Sportolónk a magánéletébe engedett bepillantást a kameráknak.

Cselgáncs 2023.05.27 Cselgáncs: Tóth Krisztián megnyerte a linzi Grand Prix-versenyt

Cselgáncs: Tóth Krisztián megnyerte a linzi Grand Prix-versenyt Olimpiai bronzérmes kiválóságunk ellenállhatatlan formában versenyzett, és mind az öt ellenfelét legyőzte a -90 kilósok között Ausztriában.

Cselgáncs 2023.05.21 Cselgáncs: Bertalan Balázs aranyérmes Bielsko-Bialában, Tóth Botond ötödik Szarajevóban

Cselgáncs: Bertalan Balázs aranyérmes Bielsko-Bialában, Tóth Botond ötödik Szarajevóban Bertalan Balázs (73 kg) a lengyelországi ifjúsági Európa-kupa-viadalon szerzett aranyérmet, míg Tóth Botond (81 kg) a bosznia-hercegovinai felnőtt Ek-versenyen zárt ötödikként.

Cselgáncs 2023.05.14 Cselgáncs: öt érem, közte három arany a ceglédi junior ob-n

Cselgáncs: öt érem, közte három arany a ceglédi junior ob-n Farkas Bence (60 kg), Gábor Áron (66 kg) és Demeter Marcell (81 kg) is korosztályos bajnoki címet szerzett Cegléden.

Cselgáncs 2023.05.11 Cselgáncs: Tóth és Gőz is a második fordulóban esett ki a dohai vb-n

Cselgáncs: Tóth és Gőz is a második fordulóban esett ki a dohai vb-n Tóth Krisztián és Gőz Roland is a legjobb 32 között búcsúzott a -90 kilósok mezőnyében, a Dohában zajló világbajnokságon.

Cselgáncs 2023.05.08 Cselgáncs: két MTK-s versenyző a nyolcfős magyar csapatban, a dohai vb-n

Cselgáncs: két MTK-s versenyző a nyolcfős magyar csapatban, a dohai vb-n Az egyaránt a -90 kilósok között induló Tóth Krisztián és Gőz Roland a világbajnokság ötödik, csütörtöki versenynapján lép tatamira Dohában. Vezetőedzőnket, Pánczél Gábort kérdeztük az előkészületekről.

Cselgáncs 2023.05.08 Cselgáncs: „Világbajnoki aranyérmem még nincs...” - Tóth Krisztián (AUDIÓ)

Cselgáncs: „Világbajnoki aranyérmem még nincs...” - Tóth Krisztián (AUDIÓ) Olimpiai bronzérmesünkkel és edzőjével, Pánczél Gáborral beszélgetett a dohai világbajnokság előtt Csisztu Zsuzsa, a Sportrádió „Hazafutás” című műsorában.

Cselgáncs 2023.04.24 Cselgáncs: hat érmes az U23-as ob-n, két dobogós a Budapest-kupán

Cselgáncs: hat érmes az U23-as ob-n, két dobogós a Budapest-kupán Kiválóan szerepeltek versenyzőink a hét végén a Megyeri úti UTE Jégcsarnokban, ahol a 36. Budapest-kupa nemzetközi cselgáncsversenyt, illetve az U23-as országos bajnokságot rendezték.

Cselgáncs 2023.04.17 Cselgáncs: Tóth Krisztián az EJU sportolói bizottságában

Cselgáncs: Tóth Krisztián az EJU sportolói bizottságában Az Európai Judo Szövetség (EJU) végrehajtó bizottsága Dubrovnikban tartotta ülését, amelyen több magyar sportdiplomáciai siker született – erről tájékoztatott dr. Tóth László, az EJU elnöke.

Cselgáncs 2023.04.02 Cselgáncs: Gőz Roland ötödik az antalyai Grand Slamen

Cselgáncs: Gőz Roland ötödik az antalyai Grand Slamen Bravúros teljesítménnyel Gőz Roland eljutott az éremcsatákig Törökországban, ezzel ötödik lett, és pályafutása legjobb eredményét érte el Grand Slam-versenyen.

« Előző oldal 56789101112131415 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!