Hírek

Cselgáncs 2021.07.14 Gőz Roland véleménye Rajkai Róbertről, és viszont (VIDEÓ)

Gőz Roland véleménye Rajkai Róbertről, és viszont (VIDEÓ) A Megmondom a magamét sorozat következő epizódjában dzsudokáink véleményezik egymást.

Cselgáncs 2021.07.08 Cselgáncs: Nem félek kimondani: érmet akarok! – Tóth Krisztián (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: Nem félek kimondani: érmet akarok! – Tóth Krisztián (LAPSZEMLE) A tudásom legjavát akarom nyújtani Tokióban, és valóra váltani az álmomat – jelentette ki az MTK Budapest olimpiára készülő cselgáncsozója, Tóth Krisztián.

Cselgáncs 2021.06.28 Cselgáncs: Pánczél Gábor vs. Rajkai Róbert (VIDEÓ)

Cselgáncs: Pánczél Gábor vs. Rajkai Róbert (VIDEÓ) Az MTK Tube, MMM következő epizódjában mester és tanítványa beszél egymásról.

Cselgáncs 2021.06.26 Cselgáncs: az ifi Európa-kupán ezüstérmet szerző Gábor Áron sokat tanulna az MTK Budapest „nagyjaitól” (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: az ifi Európa-kupán ezüstérmet szerző Gábor Áron sokat tanulna az MTK Budapest „nagyjaitól” (LAPSZEMLE) A múlt heti, porecsi ifjúsági Európa-kupán ezüstérmet szerzett az MTK Budapest cselgáncsozója, Gábor Áron, akinek – bár már több mint fél éve a klubhoz tartozik – mindössze a negyedik megmérettetése volt ez az egyesület színeiben a vírushelyzet miatt. Vele beszélgettünk az új környezetről, csapattársakról és eredményekről.

Cselgáncs 2021.06.24 Mit gondol az edző a sportolójáról, és viszont? (VIDEÓ)

Mit gondol az edző a sportolójáról, és viszont? (VIDEÓ) Az MTK Tube következő, „Megmondom a magamét” című epizódjában az olimpiai kvótás dzsúdós, Tóth Krisztian és edzője, Pánczél Gábor mondja el a véleményét a másikról.

Cselgáncs 2021.06.23 Ők indulnak az olimpián

Ők indulnak az olimpián A budapesti világbajnokság után a Nemzetközi Judo Szövetség közzétette az olimpiai kvalifikációs rangsor végeredményét, eszerint hét dzsúdosunk – köztük az MTK Budapest sportolója, Tóth Krisztián – léphet tatamira a tokiói olimpián

Cselgáncs 2021.06.21 A stresszel is megküzdött a világbajnokságon (VIDEÓ)

A stresszel is megküzdött a világbajnokságon (VIDEÓ) Klubunk cselgáncsozója, Tóth Krisztián a DIGI Sport napindító műsorában szerepelt.

Cselgáncs 2021.06.20 Cselgáncs: Itthon és Európában is szereztünk érmet

Cselgáncs: Itthon és Európában is szereztünk érmet Négy ezüst és egy bronz a hétvégi termés.

Cselgáncs 2021.06.20 Cselgáncs: Mentális siker is a világbajnoki bronz (AUDIÓ)

Cselgáncs: Mentális siker is a világbajnoki bronz (AUDIÓ) Tóth Krisztián edzője, Pánczél Gábor a HunSport Live-nak adott interjút tanítványa világbajnoki bronzérméről.

Cselgáncs 2021.06.16 Cselgáncs: „Jó az irány” – Pánczél Gábor

Cselgáncs: „Jó az irány” – Pánczél Gábor Az MTK Budapest cselgáncsozóit két sportoló képviselte a múlt héten rendezett, budapesti judo vb-n: a 90 kilogrammosok között bronzérmet szerző Tóth Krisztián mellett, a 81 kilós Tóth Benedek is tisztesen helytállt, teljesítményüket és az eseményt pedig klubunk vezetőedzője és a válogatott szövetségi kapitánya, Pánczél Gábor értékelte számunkra.

« Előző oldal 23456789101112 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!