Hírek

Cselgáncs 2023.09.01 Cselgáncs: „A legfontosabb, hogy Krisztián jövőre Párizsban legyen csúcsformában” – Pánczél Gábor

Cselgáncs: „A legfontosabb, hogy Krisztián jövőre Párizsban legyen csúcsformában” – Pánczél Gábor Tóth Krisztián (-90 kg) kiválóan, zágrábi Grand Prix-győzelemmel zárta a nyarat. Vezetőedzőnk, Pánczél Gábor adott helyzetértékelést olimpiai bronzérmes klasszisunk formájáról, valamint a közeljövő terveiről és a párizsi olimpiáig vezető útról.

Cselgáncs 2023.08.26 Cselgáncs: a zágrábi győzelem után Tóth Krisztián jó helyzetben áll az olimpiai kvalifikáció szempontjából

Cselgáncs: a zágrábi győzelem után Tóth Krisztián jó helyzetben áll az olimpiai kvalifikáció szempontjából Olimpiai bronzérmes klasszisunkkal, Tóth Krisztiánnal (-90 kg) az után beszélgettünk, hogy megnyerte a zágrábi Grand Prix-versenyt, nagy lépést téve az olimpiai kvóta kiharcolása felé.

Cselgáncs 2023.08.25 Cselgáncs: Bertalan Balázs a nyolcaddöntőig jutott a zágrábi ifjúsági vb-n

Cselgáncs: Bertalan Balázs a nyolcaddöntőig jutott a zágrábi ifjúsági vb-n Tizenhét éves versenyzőnk két győzelem után kikapott a legjobb 16 között a horvát fővárosban zajló korosztályos világbajnokságon.

Cselgáncs 2023.08.24 Cselgáncs: Bertalan Balázs mexikói ellen kezd a zágrábi ifjúsági vb-n

Cselgáncs: Bertalan Balázs mexikói ellen kezd a zágrábi ifjúsági vb-n A korosztályos Európa-bajnokság és az EYOF után 17 éves reménységünk harmadik idei világversenyén bizonyíthat Horvátországban.

Cselgáncs 2023.08.20 Cselgáncs: Tóth Krisztián aranyérmes Zágrábban!

Cselgáncs: Tóth Krisztián aranyérmes Zágrábban! Tóth Krisztián veretlenül szerzett aranyérmet a zágrábi Grand Prix-viadalon.

Cselgáncs 2023.08.19 Cselgáncs: ezúttal Zágrábra figyelünk

Cselgáncs: ezúttal Zágrábra figyelünk Péntektől vasárnapig a horvát fővárosban folytatódik az IJF World Tour, amelyen ezúttal Tóth Krisztiánnak és Gőz Rolandnak szurkolhatunk.

Cselgáncs 2023.08.16 Cselgáncs: gyere hozzánk sportolni!

Cselgáncs: gyere hozzánk sportolni! Az MTK Budapest olimpiai-, világ- és Európa-bajnoki érmes dzsúdósaival ismerheted meg ez a csodálatos sportágat.

Cselgáncs 2023.08.06 Cselgáncs: Tóth Krisztián az első fordulóban búcsúzott a budapesti Masters-versenyen (GALÉRIA)

Cselgáncs: Tóth Krisztián az első fordulóban búcsúzott a budapesti Masters-versenyen (GALÉRIA) Olimpiai bronzérmes klasszisunk, Tóth Krisztián (-90 kg) nem bírt francia riválisával a nyitókörben a budapesti Papp László Sportarénában.

Cselgáncs 2023.08.05 Cselgáncs: Varga Brigitta és Demeter Marcell is az első körben búcsúzott (GALÉRIA)

Cselgáncs: Varga Brigitta és Demeter Marcell is az első körben búcsúzott (GALÉRIA) Fiatal cselgáncsozóinknak nem sikerült a bravúr a budapesti Masters-versenyen.

Cselgáncs 2023.08.04 Cselgáncs: nehézkesen indult Gőz Roland menetelése, fényes aranyérem lett a vége Csengtuban

Cselgáncs: nehézkesen indult Gőz Roland menetelése, fényes aranyérem lett a vége Csengtuban Klubunk kiváló dzsúdósával, Gőz Rolanddal (-90 kg) azután beszélgettünk, hogy meg sem állt a végső győzelemig a csengtui Egyetemi Világjátékokon.

« Előző oldal 23456789101112 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!