Hírek

Cselgáncs 2023.08.03 Cselgáncs: Judo Hungary Masters 2023: Túl a sorsoláson

Cselgáncs: Judo Hungary Masters 2023: Túl a sorsoláson Csütörtökön délután tartották a pénteken kezdődő, háromnapos Judo Hungary Masters olimpiai kvalifikációs torna sorsolását. Tizennégy súlycsoportban öt kontinens ötvenkilenc országának négyszáztizenkilenc judósa lép tatamira a Papp László Sportarénában. Íme az MTK Budapest sportolóinak ellenfelei.

Cselgáncs 2023.08.02 Cselgáncs: „Sikerült azt hoznom, amit vártam" – Gőz Roland a csengtui aranya után (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Sikerült azt hoznom, amit vártam Az Egyetemi Világjátékokon aranyérmes dzsúdósunk, Gőz Roland (-90 kg) örömteli nyilatkozatot adott diadala után.

Cselgáncs 2023.07.31 Cselgáncs: újabb aranyérem az Egyetemi Világjátékokon!

Cselgáncs: újabb aranyérem az Egyetemi Világjátékokon! Gőz Roland egész nap verhetetlen volt a dzsúdósok versenyén.

Cselgáncs 2023.07.27 Cselgáncs: kiválóan szerepeltek versenyzőink az Európai Egyetemi Játékokon

Cselgáncs: kiválóan szerepeltek versenyzőink az Európai Egyetemi Játékokon Tóth Benedek (-81 kg) ezüst-, Varga Brigitta (-63 kg) bronzérmet szerzett Zágrábban.

Cselgáncs 2023.07.27 Cselgáncs: Bertalan Balázs két vereséggel zárta az EYOF-ot

Cselgáncs: Bertalan Balázs két vereséggel zárta az EYOF-ot Klubunk fiatalja előbb grúz, majd örmény riválistól kapott ki a -73 kilósok között a maribori EYOF-on.

Cselgáncs 2023.07.25 Cselgáncs: sztárparádé lesz a Papp László Sportarénában

Cselgáncs: sztárparádé lesz a Papp László Sportarénában Tizennégy olimpiai és harmincöt világbajnok már biztosan ott lesz a mezőnyben augusztus 4. és 6. között a Papp László Budapest Sportarénában sorra kerülő cselgáncs Mesterek Kupáján, amely az év legtöbb pontot adó ötkarikás kvalifikációs versenye.

Cselgáncs 2023.07.21 Cselgáncs: a junior Európa-kupák után Demeter Marcell a budapesti Masters-versenyen bizonyíthat

Cselgáncs: a junior Európa-kupák után Demeter Marcell a budapesti Masters-versenyen bizonyíthat Húszéves reménységünkkel, Demeter Marcell-lel azután beszélgettünk, hogy kiharcolta a részvételt a junior Európa- és világbajnokságra. A korosztályos világversenyek előtt augusztus elején a budapesti Masters-versenyen, a világ legjobbjai ellen is tatamira léphet.

Cselgáncs 2023.07.16 Cselgáncs: klubunkból hárman indulhatnak a hazai versenyen

Cselgáncs: klubunkból hárman indulhatnak a hazai versenyen Augusztus 4. és 6. között a Papp László Sportarénában rendezik az esztendő legtöbb pontot adó, olimpiai kvalifikációs versenyét.

Cselgáncs 2023.07.15 Cselgáncs: Gábor Áron hetedik lett a grazi junior Európa-kupán

Cselgáncs: Gábor Áron hetedik lett a grazi junior Európa-kupán Tizennyolc éves reménységünk, Gábor Áron (-66kg) három győzelemmel és két vereséggel hetedikként zárt az ausztriai junior Európa-kupa-versenyen.

Cselgáncs 2023.07.09 Cselgáncs: Demeter Marcell ezüstérmes a paksi junior Európa-kupa-versenyen

Cselgáncs: Demeter Marcell ezüstérmes a paksi junior Európa-kupa-versenyen A -81 kilósok között induló Demeter Marcell meg sem állt a döntőig a hazai rendezésű korosztályos Európa-kupa-viadalon, és ezzel idei első érmét szerezte az Ek-sorozatban.

« Előző oldal 345678910111213 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!