Hírek

Cselgáncs 2023.01.16 Cselgáncs: dzsúdósaink kedvenc állata (VIDEÓ)

Cselgáncs: dzsúdósaink kedvenc állata (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában dzsúdósaink mondják el, melyik állatot szeretik legjobban.

Cselgáncs 2023.01.13 Cselgáncs: dzsúdósaink kedvenc itala (VIDEÓ)

Cselgáncs: dzsúdósaink kedvenc itala (VIDEÓ) Az MTK Tube riportere arra volt kíváncsi, mit isznak legszívesebben cselgáncsozóink.

Cselgáncs 2023.01.10 Cselgáncs: 2022 harmadik legerősebb klubja lettünk

Cselgáncs: 2022 harmadik legerősebb klubja lettünk A tavalyi esztendőben az MTK Budapest lett Magyarország harmadik legeredményesebb klubja.

Cselgáncs 2023.01.08 Cselgáncs: dzsúdósaink ezt eszik legszívesebben (VIDEÓ)

Cselgáncs: dzsúdósaink ezt eszik legszívesebben (VIDEÓ) Az MTK Tube legújabb epizódjában cselgáncsozóinkat kérdeztük kedvenc ételükről.

Cselgáncs 2023.01.06 Cselgáncs: dzsúdósaink ezeket a színészeket szeretik (VIDEÓ)

Cselgáncs: dzsúdósaink ezeket a színészeket szeretik (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában cselgáncsozóinkat kérdeztük.

Cselgáncs 2023.01.04 Cselgáncs: dzsúdósaink kedvenc filmje (VIDEÓ)

Cselgáncs: dzsúdósaink kedvenc filmje (VIDEÓ) A „Kedvenceink kedvencei” sorozatban cselgáncsozóink mondják el, melyik filmet szeretik legjobban.

Cselgáncs 2023.01.02 Cselgáncs: dzsúdósaink legkedvesebb olvasmánya (VIDEÓ)

Cselgáncs: dzsúdósaink legkedvesebb olvasmánya (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában cselgáncsozóink mondják el, mit olvasnak legszívesebben.

Cselgáncs 2022.12.30 Cselgáncs: dzsudósaink értékelték tánctudásukat (VIDEÓ)

Cselgáncs: dzsudósaink értékelték tánctudásukat (VIDEÓ) Cselgáncsozóink a közelmúltban rendhagyó módon táncos edzésen vettek részt. Varga Brigitta, Tóth Krisztián és Gőz Roland értékelte tánctudását, míg vezetőedzőjük, Pánczél Gábor is pontozta tanítványait.

Cselgáncs 2022.12.28 Cselgáncs: Tóth Krisztián csalódottan zárja az évet, de annál motiváltabban vág neki 2023-nak

Cselgáncs: Tóth Krisztián csalódottan zárja az évet, de annál motiváltabban vág neki 2023-nak Olimpiai bronz és világbajnoki ezüstérmes cselgáncsozónkat, Tóth Krisztiánt rendkívül bosszantotta, hogy idén nem sikerült érmet nyernie a világversenyeken. Huszonnyolc éves versenyzőnk a honlapunknak beszélt az idei év nehézségeiről, illetve a jövő évi célokról.

Cselgáncs 2022.12.27 Cselgáncs: évértékelő Pánczél Gáborral (VIDEÓ)

Cselgáncs: évértékelő Pánczél Gáborral (VIDEÓ) Szakosztályunk vezetőedzőjét kérdeztük, hogy belakták-e már a új küzdősportcentrumot és arról, mi a véleménye a sportolói 2022-es teljesítményéről.

« Előző oldal 123456789 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!