Atlétika
Krizsán Xénia

Ritmikus gimnasztika: elkészült az Európa-bajnokság hivatalos honlapja

Publikálva: 2024.04.18 Frissítve: 2024.04.17 Ritmikus gimnasztika

Minden információ megtalálható a kontinensviadalról, és a jegyértékesítés is javában zajlik már.

A 40. ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság közeledtével egyre több médium foglalkozik Magyarország az év egyik legnagyobb sporteseményével. Az újságíróknak, illetve a szurkolóknak is kiváló információs alapot jelenthet az Eb hivatalos honlapja, amely az rg2024.eu címen érhető el. A portál megjelenésében hűen tükrözi az Eb színvilágát, hasznos információkat oszt meg itt a szervezőbizottságról, de jegyvásárlással kapcsolatos elérhetőségek is megtalálhatók, valamint tájékozódni tudnak többek között az önkéntesek is. A honlapnak Facebook-os és Instagramos felülete is van, és itt megtalálhatók lesznek többek között a rajtlisták és az Eb ideje alatt az eredmények, beszámolók, fotók is.

Mivel a sportág kommunikációja nemzetközileg angolul zajlik, a 40. ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság szlogenje először ezen a nyelven fogalmazódott meg. A „Together in Motion” visszaadja azt a mondanivalót, amelyet a ritmikus gimnasztika és ez az Európa-bajnokság közvetíteni akart. Az „Együtt Mozgásban” kifejezi azt a sportélményt, amelynek a versenyzők a közönséggel együtt átélve részesei lehetnek Budapesten.
A sportág 40. Európa-bajnokságát május 22. és 26. között bonyolítják le a Papp László Budapest Sportarénában a Magyar Torna Szövetség (MATSZ), a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség (MRGSZ), a HM Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség (NRÜ) szervezésében.

Amennyiben a május 22-26. között Budapesten zajló Európa-bajnokságon valaki élőben szeretne kiválóságunknak, Pigniczki Fanninak és további  kék-fehér sportolóinknak szurkolni, az már most váltsa meg jegyét, ezt ITT meg is tudja tenni. 

Forrás: Magyar Torna Szövetség 
 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!