Hírek

Cselgáncs 2021.07.31 Cselgáncs: „Csoda, ami velem történt” – Tóth Krisztián (GALÉRIA)

Cselgáncs: „Csoda, ami velem történt” – Tóth Krisztián (GALÉRIA) Olimpiai érmes klasszisunkat faggattuk az ötkarikás játékokon történtekről.

Cselgáncs 2021.07.30 Cselgáncs: „Tóth Krisztián feleségének olykor szadistának kellett lennie”

Cselgáncs: „Tóth Krisztián feleségének olykor szadistának kellett lennie” Tóth Krisztián sikerében a család is fontos szerepet játszott: az olimpiai bronzérmes feleségének elmondása szerint olykor szadistának kellett lennie.

Cselgáncs 2021.07.28 Cselgáncs: „Katarzis volt” – Tóth Krisztián, az olimpiai bronz után

Cselgáncs: „Katarzis volt” – Tóth Krisztián, az olimpiai bronz után Szenzációsan küzdött klubunk cselgáncsozója, Tóth Krisztián a tokiói olimpián: vigaszágra kerülése után nem tudták megállítani, így bronzéremmel térhet haza az ötkarikás játékokról.

Cselgáncs 2021.07.28 Cselgáncs: Tóth Krisztián is olimpiai bronzérmes!

Cselgáncs: Tóth Krisztián is olimpiai bronzérmes! Klubunk kiválósága bronzérmet nyert a -90 kilogrammosok között a tokiói olimpia cselgáncstornáján.

Cselgáncs 2021.07.27 Cselgáncs: „Örömjudót és érmet szeretnék” – Tóth Krisztián az olimpia előtt

Cselgáncs: „Örömjudót és érmet szeretnék” – Tóth Krisztián az olimpia előtt Magyar idő szerint szerda hajnalban kezdi meg olimpiái szereplését klubunk kiváló cselgáncsozója, Tóth Krisztián, aki optimistán nyilatkozott a versenyt megelőzően.

Cselgáncs 2021.07.22 Cselgáncs: Tóth Krisztián a menekültek csapatából kapta meg első tokiói ellenfelét

Cselgáncs: Tóth Krisztián a menekültek csapatából kapta meg első tokiói ellenfelét Ellenfelet sorsoltak a cselgáncsozóknak a tokiói olimpián: Tóth Krisztián a menekültek csapatát képviselő Popole Misenga ellen kezd jövő hét szerdán.

Cselgáncs 2021.07.19 Cselgáncs: Gábor Áron a bukaresti Európa-kupán is érmet szerzett

Cselgáncs: Gábor Áron a bukaresti Európa-kupán is érmet szerzett Egy hónapon belül már a harmadik kadét Európa-kupa-érmét szerezte klubunk ifjú cselgáncsozója, Gábor Áron, aki a dobogó második fokára állhatott fel múlt hét végén Bukarestben.

Cselgáncs 2021.07.19 Cselgáncs: „Benne van az érem is” – Pánczél Gábor az olimpia előtt

Cselgáncs: „Benne van az érem is” – Pánczél Gábor az olimpia előtt Az MTK Budapest cselgáncsozója, Tóth Krisztián kilenc nap múlva lép tatamira a tokiói olimpián; edzőjével, Pánczél Gáborral beszélgettünk a várakozásokról, a helyszínről és az esélyekről.

Cselgáncs 2021.07.19 Cselgáncs: „Megyünk, és tesszük, amihez legjobban értünk" (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Megyünk, és tesszük, amihez legjobban értünk Olimpikonunk, Tóth Krisztián bízik a jó szerepléseben. Ahogy a reptéren elmondta, remek formában érzi magát, fejben pedig rendben van.

Cselgáncs 2021.07.18 Cselgáncs: Pánczél Gábor nem stresszel (VIDEÓ)

Cselgáncs: Pánczél Gábor nem stresszel (VIDEÓ) Az MTK Tube mai epizódjában, dzsúdószakosztályunk vezetőedzője, indulás előtt, a Ferihegyi repülőtéren mondta el, mit gondol az olimpiáról.

« Előző oldal 1234567891011 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!