Hírek

Cselgáncs 2022.09.03 Cselgáncs: Varga Brigitta bronzérmet szerzett az ausztriai European Openen (VIDEÓ)

Cselgáncs: Varga Brigitta bronzérmet szerzett az ausztriai European Openen (VIDEÓ) Két MTK-s versenyzőnek szurkolhattunk az ausztriai European Open szombati napján. Tóth Botond (73 kg) az első körben kikapott, Varga Brigitta (63 kg) viszont bronzérmes lett.

Cselgáncs 2022.08.10 Cselgáncs: MTK-s fiatalnak is szurkolhatunk az ecuadori junior-vb-n

Cselgáncs: MTK-s fiatalnak is szurkolhatunk az ecuadori junior-vb-n Magyar idő szerint szerda délután kezdődik a juniorkorú cselgáncsozók világbajnoksága az ecuadori Guayaquilban, ahol nyolc magyar versenyző, köztük az MTK Budapestet képviselő Demeter Marcell is elindul.

Cselgáncs 2022.08.02 Cselgáncs: Tóth Krisztián ötödik a világranglistán

Cselgáncs: Tóth Krisztián ötödik a világranglistán Klubunk olimpiai bronzérmes cselgáncsozója továbbra is előkelő helyen áll a rangsorban.

Cselgáncs 2022.07.27 Cselgáncs: a második körben búcsúzott Gábor Áron az EYOF-on

Cselgáncs: a második körben búcsúzott Gábor Áron az EYOF-on Az MTK Budapest ifjú dzsúdósa, Gábor Áron a második fordulóban kikapott a francia Kylian Noeltől, így véget ért számára a besztercebányai EYOF.

Cselgáncs 2022.07.17 Cselgáncs: Demeter Marcell ezüstérmes lett az Európa-kupán

Cselgáncs: Demeter Marcell ezüstérmes lett az Európa-kupán A második napon négy versenyzőnknek szurkolhattunk a cselgáncsozók Pakson zajló junior Európa-kupáján.

Cselgáncs 2022.07.17 Cselgáncs: Pánczél Gábor és Varga Brigitta a Sportrádióban (AUDIÓ)

Cselgáncs: Pánczél Gábor és Varga Brigitta a Sportrádióban (AUDIÓ) Varga Brigitta korosztályos Európa-bajnoki ezüstérmes, világbajnoki bronzérmes cselgáncsozó, valamint edzője, Pánczél Gábor voltak Virányi Zsolt vendégei a Hazafutásban.

Cselgáncs 2022.07.16 Cselgáncs: Zágrábban és Pakson versenyeztünk

Cselgáncs: Zágrábban és Pakson versenyeztünk Cselgáncsozóink két nemzetközi viadalon vettek részt szombaton.

Cselgáncs 2022.07.12 Cselgáncs: „Tisztesen helytálltak a versenyzőink a hazai Grand Slamen” – Pánczél Gábor

Cselgáncs: „Tisztesen helytálltak a versenyzőink a hazai Grand Slamen” – Pánczél Gábor Klubunk cselgáncsszakosztályának vezetőedzőjét. Páncél Gábort kértük meg, hogy értékelje az MTK-s versenyzők múlt hét végi, budapesti Grand Slam-tornán mutatott teljesítményét.

Cselgáncs 2022.07.10 Cselgáncs: nem született MTK-s helyezés a hazai Grand Slamen (GALÉRIA)

Cselgáncs: nem született MTK-s helyezés a hazai Grand Slamen (GALÉRIA) Vasárnap délután ér véget a cselgáncsozók budapesti Grand Slam-tornája; az MTK-s versenyzők pénteken és szombaton álltak tatamira, helyezést azonban nem sikerült elérniük, meccset pedig egyedül Tóth Benedek (81 kg) és Varga Brigitta (63 kg) tudott nyerni.

Cselgáncs 2022.07.08 Cselgáncs: „Nagyon csalódott vagyok” – Tóth Krisztián kihagyja a hazai Grand Slamet (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: „Nagyon csalódott vagyok” – Tóth Krisztián kihagyja a hazai Grand Slamet (LAPSZEMLE) A hétvégi, budapesti dzsúdó Grand Slam első – és reméljük utolsó – magyar áldozata Tóth Krisztián. A tokiói játékok bronz­érmes versenyzője pozitív koronavírustesztje miatt karanténban szurkolhat csak társainak.

« Előző oldal 1213141516171819202122 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!