Hírek

Cselgáncs 2023.03.19 Cselgáncs: április 24-én búcsúztatják dr. Hetényi Antal Gábort

Cselgáncs: április 24-én búcsúztatják dr. Hetényi Antal Gábort Életének hetvenhatodik esztendejében elhunyt a magyar dzsúdó legendás alakja, a sportág első magyar olimpiai pontszerzője, dr. Hetényi Antal Gábor. Végső búcsúztatására 2023. április 24-én hétfőn 14:30 órakor a Farkasréti temetőben (Budapest XII., Németvölgyi út 99.) kerül sor, a római katolikus egyház szertartása szerint.

Cselgáncs 2023.03.11 Cselgáncs: Gécs Kristóf az első körben búcsúzott

Cselgáncs: Gécs Kristóf az első körben búcsúzott Fiatal cselgáncsozónknak nem sikerült a továbbjutás a zágrábi Európa-kupán.

Cselgáncs 2023.03.08 Cselgáncs: Gábor Áron saját magát is meglepte a lignanói junior Európa-kupa-arannyal (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: Gábor Áron saját magát is meglepte a lignanói junior Európa-kupa-arannyal (LAPSZEMLE) Az MTK Budapest 18 éves cselgáncsozója, Gábor Áron (66 kg) aranyérmet szerzett az olaszországi junior Európa-kupa-versenyen, ezzel pályafutása első győzelmét aratta az Ek-sorozatban. Fiatal versenyzőnk az Utánpótlássportnak nyilatkozott diadala után.

Cselgáncs 2023.03.08 Cselgáncs: nyolc MTK Budapest-érem a Budaörs Kupán

Cselgáncs: nyolc MTK Budapest-érem a Budaörs Kupán Az MTK Budapest fiatal cselgáncsozói két arany-, öt ezüst- és egy bronzérmet szereztek a Budaörs Kupán.

Cselgáncs 2023.03.07 Cselgáncs: a nagyszerű évkezdet után Tóth Krisztián a világbajnokságon is a top ötbe vágyna

Cselgáncs: a nagyszerű évkezdet után Tóth Krisztián a világbajnokságon is a top ötbe vágyna Klubunk első számú dzsúdósa, Tóth Krisztián Almada és Tel-Aviv után a taskenti Grand Slamen is remekül teljesített: bronzéremmel térhetett haza az üzbég fővárosból. Pánczél Gábort, Krisztián edzőjét kérdeztük a sikerszéria hátteréről.

Cselgáncs 2023.03.05 Cselgáncs: Gábor Áron arany-, Demeter Bendegúz ezüstérmes a lignanói junior Európa-kupán

Cselgáncs: Gábor Áron arany-, Demeter Bendegúz ezüstérmes a lignanói junior Európa-kupán A 18 éves Gábor Áron (66 kg) és a 20 éves Demeter Bendegúz (81 kg) is pályafutása legjobb eredményét érte el a korosztályos Európa-kupa-versenyen.

Cselgáncs 2023.03.05 Cselgáncs: Tóth Krisztián bronzérmes a taskenti Grand Slam-versenyen

Cselgáncs: Tóth Krisztián bronzérmes a taskenti Grand Slam-versenyen Olimpiai bronzérmes klasszisunk, Tóth Krisztián az üzbég fővárosban is remekelt, így idén már a harmadik érmét nyerte IJF World Tour-eseményen.

Cselgáncs 2023.02.21 Cselgáncs: a hullámvölgy után Tóth Krisztián újra régi fényében csillog

Cselgáncs: a hullámvölgy után Tóth Krisztián újra régi fényében csillog Olimpiai bronzérmes cselgáncsozónkat, Tóth Krisztiánt a remek sikerült, ezüstéremmel záruló tel-avivi Grand Slam-verseny után kérdeztük.

Cselgáncs 2023.02.19 Cselgáncs: három érem, közte egy arany az ifjúsági országos bajnokságon

Cselgáncs: három érem, közte egy arany az ifjúsági országos bajnokságon Egy arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet nyertek fiataljaink a szegedi korosztályos magyar bajnokságon. Eközben a felnőtt-junior Magyar Kupa-versenyen ugyancsak remekeltek a mieink: összesen nyolc éremmel gazdagodtak.

Cselgáncs 2023.02.18 Cselgáncs: Tóth Krisztián ezüstérmes a tel-avivi Grand Slam-versenyen

Cselgáncs: Tóth Krisztián ezüstérmes a tel-avivi Grand Slam-versenyen Olimpiai bronzérmes kiválóságunk, Tóth Krisztián (-90 kg) először szerzett érmet Grand Slamen a tavaly júniusi, tbiliszi GS-viadalon nyert ezüstje óta, ezzel pedig nagyon értékes pontokat gyűjtött az olimpiai kvalifikációs időszakban.

« Előző oldal 678910111213141516 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!