Hírek

Cselgáncs 2022.01.15 Cselgáncs: „Szeretnék még egy olimpiai érmet” (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Szeretnék még egy olimpiai érmet” (VIDEÓ) Olimpiai bronzérmes cselgáncsozónk és edzője, Pánczél Gábor a DIGI Sport műsorában nyilatkozott az ötkarikás játékokról, valamint arról, mivel jutalmazta edzőnk a klasszis cselgáncsozót.

Cselgáncs 2022.01.13 Cselgáncs: Pánczél Gábor gondolatai az új szabályokkal kapcsolatban

Cselgáncs: Pánczél Gábor gondolatai az új szabályokkal kapcsolatban Számos új szabályt vezet be a Nemzetközi Judo Szövetség (IJF) a közelgő olimpiai ciklusra, amivel kapcsolatban szakosztályunk vezetőedzője, Pánczél Gábor osztotta meg velünk gondolatait.

Cselgáncs 2022.01.11 Cselgáncs: harmadik alkalommal nyert Tóth Krisztián

Cselgáncs: harmadik alkalommal nyert Tóth Krisztián 2021 legjobb dzsudósa címet érdemelte ki klubunk sportolója.

Cselgáncs 2022.01.07 Cselgáncs: Pánczél Gábor a párizsi olimpia végéig írt alá (GALÉRIA)

Cselgáncs: Pánczél Gábor a párizsi olimpia végéig írt alá (GALÉRIA) A vezetőedzővel az elmúlt év sikereiről és szerződésének meghosszabbításáról beszélgettünk.

Cselgáncs 2022.01.07 Cselgáncs: Tóth Krisztián a negyedik helyen áll

Cselgáncs: Tóth Krisztián a negyedik helyen áll Olimpiai bronzérmes cselgáncsozónk remek évet zárt.

Cselgáncs 2022.01.02 Cselgáncs: „Még most sem mindig érzem át, hogy olimpiai bronzérmes vagyok” (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: „Még most sem mindig érzem át, hogy olimpiai bronzérmes vagyok” (LAPSZEMLE) Egy év, három bronz – ez Tóth Krisztián mérlege 2021-ben. Klubunk 27 éves dzsúdósa tavaly áprilisban Európa-bajnoki, júniusban világbajnoki bronzérmet szerzett. A szívéhez legközelebb mégis az a pillanat áll, amikor tavaly júliusban felállhatott Tokióban az olimpiai dobogó harmadik fokára. Krisztián a Nemzeti Sportnak adott interjút.

Cselgáncs 2021.12.31 Cselgáncs: „Az olimpiai érem más dimenzió” – Pánczél Gábor

Cselgáncs: „Az olimpiai érem más dimenzió” – Pánczél Gábor Pánczél Gábort, klubunk cselgáncsszakosztályának vezetőedzőjét kérdeztük a 2021-es esztendővel kapcsolatban.

Cselgáncs 2021.12.24 Cselgáncs: Tóth Benedek nem maradt adós a világversenyéremmel (VIDEÓ)

Cselgáncs: Tóth Benedek nem maradt adós a világversenyéremmel (VIDEÓ) Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az U23-as Eb-bronzérmes cselgáncsozónkkal, Tóth Benedekkel és a vezetőedzőnkkel, Pánczél Gáborral forgatott.

Cselgáncs 2021.12.22 Cselgáncs: Pánczél Gábor, a kapitányi megbízatása végeztével a klubjára és a fiára fókuszálna (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: Pánczél Gábor, a kapitányi megbízatása végeztével a klubjára és a fiára fókuszálna (LAPSZEMLE) A férfi cselgáncsválogatott szövetségi kapitánya, Pánczél Gábor a 2021-es végén leköszön a pozíciójáról, mert az MTK Budapest dzsúdószakosztályának vezetőedzőjeként a klubmunkát helyezné az előtérbe, és eközben reményteljes fia, Csanád pályáját is egyengetheti. Szakvezetőnk az utanpotlassport.hu-nak adott interjút.

Cselgáncs 2021.12.19 Tóth Krisztián és Pupp Réka 2021 dzsúdósa

Tóth Krisztián és Pupp Réka 2021 dzsúdósa A Magyar Távirati Iroda sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén ötvenhat sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.

« Előző oldal 12345678 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!