Hírek

Cselgáncs 2021.11.07 Cselgáncs: „Rengeteget dolgoztam ezért a sikerért” – Tóth Benedek az Eb-bronz után

Cselgáncs: „Rengeteget dolgoztam ezért a sikerért” – Tóth Benedek az Eb-bronz után Az MTK Budapest dzsúdókája, Tóth Benedek elégedetten értékelt a budapesti U23-as Európa-bajnokságon megnyert bronzérme után.

Cselgáncs 2021.11.06 Cselgáncs: bronzérmet szerzett Tóth Benedek az U23-as Eb-n (VIDEÓ)

Cselgáncs: bronzérmet szerzett Tóth Benedek az U23-as Eb-n (VIDEÓ) Az MTK Budapest dzsudokái közül Tóth Benedek a harmadik helyen végzett a budapesti U23-as cselgáncs Európa-bajnokságon, míg Gőz Roland és Rajkai Róbert az első meccsén búcsúzott.

Cselgáncs 2021.11.06 Cselgáncs: Pánczél Csanád legszebb akciói - 2. rész (VIDEÓ)

Cselgáncs: Pánczél Csanád legszebb akciói - 2. rész (VIDEÓ) Összeszedtük fiatal dzsúdósunk leglátványosabb pillanatait az elmúlt évekből.

Cselgáncs 2021.11.05 Cselgáncs: Elkészült a sorsolás az U23-as Eb-re

Cselgáncs: Elkészült a sorsolás az U23-as Eb-re Megtudtuk, hogy kivel kezd a budapesti Európa-bajnokságon Tóth Benedek, Rajkai Róbert és Gőz Roland.

Cselgáncs 2021.11.04 Cselgáncs: „Akár mindhárom MTK-s fiú érmes helyen végezhet” – Pánczél Gábor az U23-as Eb előtt

Cselgáncs: „Akár mindhárom MTK-s fiú érmes helyen végezhet” – Pánczél Gábor az U23-as Eb előtt A november 5-7. között, a budapesti U23 Európa-bajnokságon összesen tizennyolc magyar versenyző indul, közülük hárman az MTK Budapest színeit képviselik.

Cselgáncs 2021.11.03 Cselgáncs: Box, rögbi és víz alatti edzések (VIDEÓ)

Cselgáncs: Box, rögbi és víz alatti edzések (VIDEÓ) Olimpiai bronzérmes sportolónk, Tóth Krisztián és edzője, Pánczél Gábor a Dinó Sporthíradóban beszélt a tokiói ötkarikás játékokon elért sikerről.

Cselgáncs 2021.10.30 Cselgáncs: három MTK-s és eddig több mint háromszáz nevező az U23-as Eb-n

Cselgáncs: három MTK-s és eddig több mint háromszáz nevező az U23-as Eb-n Péntek reggelig több mint háromszázan neveztek a jövő héten kezdődő budapesti U23-as cselgáncs Európa-bajnokságra, melyen az MTK Budapestből Gőz Roland, Tóth Benedek és Rajkai Róbert is tatamira lép.

Cselgáncs 2021.10.30 Cselgáncs: Pánczél Csanád legszebb akciói - 1. rész (VIDEÓ)

Cselgáncs: Pánczél Csanád legszebb akciói - 1. rész (VIDEÓ) Összeszedtük fiatal dzsúdósunk leglátványosabb pillanatait az elmúlt évekből.

Cselgáncs 2021.10.20 Cselgáncs: Ungvári Miklós és Braun Ákos lesz a szövetségi kapitány

Cselgáncs: Ungvári Miklós és Braun Ákos lesz a szövetségi kapitány A tokiói olimpián sikeresen szereplő magyar válogatott éléről az év végén távozik a magyar judo két szövetségi kapitánya, Pánczél Gábor a férfiak és Toncs Péter a nők éléről, a két mesteredző az egyesületi feladatok miatt nem kívánta meghosszabbítani szerződését.

Cselgáncs 2021.10.19 Cselgáncs: három MTK-s dzsúdós került be az U23-as Eb-keretbe

Cselgáncs: három MTK-s dzsúdós került be az U23-as Eb-keretbe A budapesti, U23-as Európa-bajnokságon klubunkat három cselgáncsozó, Gőz Roland, Tóth Benedek és Rajkai Róbert képviseli.

« Előző oldal 1234567891011 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!