Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2023.08.01 Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni a Sportrádióban (AUDIÓ)

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni a Sportrádióban (AUDIÓ) Ritmikus gimnasztikázónk, Pigniczki Fanni a Sportrádióban értékelt, miután megnyerte az egyéni összetettet az Egyetemi Világjátékokon. Fanni ezután rátett még egy lapáttal, hiszen labdával is aranyérmet szerzett.

Ritmikus gimnasztika 2023.07.31 Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni labdával is aranyérmes!

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni labdával is aranyérmes! Egyesületünk klasszisa az egyéni összetett után labdával is győzni tudott az Egyetemi Világjátékokon.

Ritmikus gimnasztika 2023.07.30 Rg: Pigniczki Fanni aranyérmes az Egyetemi Világjátékokon!

Rg: Pigniczki Fanni aranyérmes az Egyetemi Világjátékokon! Egyesületünk kiválósága megnyerte az összetettet a csengtui világversenyen.

Ritmikus gimnasztika 2023.07.29 Rg: Pigniczki Fanni az élen a csengtui Egyetemi Világjátékokon

Rg: Pigniczki Fanni az élen a csengtui Egyetemi Világjátékokon Pigniczki Fanni két szer után az első helyen áll a Csengtuban zajló 31. Egyetemi Világjátékokon.

Ritmikus gimnasztika 2023.07.27 Rg: Pigniczki Fanni harmadik helyen végzett karikával a 2023. évi Világkupa-sorozatban

Rg: Pigniczki Fanni harmadik helyen végzett karikával a 2023. évi Világkupa-sorozatban Magyar versenyző még sohasem ért el ilyen eredményt.

Ritmikus gimnasztika 2023.07.23 Rg: Pigniczki Fanni karikával negyedik a milánói világkupán

Rg: Pigniczki Fanni karikával negyedik a milánói világkupán Pigniczki Fanni karikával a bravúros negyedik helyen zárt a ritmikus gimnasztikázók milánói világkupaversenyén.

Ritmikus gimnasztika 2023.07.22 Rg: Pigniczki Fanni döntős karikával a milánói világkupán

Rg: Pigniczki Fanni döntős karikával a milánói világkupán Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni karikával bejutott a vasárnapi döntőbe a milánói világkupán.

Ritmikus gimnasztika 2023.07.18 Egyetemi Világjátékok: Pigniczki Fanni mondta a magyar csapat fogadalomtételén az eskü szövegét

Egyetemi Világjátékok: Pigniczki Fanni mondta a magyar csapat fogadalomtételén az eskü szövegét Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni mondta a csengtui Egyetemi Világjátékokra készülő magyar csapat fogadalomtételén az eskü szövegét.

Ritmikus gimnasztika 2023.07.18 Rg: Wiesner Hanna közel járt a fináléhoz a kolozsvári vk-n

Rg: Wiesner Hanna közel járt a fináléhoz a kolozsvári vk-n Wiesner Hanna labdával éppen csak lecsúszott a fináléról a ritmikus gimnasztikázók kolozsvári vk-versenyén, melyen összetettben a 15. lett, az együttes kéziszercsapat pedig a 13. helyen zárt.

Ritmikus gimnasztika 2023.07.09 Rg: Barkóczi Boglárka nyolcadik a junior-vb-n

Rg: Barkóczi Boglárka nyolcadik a junior-vb-n Barkóczi Boglárka a nyolcadik helyen zárt a buzogány döntőjében a ritmikus gimnasztikázók kolozsvári junior-világbajnokságán.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!