Hírek

Cselgáncs 2022.06.05 Cselgáncs: Tóth Krisztián a dobogó második fokára állhatott a grúziai Grand Slam-viadalon

Cselgáncs: Tóth Krisztián a dobogó második fokára állhatott a grúziai Grand Slam-viadalon Olimpiai bronzérmesünk ezüstérmet szerzett, Varga Brigitta a hetedik helyen fejezte be a versenyt.

Cselgáncs 2022.06.01 Cselgáncs: „Csupa kellemes emlékem van a tavalyi évről” – Pánczél Gábor (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Csupa kellemes emlékem van a tavalyi évről” – Pánczél Gábor (VIDEÓ) A klubunk tagsága által 2021 legjobb edzőjének választott Pánczél Gáborral beszélgettünk a tavalyi esztendő legnagyobb sikereiről, illetve a párizsi ötkarikás játékokról.

Cselgáncs 2022.05.29 Cselgáncs: „Brutális évet zártunk” – Tóth Krisztián (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Brutális évet zártunk” – Tóth Krisztián (VIDEÓ) A 2021-es évben klubunk legjobb sportolójának választott Tóth Krisztiánnal beszélgettünk, aki az MTK Örökös bajnoka címet is megkapta.

Cselgáncs 2022.05.11 Cselgáncs: „A szívemet is bele kellett tennem” – Tóth Botond az Ek-arany után

Cselgáncs: „A szívemet is bele kellett tennem” – Tóth Botond az Ek-arany után Sikeresen szerepeltek az MTK-s cselgáncsozók a múlt hét végi, szarajevói felnőtt Európa-kupán, amelyen az aranyérmes Tóth Botond első komoly nemzetközi sikerét érte el klubunk színeiben.

Cselgáncs 2022.05.08 Cselgáncs: három MTK-s érem született a szarajevói felnőtt Európa-kupán

Cselgáncs: három MTK-s érem született a szarajevói felnőtt Európa-kupán Klubunk kilenc dzsúdósa utazott el Szarajevóba, hogy megméresse magát a hétvégén a felnőtt Európa-kupán. A MTK-s termés összesen három érem: Varga Brigitta, Tóth Botond és Tóth Benedek is medált, utóbbi kettő ráadásul aranyat ünnepelhetett.

Cselgáncs 2022.05.01 Cselgáncs: Tóth Krisztián ötödik az Európa-bajnokságon (VIDEÓ)

Cselgáncs: Tóth Krisztián ötödik az Európa-bajnokságon (VIDEÓ) Nagyon kevés hiányzott az éremhez.

Cselgáncs 2022.04.29 Cselgáncs. tizenegy magyar – köztük három MTK-s – a szófiai buborékban

Cselgáncs. tizenegy magyar – köztük három MTK-s – a szófiai buborékban Tizenegy cselgáncsozó képviseli a magyar színeket a péntektől vasárnapig tartó, 71. Európa-bajnokságon, amelyre Szófiában kerül sor.

Cselgáncs 2022.04.26 Cselgáncs: négy MTK-s érem született a junior országos bajnokságon

Cselgáncs: négy MTK-s érem született a junior országos bajnokságon Múlt vasárnap rendezték meg a győri Olimpiai Sportparkban a juniorok országos bajnokságát. Az MTK Budapestből hét cselgáncsozónak szurkolhattunk – közülük négyen éremmel tértek haza.

Cselgáncs 2022.04.16 Cselgáncs: „Nehéz lesz felülmúlni a tavalyi évet” – Tóth Krisztián (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Nehéz lesz felülmúlni a tavalyi évet” – Tóth Krisztián (VIDEÓ) Klubunk kiváló dzsúdósát, Tóth Krisztiánt választották 2021 legjobb csömöri sportolójának.

Cselgáncs 2022.04.10 Cselgáncs: minden éremből szereztünk Pozsonyban

Cselgáncs: minden éremből szereztünk Pozsonyban A szlovákiai nemzetközi versenyen Pánczél, Gáldi és Szilágyi is dobogóra állhatott.

« Előző oldal 12345678 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!