Hírek

Cselgáncs 2022.07.10 Cselgáncs: nem született MTK-s helyezés a hazai Grand Slamen (GALÉRIA)

Cselgáncs: nem született MTK-s helyezés a hazai Grand Slamen (GALÉRIA) Vasárnap délután ér véget a cselgáncsozók budapesti Grand Slam-tornája; az MTK-s versenyzők pénteken és szombaton álltak tatamira, helyezést azonban nem sikerült elérniük, meccset pedig egyedül Tóth Benedek (81 kg) és Varga Brigitta (63 kg) tudott nyerni.

Cselgáncs 2022.07.08 Cselgáncs: „Nagyon csalódott vagyok” – Tóth Krisztián kihagyja a hazai Grand Slamet (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: „Nagyon csalódott vagyok” – Tóth Krisztián kihagyja a hazai Grand Slamet (LAPSZEMLE) A hétvégi, budapesti dzsúdó Grand Slam első – és reméljük utolsó – magyar áldozata Tóth Krisztián. A tokiói játékok bronz­érmes versenyzője pozitív koronavírustesztje miatt karanténban szurkolhat csak társainak.

Cselgáncs 2022.06.30 Cselgáncs: Grand Slam Hungary: itt a magyar csapat

Cselgáncs: Grand Slam Hungary: itt a magyar csapat A tervek szerint harminc dzsúdós – köztük hat MTK-s –képviseli a magyar színeket a július nyolcadikán kezdődő, háromnapos Grand Slam Hungary olimpiai kvalifikációs viadalon.

Cselgáncs 2022.06.29 Cselgáncs: „Látok esélyt a párizsi olimpiára való kijutásra” – Varga Brigitta

Cselgáncs: „Látok esélyt a párizsi olimpiára való kijutásra” – Varga Brigitta A múlt hét végén rendezett, mongóliai Grand Slam-versenyen klubunk 20 esztendős cselgáncsozója, Varga Brigitta bronzérmet szerzett, amivel a felnőttmezőnyben az eddigi legnagyobb sikerét aratta. A fiatal boldogan idézte fel a történteket honlapunknak.

Cselgáncs 2022.06.25 Cselgáncs: Varga Brigitta Grand Slam-bronzérmes!

Cselgáncs: Varga Brigitta Grand Slam-bronzérmes! Mindössze két magyar cselgáncsozó indult a hétvégi ulánbátori Grand Slam-viadalon, közülük Varga Brigitta egészen a dobogóig menetelt: bronzérmet szerzett az első olimpiai kvalifikációs viadalon!

Cselgáncs 2022.06.22 Cselgáncs: Bötös Noelnek is szurkolhatunk az ifi Eb-n

Cselgáncs: Bötös Noelnek is szurkolhatunk az ifi Eb-n Június 23-26. között, a horvátországi Porecben rendezik meg az ifjúsági cselgáncsozók Európa-bajnokságát, amelyen klubunkat Bötös Noel (90 kg) képviseli.

Cselgáncs 2022.06.16 Cselgáncs: nagyágyúk sora érkezik a budapesti Grand Slam-viadalra

Cselgáncs: nagyágyúk sora érkezik a budapesti Grand Slam-viadalra Olimpiai és világbajnokok, valamint világranglista-vezetők is neveztek már a cselgáncsozók júliusi, budapesti Grand Slam-viadalára.

Cselgáncs 2022.06.12 Cselgáncs: karnyújtásnyira a világranglista első helye

Cselgáncs: karnyújtásnyira a világranglista első helye Az idén is remek teljesítményt nyújtó Tóth Krisztián a világranglista második helyéről várhatja a párizsi olimpia kvalifikációs sorozat közelgő nyitányát.

Cselgáncs 2022.06.05 Cselgáncs: Tóth Krisztián a dobogó második fokára állhatott a grúziai Grand Slam-viadalon

Cselgáncs: Tóth Krisztián a dobogó második fokára állhatott a grúziai Grand Slam-viadalon Olimpiai bronzérmesünk ezüstérmet szerzett, Varga Brigitta a hetedik helyen fejezte be a versenyt.

Cselgáncs 2022.06.01 Cselgáncs: „Csupa kellemes emlékem van a tavalyi évről” – Pánczél Gábor (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Csupa kellemes emlékem van a tavalyi évről” – Pánczél Gábor (VIDEÓ) A klubunk tagsága által 2021 legjobb edzőjének választott Pánczél Gáborral beszélgettünk a tavalyi esztendő legnagyobb sikereiről, illetve a párizsi ötkarikás játékokról.

« Előző oldal 1314151617181920212223 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!