Hírek

Cselgáncs 2024.01.04 Cselgáncs: „Legnagyobb célom, hogy indulhassak a 2028-as olimpián" – Gőz Roland (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: „Legnagyobb célom, hogy indulhassak a 2028-as olimpián Az MTK Budapest cselgáncsozójának, Gőz Rolandnak remekül indult a tavalyi év, halmozta a sikereket, jó formában dzsúdózott, azonban ezt követően nézet­eltérése akadt a szövetséggel, ami megtörte a lendületét. Nyáron így is tudott nyerni Kíná­ban az Uni­ver­sia­dén, decemberben pedig rangos díjra is jelölték. Roli a szoljon.hu-nak adott interjút.

Cselgáncs 2024.01.02 Cselgáncs: második helyen zártuk az egyesületi pontversenyt

Cselgáncs: második helyen zártuk az egyesületi pontversenyt Az MTK Budapest cselgáncsszakosztálya a BHSE mögött a második helyen végzett a 2023-as egyesületek közötti rangsorban.

Cselgáncs 2023.12.21 Cselgáncs: Tóth Krisztián és Gőz Roland is díjat kapott a szövetség évzáró ünnepségén

Cselgáncs: Tóth Krisztián és Gőz Roland is díjat kapott a szövetség évzáró ünnepségén Legjobbjait ünnepelte a Magyar Judo Szövetség. A Papp László Sportaréna különtermében tartotta évzáró ünnepségét a sportági szövetség, az eseményen az esztendő legjobbjai – többek között az MTK Budapest kiválóságai – vehettek át díjakat.

Cselgáncs 2023.12.19 Cselgáncs: Gőz Roland jelölt az év ipponja díjra (VIDEÓ)

Cselgáncs: Gőz Roland jelölt az év ipponja díjra (VIDEÓ) Klubunk kiválóságának látványos akciója is jelölt az év legszebb ipponja címre. A nemzetközi szövetség (IJF) honlapján lehet szavazni azért, hogy végül Gőz Roland nyerje el a díjat.

Cselgáncs 2023.12.17 Cselgáncs: Jónak lenni jó!

Cselgáncs: Jónak lenni jó! Tóth Krisztián és az MTK Budapest is részt vesz a jótékonysági kampányban.

Cselgáncs 2023.12.04 Cselgáncs: egy arannyal és két bronzzal zártuk a hétvégét

Cselgáncs: egy arannyal és két bronzzal zártuk a hétvégét Versenyzőink a diák C-korosztály országos bajnokságán, illetve a felnőttek csapatbajnokságán is kitettek magukért.

Cselgáncs 2023.12.02 Cselgáncs: Gőz Roland a legjobb 32 között búcsúzott a tokiói Grand Slam-versenyen

Cselgáncs: Gőz Roland a legjobb 32 között búcsúzott a tokiói Grand Slam-versenyen Versenyzőnk nem bírt az üzbégek világbajnokával, Davlat Bobonovval a -90 kilósok második fordulójában, Japán fővárosban zajló GS-viadalon.

Cselgáncs 2023.11.22 Cselgáncs: „Elértem az idei fő célomat” – Varga Brigitta

Cselgáncs: „Elértem az idei fő célomat” – Varga Brigitta Huszonegy éves cselgáncsozónkkal, Varga Brigittával (-63 kg) beszélgettünk, miután egyéniben és csapatban is bronzérmet szerzett a potsdami, U23-as Európa-bajnokságon.

Cselgáncs 2023.11.19 Cselgáncs: bronzérmes a magyar csapat az U23-as Eb-n!

Cselgáncs: bronzérmes a magyar csapat az U23-as Eb-n! A Varga Brigittával felálló magyar válogatott a dobogó harmadik fokára állhatott fel Potsdamban.

Cselgáncs 2023.11.17 Cselgáncs: Varga Brigitta bronzérmet szerzett az U23-as Európa-bajnokságon!

Cselgáncs: Varga Brigitta bronzérmet szerzett az U23-as Európa-bajnokságon! Klubunk cselgáncsozója nagyszerűen szerepelt Potsdamban.

« Előző oldal 123456789 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!