Hírek

Cselgáncs 2022.12.12 Cselgáncs: Tóth Krisztián is indul Jeruzsálemben

Cselgáncs: Tóth Krisztián is indul Jeruzsálemben A Nemzetközi Judo Szövetség közzétette a december 20-án rajtoló jeruzsálemi World Judo Masters indulóinak listáját. A névsorban kilenc magyar dzsudós is szerepel, végül heten utaznak közülük Izraelbe.

Cselgáncs 2022.12.08 Cselgáncs: táncedzésen vettek részt dzsúdósaink (VIDEÓ)

Cselgáncs: táncedzésen vettek részt dzsúdósaink (VIDEÓ) Cselgáncsozóink rendhagyó módon táncos edzéssel színesítették meg a téli felkészülési időszakot. Videónkból kiderül, hogy bírták a sportolók a szokatlan terhelést.

Cselgáncs 2022.12.03 Cselgáncs: három érmet szereztünk a diák országos bajnokságon

Cselgáncs: három érmet szereztünk a diák országos bajnokságon Egy arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel zártuk a versenyt.

Cselgáncs 2022.11.27 Cselgáncs: Tóth Krisztián bronzérmes a Bajnokok Ligájában

Cselgáncs: Tóth Krisztián bronzérmes a Bajnokok Ligájában Klubunk klasszisa, Tóth Krisztián – a spanyol JC Stabia csapatával – a harmadik helyen végzett a klubcsapatok georgiai Európa-bajnokságán.

Cselgáncs 2022.11.20 Cselgáncs: Bertalan Balázs bronzérmes a győri ifjúsági Európa-kupán (GALÉRIA)

Cselgáncs: Bertalan Balázs bronzérmes a győri ifjúsági Európa-kupán (GALÉRIA) 16 éves reménységünk, Bertalan Balázs remekül szerepelt pályafutása első korosztályos Európa-kupa-versenyén: bronzérmet szerzett a 73 kilósok mezőnyében.

Cselgáncs 2022.11.19 Cselgáncs: Üveges Attila jutott a legtovább a győri ifjúsági Európa-kupa első napján

Cselgáncs: Üveges Attila jutott a legtovább a győri ifjúsági Európa-kupa első napján Üveges két-két győzelemmel és vereséggel fejezte be – szombaton – a 60 kilósok között, míg Lauter az első meccse után búcsúzott a 66 kilósok mezőnyében a győri Olimpiai Sportparkban.

Cselgáncs 2022.11.12 Cselgáncs: ötödik lett a Tóth Botonddal felálló magyar válogatott a csapat Eb-n

Cselgáncs: ötödik lett a Tóth Botonddal felálló magyar válogatott a csapat Eb-n Huszonegyéves versenyzőnk két győzelemmel és egy vereséggel zárt a nemzeti együttes tagjaként, a franciaországi vegyescsapat kontinensviadalon.

Cselgáncs 2022.11.03 Cselgáncs: Tóth Benedek kemény napokon van túl

Cselgáncs: Tóth Benedek kemény napokon van túl Az MTK Budapest cselgáncsozója, Tóth Benedek a Magyar Honvédség Sportszázadának számolt be az U23-as Európa-bajnokságról.

Cselgáncs 2022.11.01 Cselgáncs: Varga Brigitta kihozta magából a maximumot az U23-as Eb-n

Cselgáncs: Varga Brigitta kihozta magából a maximumot az U23-as Eb-n Húszéves ígéretünk remek teljesítménnyel bronzérmet szerzett a 63 kilósok versenyében a múlt heti, Szarajevóban rendezett U23-as Európa-bajnokságon. Pánczél Gábor tanítványa elégedetten nyilatkozott sikeréről honlapunknak.

Cselgáncs 2022.10.30 Cselgáncs: Európa-bajnoki bronzérmes a magyar vegyes csapat

Cselgáncs: Európa-bajnoki bronzérmes a magyar vegyes csapat A Tóth Benedekkel és Tóth Botonddal felálló magyar válogatott a dobogó harmadik fokára állhatott fel a szarajevói U23-as Európa-bajnokságon.

« Előző oldal 910111213141516171819 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!