Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2021.05.27 Rg: Pigniczki Fanni Pesaróban őrizheti meg a kvótás helyét

Rg: Pigniczki Fanni Pesaróban őrizheti meg a kvótás helyét Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói péntektől a pesarói világkupán szerepelnek, amelyen Pigniczki Fanni megőrizheti az olimpiai kvótát jelentő helyét.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.25 Rg: „Addig megyek, amíg eljátsszák nekem a Himnuszt” – Kocsis Evelin (LAPSZEMLE)

Rg: „Addig megyek, amíg eljátsszák nekem a Himnuszt” – Kocsis Evelin (LAPSZEMLE) „Vérszemet kaptam, hogy felálljak a dobogó legfelső fokára” – mondja az MTK Budapest 14 éves junior Európa-bajnoki bronzérmes ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin, aki remekelt az elmúlt hetek rangos versenyein, ám az aranyérem még hiányzik a kollekciójából.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.23 Rg: Kocsis Evelin Bukarestben is dobogóra állt

Rg: Kocsis Evelin Bukarestben is dobogóra állt Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin a nagy hagyományokkal bíró bukaresti Irina Deleanu-kupa egyéni juniorversenyében három szerrel is a legjobb három között végzett, így összetettben megérdemelten szerzett bronzérmet.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.22 Rg: duplán a dobogón a juniorcsapat Bukarestben

Rg: duplán a dobogón a juniorcsapat Bukarestben Nyolc MTK Budapest-versenyző állt dobogóra a ritmikus gimnasztikázók bukaresti Irina Deleanu-kupájának második napján: a junior együttes kéziszer-válogatott ígéretei kétszer voltak érdekeltek az éremosztón és a felnőttcsapat is érmes lett - utóbbit előre borítékolhattuk. Közben Kocsis Evelin labdával folytatta remeklését az egyéni juniorversenyben.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.20 Rg: Pigniczki Fanni már senkinek nem adná át a kvótás helyét

Rg: Pigniczki Fanni már senkinek nem adná át a kvótás helyét Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni a világkupa-sorozat utolsó, pesarói állomásán őrizné meg az olimpiai kvalifikációt jelentő összetett harmadik helyét.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.18 Rg: Varga Lujza a junior együttes kéziszer-válogatott egységességében bízik

Rg: Varga Lujza a junior együttes kéziszer-válogatott egységességében bízik Az egységesség lehet a siker egyik kulcsa – vélekedik az Eb-re készülő junior együttes kéziszer-válogatott MTK-s csapatkapitánya, Varga Lujza.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.16 Rg: a válogatottság megváltoztatta Jurca Lilla életét

Rg: a válogatottság megváltoztatta Jurca Lilla életét Az MTK Budapest 14 éves ritmikus gimnasztikázója, Jurca Lilla megtisztelőnek érzi, hogy a junior együttes kéziszer-válogatott tagja lehet.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.15 Rg: „Nap mint nap a lányok sikerélményéért dolgozunk” – Lauber Zsófia

Rg: „Nap mint nap a lányok sikerélményéért dolgozunk” – Lauber Zsófia Hat MTK Budapest-ígérettel a soraiban készül a junior együttes kéziszer-válogatott, hogy a ritmikus gimnasztikázók közelgő korosztályos Európa-bajnokságán maradandót alkosson.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.12 Rg: Kocsis Evelin Újbuda kiváló sportolója lett

Rg: Kocsis Evelin Újbuda kiváló sportolója lett Az MTK Budapest junior Eb-bronzérmes ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin az Újbuda kiváló sportolója elismerést vehette át.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.09 Ritmikus Gimnasztika: Pigniczki Fanni hetedik lett buzogánnyal

Ritmikus Gimnasztika: Pigniczki Fanni hetedik lett buzogánnyal Fanni megőrizte pozícióját.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!