Hírek

Cselgáncs 2022.01.02 Cselgáncs: „Még most sem mindig érzem át, hogy olimpiai bronzérmes vagyok” (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: „Még most sem mindig érzem át, hogy olimpiai bronzérmes vagyok” (LAPSZEMLE) Egy év, három bronz – ez Tóth Krisztián mérlege 2021-ben. Klubunk 27 éves dzsúdósa tavaly áprilisban Európa-bajnoki, júniusban világbajnoki bronzérmet szerzett. A szívéhez legközelebb mégis az a pillanat áll, amikor tavaly júliusban felállhatott Tokióban az olimpiai dobogó harmadik fokára. Krisztián a Nemzeti Sportnak adott interjút.

Cselgáncs 2021.12.31 Cselgáncs: „Az olimpiai érem más dimenzió” – Pánczél Gábor

Cselgáncs: „Az olimpiai érem más dimenzió” – Pánczél Gábor Pánczél Gábort, klubunk cselgáncsszakosztályának vezetőedzőjét kérdeztük a 2021-es esztendővel kapcsolatban.

Cselgáncs 2021.12.24 Cselgáncs: Tóth Benedek nem maradt adós a világversenyéremmel (VIDEÓ)

Cselgáncs: Tóth Benedek nem maradt adós a világversenyéremmel (VIDEÓ) Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az U23-as Eb-bronzérmes cselgáncsozónkkal, Tóth Benedekkel és a vezetőedzőnkkel, Pánczél Gáborral forgatott.

Cselgáncs 2021.12.22 Cselgáncs: Pánczél Gábor, a kapitányi megbízatása végeztével a klubjára és a fiára fókuszálna (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: Pánczél Gábor, a kapitányi megbízatása végeztével a klubjára és a fiára fókuszálna (LAPSZEMLE) A férfi cselgáncsválogatott szövetségi kapitánya, Pánczél Gábor a 2021-es végén leköszön a pozíciójáról, mert az MTK Budapest dzsúdószakosztályának vezetőedzőjeként a klubmunkát helyezné az előtérbe, és eközben reményteljes fia, Csanád pályáját is egyengetheti. Szakvezetőnk az utanpotlassport.hu-nak adott interjút.

Cselgáncs 2021.12.19 Tóth Krisztián és Pupp Réka 2021 dzsúdósa

Tóth Krisztián és Pupp Réka 2021 dzsúdósa A Magyar Távirati Iroda sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén ötvenhat sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.

Cselgáncs 2021.12.16 Cselgáncs: „Ez az év az átmenetről szólt, és nagyon örülök, hogy sikerült szépen lezárni” – Tóth Benedek (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: „Ez az év az átmenetről szólt, és nagyon örülök, hogy sikerült szépen lezárni” – Tóth Benedek (LAPSZEMLE) Az MTK Budapest 21 éves cselgáncsozója, Tóth Benedek kiváló formában fejezte be a 2021-es esztendőt, hiszen a 81 kilósok mezőnyében előbb a budapesti U23-as Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett, majd megnyerte a felnőtt országos bajnokságot, ám Pánczél Gábor tanítványa ennél is többre vágyik, a fő célja a 2024-es, párizsi olimpia. Fiatal versenyzőnk az utanpotlassport.hu-nak értékelte az évét.

Cselgáncs 2021.12.08 Cselgáncs: Hogyan kerüljünk kétszer csúcsformába? (VIDEÓ)

Cselgáncs: Hogyan kerüljünk kétszer csúcsformába? (VIDEÓ) Tóth Krisztián és Pánczél Gábor a Magyar Projektmenedzsment Szövetség vendége volt.

Cselgáncs 2021.12.05 Cselgáncs: a diákok korosztályában is elindult a menetelés

Cselgáncs: a diákok korosztályában is elindult a menetelés Egy arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel zártuk az országos bajnokságot.

Cselgáncs 2021.12.03 Cselgáncs: Tóth Krisztián lehet az év cselgáncsozója (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: Tóth Krisztián lehet az év cselgáncsozója (LAPSZEMLE) Klubunk olimpiai bronzérmes cselgáncsozója, Tóth Krisztián lehet az év dzsúdósa a Judoinfónál.

Cselgáncs 2021.11.24 Cselgáncs: Érmek és egy nagy visszatérő a felnőtt ob-n

Cselgáncs: Érmek és egy nagy visszatérő a felnőtt ob-n Az MTK Budapest versenyzői egy arany- és két ezüstéremmel fejezték be a zalaegerszegi felnőtt országos bajnokságot. Az utóbbi medálok közül az egyiket – a hosszú idő után újra tatamira lépő – Erdélyi-Joó Abigél nyerte. Egyesületünk szakosztályának vezetőedzője, Pánczél Gábor értékelte a viadalt.

« Előző oldal 1718192021222324252627 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!