Hírek

Cselgáncs 2021.12.03 Cselgáncs: Tóth Krisztián lehet az év cselgáncsozója (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: Tóth Krisztián lehet az év cselgáncsozója (LAPSZEMLE) Klubunk olimpiai bronzérmes cselgáncsozója, Tóth Krisztián lehet az év dzsúdósa a Judoinfónál.

Cselgáncs 2021.11.24 Cselgáncs: Érmek és egy nagy visszatérő a felnőtt ob-n

Cselgáncs: Érmek és egy nagy visszatérő a felnőtt ob-n Az MTK Budapest versenyzői egy arany- és két ezüstéremmel fejezték be a zalaegerszegi felnőtt országos bajnokságot. Az utóbbi medálok közül az egyiket – a hosszú idő után újra tatamira lépő – Erdélyi-Joó Abigél nyerte. Egyesületünk szakosztályának vezetőedzője, Pánczél Gábor értékelte a viadalt.

Cselgáncs 2021.11.18 Cselgáncs: „Jól teljesítettek a fiatalok” – Kobza Miklós

Cselgáncs: „Jól teljesítettek a fiatalok” – Kobza Miklós Az MTK Budapest cselgáncsozóinak múlt hétvégi, Győrben rendezett ifjúsági nemzetközi versenyen mutatott teljesítményét klubunk szakosztályvezetője, Kobza Miklós értékelte.

Cselgáncs 2021.11.17 Cselgáncs: Pánczél Gábor értékelte a budapesti U23-as Európa-bajnokságot (LAPSZEMLE+AUDIÓ)

Cselgáncs: Pánczél Gábor értékelte a budapesti U23-as Európa-bajnokságot (LAPSZEMLE+AUDIÓ) Klubunk vezetőedzője, a férfi válogatott szövetségi kapitánya, Pánczél Gábor az InfoRádió műsorában értékelte az U23-as budapesti Európa-bajnokságot, melyen Gőz Roland csapatban, Tóth Benedek egyéniben nyert bronzérmet.

Cselgáncs 2021.11.13 Cselgáncs: két arany- és egy ezüstérem Győrben (GALÉRIA)

Cselgáncs: két arany- és egy ezüstérem Győrben (GALÉRIA) A győri ifjúsági nemzetközi cselgáncsversenyen Üveges Attila és Kalász Ádám megnyerte a súlycsoportját, míg Gábor Áron ezüstérmet szerzett.

Cselgáncs 2021.11.11 Cselgáncs: Pánczél Csanád legszebb akciói – 3. rész (VIDEÓ)

Cselgáncs: Pánczél Csanád legszebb akciói – 3. rész (VIDEÓ) Összeszedtük fiatal dzsúdósunk leglátványosabb pillanatait az elmúlt évekből.

Cselgáncs 2021.11.11 Cselgáncs: Tóth Krisztián a KarcFM „KRESZ FM” című műsorának vendége volt (VIDEÓ)

Cselgáncs: Tóth Krisztián a KarcFM „KRESZ FM” című műsorának vendége volt (VIDEÓ) Olimpiai bronzérmesünk a rádióban Simori Ranáta műsorvezető, Berzai Zsolt alezredes és Tokodi Panna főhadnagy kérdései válaszolt az Országos Balesetmegelőzési Bizottság műsorában. A teljes adás meghallgatható.

Cselgáncs 2021.11.07 Cselgáncs: U23-as Európa-bajnoki bronzérmes a magyar válogatott! (VIDEÓ)

Cselgáncs: U23-as Európa-bajnoki bronzérmes a magyar válogatott! (VIDEÓ) Gőz Roland kitűnő teljesítménnyel járult hozzá a harmadik helyhez.

Cselgáncs 2021.11.07 Cselgáncs: „Rengeteget dolgoztam ezért a sikerért” – Tóth Benedek az Eb-bronz után

Cselgáncs: „Rengeteget dolgoztam ezért a sikerért” – Tóth Benedek az Eb-bronz után Az MTK Budapest dzsúdókája, Tóth Benedek elégedetten értékelt a budapesti U23-as Európa-bajnokságon megnyert bronzérme után.

Cselgáncs 2021.11.06 Cselgáncs: bronzérmet szerzett Tóth Benedek az U23-as Eb-n (VIDEÓ)

Cselgáncs: bronzérmet szerzett Tóth Benedek az U23-as Eb-n (VIDEÓ) Az MTK Budapest dzsudokái közül Tóth Benedek a harmadik helyen végzett a budapesti U23-as cselgáncs Európa-bajnokságon, míg Gőz Roland és Rajkai Róbert az első meccsén búcsúzott.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!