Hírek

Cselgáncs 2024.03.09 Cselgáncs: két MTK-s utazik Linzbe

Cselgáncs: két MTK-s utazik Linzbe Másodszor rendez IJF World Tour-viadalt Ausztria: a linzi Grand Prix-n tizenegy magyar cselgáncsozó indul harcba az érmekért és az olimpiai kvalifikációs pontokért, köztük Tóth Krisztián és Gőz Roland.

Cselgáncs 2024.03.07 Cselgáncs: „Én is szeretnék olimpiai érmes lenni” – Gábor Áron (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Én is szeretnék olimpiai érmes lenni” – Gábor Áron (VIDEÓ) Mint minden sportolónak, a junior Európa-kupagyőztes cselgáncsozónak, Gábor Áronnak is az a célja, hogy egyszer kijusson az olimpiára, és ott dobogóra állhasson. Az MTK Budapest 19 éves ígérete természetesen tisztában van azzal, hogy az ötkarikás játékokig még nagyon hosszú az út, de igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy valóra váljon az álma. Reménységünk a Héraklész-program videójában mesélt terveiről.

Cselgáncs 2024.03.05 Cselgáncs: A Demeter-ikrek élvezik a helyzetet (VIDEÓ)

Cselgáncs: A Demeter-ikrek élvezik a helyzetet (VIDEÓ) Cselgáncsozóink a Héraklész program stábjának beszéltek arról, hogy előny, vagy hátrány, hogy egy klubban és azonos súlycsoportban dzsúdóznak.

Cselgáncs 2024.03.02 Cselgáncs: négy érem, közte két arany a kecskeméti junior országos bajnokságon

Cselgáncs: négy érem, közte két arany a kecskeméti junior országos bajnokságon A -66 és a -73 kilósok súlycsoportjában is házidöntőt vívtak egymással fiatal cselgáncsozóink a kecskeméti junior országos bajnokságon.

Cselgáncs 2024.02.29 Cselgáncs: Tóth Krisztián célja a világbajnoki cím és az olimpiai érem (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: Tóth Krisztián célja a világbajnoki cím és az olimpiai érem (LAPSZEMLE) Klasszis cselgáncsozónk, az olimpiai bronzérmes Tóth Krisztián (-90 kg) az M4 Sportnak nyilatkozott arról, hogy a világbajnoki arany és az olimpiai érem megszerzése tartozik a nagy céljai közé.

Cselgáncs 2024.02.29 Cselgáncs: Tóth Krisztián utódait neveli Pánczél Gábor (VIDEÓ)

Cselgáncs: Tóth Krisztián utódait neveli Pánczél Gábor (VIDEÓ) A magyar cselgáncsválogatott korábbi szövetségi kapitányának, Pánczél Gábornak edzői pályafutása egyik legnagyobb sikere volt, amikor tanítványa, Tóth Krisztián bronzérmes lett a tokiói olimpián. Az MTK Budapest vezetőedzője többek között erről, tréneri pályájának kezdeti időszakáról, valamint az utánpótláskorú dzsúdósok neveléséről is beszélt a Héraklész-program videójában.

Cselgáncs 2024.02.25 Cselgáncs: Tóth Benedek a legjobb 16 között búcsúzott a varsói European Open-versenyen

Cselgáncs: Tóth Benedek a legjobb 16 között búcsúzott a varsói European Open-versenyen Két győzelem után Tóth Benedek (-81 kg) kikapott a nyolcaddöntőben a lengyelországi olimpiai kvalifikációs nemzetközi versenyen.

Cselgáncs 2024.02.24 Cselgáncs: „Nem vagyok már terminátor, felépítem a meccseimet" – Tóth Krisztián (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Nem vagyok már terminátor, felépítem a meccseimet Az MTK Budapest olimpiai bronzérmes cselgáncsozója, Tóth Krisztián izgalmas történeteket osztott meg Szabó Szilárddal sportágáról, magánéletéről és családjáról a Magyar Olimpiai Bizottság MOBCast című műsorában.

Cselgáncs 2024.02.22 Cselgáncs: Tóth Krisztiánnak fájt, hogy nem sikerült győznie Bakuban, de a legfontosabb, hogy Párizsban jól szerepeljen

Cselgáncs: Tóth Krisztiánnak fájt, hogy nem sikerült győznie Bakuban, de a legfontosabb, hogy Párizsban jól szerepeljen Bakuban megszerezte idei első Grand Slam-érmét Tóth Krisztián (-90 kg), aki remek teljesítménnyel végül a második helyen végzett az azeri fővárosban. Olimpiai bronzérmes klasszisunkkal – aki jelenleg az előkelő második helyen áll a párizsi kvalifikációs rangsorban – beszélgettünk az újabb kiváló eredménye után.

Cselgáncs 2024.02.18 Cselgáncs: Tóth Krisztián ezüstérmes a bakui Grand Slam-versenyen

Cselgáncs: Tóth Krisztián ezüstérmes a bakui Grand Slam-versenyen Olimpiai bronzérmes klasszisunk, Tóth Krisztián közel állt a végső győzelemhez a -90 kilósok között, de a nagy csatában elveszített döntő ellenére is rendkívül értékes ezüstérmet szerzett a bakui GS-viadalon.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!