Hírek

Cselgáncs 2021.05.29 Pánczél Gábor vs. Gőz Roland (VIDEÓ)

Pánczél Gábor vs. Gőz Roland (VIDEÓ) Az MTK Tube következő epizódjában kiderül, hogy vélekedik egymásról edző és sportoló.

Cselgáncs 2021.05.22 Cselgáncs: Csanád megnyerte a Magyar Kupát (VIDEÓ)

Cselgáncs: Csanád megnyerte a Magyar Kupát (VIDEÓ) A 41 kilogrammosok mezőnyében, vezetőedzőnk fia, Pánczél Csanád első helyen végzett a dzsúdósok Magyar Kupáján.

Cselgáncs 2021.05.22 Cselgáncs: Megmondom a magamét (VIDEÓ)

Cselgáncs: Megmondom a magamét (VIDEÓ) Az MTK Tube új epizódjából kiderül, mit gondol egymásról Tóth Krisztián és Gőz Roland.

Cselgáncs 2021.05.21 Cselgáncs: Nevezési dömping a hazai rendezésű világbajnokságra (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: Nevezési dömping a hazai rendezésű világbajnokságra (LAPSZEMLE) Folyamatosan érkeznek az előnevezések a június 6-án rajtoló világbajnokságra, a koronavírus-járvány ellenére már 129 ország több mint hétszáz dzsúdósa jelezte, hogy indul. Nézőket is várnak a Papp László Arénába, írja a judoinfo.hu

Cselgáncs 2021.05.16 Cselgáncs: Éremeső Újpesten (VIDEÓ)

Cselgáncs: Éremeső Újpesten (VIDEÓ) Tíz érmet szereztünk a diák és serdülő nyílt versenyen.

Cselgáncs 2021.05.13 Megmondom a magamét (VIDEÓ)

Megmondom a magamét (VIDEÓ) Az MTK Tube új sorozatában a dzsúdós Tóth Krisztián és Rajkai Róbert mondja el véleményét a másikról.

Cselgáncs 2021.05.11 Judo: Kettő plusz egy MTK-s a világbajnoki keretben

Judo: Kettő plusz egy MTK-s a világbajnoki keretben Tóth Benedek (81 kg) és Tóth Krisztián (90 kg) már biztos szőnyegre lép a hazai rendezésű vb-n, Gőz Roland (90 kg) tartalék.

Cselgáncs 2021.05.07 Cselgáncs: „Ez most erre volt elég” – Tóth Ferenc

Cselgáncs: „Ez most erre volt elég” – Tóth Ferenc A csonka felkészülés ellenére két mérkőzését is megnyerte, így a legjobb tizenhat versenyző között fejezte be a zágrábi European Opent a -90 kilogrammosok mezőnyében Tóth Ferenc, szakosztályunk fiatal cselgáncsozója. A dzsúdós második versenye volt ez az MTK Budapest színeiben, vele beszélgettünk a horvátországi megmérettetésről.

Cselgáncs 2021.05.05 Cselgáncs: „A pofonokra is szükség van” – Pánczél Gábor

Cselgáncs: „A pofonokra is szükség van” – Pánczél Gábor Az előzetes várakozásokkal ellentétben senki sem tudott érmes helyen végezni az MTK Budapest cselgáncsozói közül múlt hétvégén, a Zágrábban rendezett European Openen. A klubunkat képviselő versenyzők (Tóth Benedek, Rajkai Róbert, Tóth Ferenc és Gőz Roland) teljesítményéről Pánczél Gábor, vezetőedzőt kérdeztük.

Cselgáncs 2021.05.03 Pánczél Gábor és Tóth Krisztián a Mai helyzetben (VIDEÓ)

Pánczél Gábor és Tóth Krisztián a Mai helyzetben (VIDEÓ) Vezetőedzőnk és dzsudokánk – a Sport Televízió műsorában – Fazekas Erzsébet kérdéseire válaszolt.

« Előző oldal 89101112131415161718 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!