Hírek

Cselgáncs 2021.10.15 Cselgáncs: kilenc MTK-s versenyzőnek szurkolhatunk az U23-as ob-n

Cselgáncs: kilenc MTK-s versenyzőnek szurkolhatunk az U23-as ob-n Október 16-án, szombaton rendezik meg az U23-as korosztály országos bajnokságát Cegléden, ahol az MTK Budapest színeit kilenc dzsúdós fogja képviselni.

Cselgáncs 2021.09.28 Cselgáncs: „Csak a meccsre fókuszáltam” – Rajkai Róbert

Cselgáncs: „Csak a meccsre fókuszáltam” – Rajkai Róbert Klubunk fiatal dzsúdósa, Rajkai Róbert elégedetten értékelt a múlt hét végén rendezett, zágrábi Grand Prix-n szerzett bronzérme után.

Cselgáncs 2021.09.26 Cselgáncs: Gőz Roland hetedik helyen zárt a zágrábi Grand-Prix-n (VIDEÓ)

Cselgáncs: Gőz Roland hetedik helyen zárt a zágrábi Grand-Prix-n (VIDEÓ) Orosz és osztrák cselgáncsozó ejtette ki Rolit.

Cselgáncs 2021.09.25 Cselgáncs: Rajkai Róbert bronzérmes a zágrábi Grand Prix-n (VIDEÓ)

Cselgáncs: Rajkai Róbert bronzérmes a zágrábi Grand Prix-n (VIDEÓ) Az MTK Budapest cselgáncsozója, Rajkai Róbert remek teljesítményt nyújtva bronzérmet szerzett a zágrábi felnőtt Grand Prix-verseny 81 kilósai között.

Cselgáncs 2021.09.25 Cselgáncs: két arany- és egy ezüstérem az ifjúsági ob-n

Cselgáncs: két arany- és egy ezüstérem az ifjúsági ob-n Az MTK Budapest cselgáncsozói közül Üveges Attila és Kalász Ádám arany-, Csarankó Márk ezüstérmet szerzett a győri ifjúsági országos bajnokságon.

Cselgáncs 2021.09.24 Cselgáncs: „Kellett egy kis csibészség is” – Tóth Krisztián (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Kellett egy kis csibészség is” – Tóth Krisztián (VIDEÓ) Klubunk olimpiai bronzérmes cselgáncsozója a Sport 1 TV műsorában beszélt a tokiói sikerről, valamint arról, hogyan változtathat a pályafutásán az ötkarikás játékokon megszerzett érem.

Cselgáncs 2021.09.21 Cselgáncs: „Megállíthatatlannak éreztem magam” – Gőz Roland

Cselgáncs: „Megállíthatatlannak éreztem magam” – Gőz Roland Magabiztosan nyerte a Szarajevóban rendezett Európa-kupát klubunk fiatal dzsúdósa, aki elégedetten értékelt a verseny után.

Cselgáncs 2021.09.19 Cselgáncs: Gőz Roland megnyerte az Európa-kupát (VIDEÓ)

Cselgáncs: Gőz Roland megnyerte az Európa-kupát (VIDEÓ) Klubunk cselgáncsozója hibátlan teljesítménnyel hozta haza az aranyérmet.

Cselgáncs 2021.09.17 Cselgáncs: négy MTK-s fiatal indul Szarajevóban

Cselgáncs: négy MTK-s fiatal indul Szarajevóban Klubunk dzsúdósai közül Gőz Rolandnak, Tóth Benedeknek, Tóth Ferencnek és Rajkai Róbertnek szurkolhatunk a hétvégi szarajevói Európa-kupán.

Cselgáncs 2021.09.04 Cselgáncs: Büszkék lehetünk a tokiói sikerekre (AUDIÓ)

Cselgáncs: Büszkék lehetünk a tokiói sikerekre (AUDIÓ) dr. Tóth László, a szövetség elnöke az InfoRádió „Judopercek” című műsorában értékelte az ötkarikás játékokat és Tóth Krisztián teljesítményét. Szóba került az új szakmai stáb építése is.

« Előző oldal 345678910111213 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!