Hírek

Cselgáncs 2023.11.07 Cselgáncs: „Hatalmas megnyugvást jelent ez az Eb-bronz” – Tóth Krisztián

Cselgáncs: „Hatalmas megnyugvást jelent ez az Eb-bronz” – Tóth Krisztián Klasszisunk, Tóth Krisztián (-90 kg) nagyszerűen, Európa-bajnoki bronzéremmel zárta az idei szezont nemzetközi szinten, s ennek köszönhetően magabiztosan fordulhat rá a 2024-es esztendőre, a párizsi olimpiát megelőző utolsó fél évre.

Cselgáncs 2023.11.05 Cselgáncs: Tóth Krisztián Eb-bronzérmes Montpellier-ben

Cselgáncs: Tóth Krisztián Eb-bronzérmes Montpellier-ben Pályafutása során Tóth Krisztián (-90 kg) negyedik alkalommal állhatott fel a dobogóra Európa-bajnokságon.

Cselgáncs 2023.11.04 Cselgáncs: Tóth Krisztián fehérorosz ellenféllel kezd a montpellier-i Eb-n

Cselgáncs: Tóth Krisztián fehérorosz ellenféllel kezd a montpellier-i Eb-n Olimpiai bronzérmes klasszisunk, Tóth Krisztián (-90 kg) pályafutása negyedik Európa-bajnoki érmére tör Franciaországban.

Cselgáncs 2023.10.28 Cselgáncs: bravúros bronzérmet szerzett Pánczél Csanád az U17-es ob-n

Cselgáncs: bravúros bronzérmet szerzett Pánczél Csanád az U17-es ob-n 13 éves reménységünk, Pánczél Csanád (-50 kg) ismét remekelt: harmadik helyen zárt az ifjúsági B-korosztály szegedi országos bajnokságán.

Cselgáncs 2023.10.26 Cselgáncs: Tóth Krisztián bronzérmes az abu-dzabi Grand Slam-versenyen

Cselgáncs: Tóth Krisztián bronzérmes az abu-dzabi Grand Slam-versenyen Olimpiai bronzérmes klasszisunk, Tóth Krisztián (-90 kg) idén már negyedszer állhatott fel a dobogóra Grand Slam-viadalon.

Cselgáncs 2023.10.14 Cselgáncs: nyolcadik bajnoki címét szerezte meg Tóth Krisztián

Cselgáncs: nyolcadik bajnoki címét szerezte meg Tóth Krisztián Olimpiai bronzérmes klasszisunk, Tóth Krisztián ezúttal a nehézsúlyúak között nyert aranyérmet a zalaegerszegi ob-n.

Cselgáncs 2023.10.08 Cselgáncs: Pánczél Csanád győzött az egri serdülő országos bajnokságon

Cselgáncs: Pánczél Csanád győzött az egri serdülő országos bajnokságon Mind az öt meccsét megnyerve szerzett korosztályos magyar bajnoki címet Pánczél Csanád a -50 kilósok között Egerben.

Cselgáncs 2023.10.06 Cselgáncs: győzelem nélküli nap a junior-vb-n

Cselgáncs: győzelem nélküli nap a junior-vb-n Demeter Bendegúz és Demeter Marcell sem tudott mérkőzést nyerni a cselgáncsozók portugáliai junior-világbajnokságának 81 kilós mezőnyében.

Cselgáncs 2023.09.30 Cselgáncs: Varga Brigitta ötödik a prágai European Openen

Cselgáncs: Varga Brigitta ötödik a prágai European Openen Az MTK Budapest 63 kilós cselgáncsozója, Varga Brigitta az ötödik helyen végzett a prágai European Openen.

Cselgáncs 2023.09.25 Cselgáncs: Pánczél Csanád bronzérmet szerzett az U15-ösök között Lengyelországban

Cselgáncs: Pánczél Csanád bronzérmet szerzett az U15-ösök között Lengyelországban A csehországi U14-es arany után Pánczél Csanád (-50 kg) ezúttal az egy évvel idősebbek között bizonyított: öt győzelemmel és egy vereséggel a dobogó harmadik fokára állhatott fel a lengyelországi Opoléban.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!