Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2023.08.30 Rg: Pigniczki Fanni és Gelle Noémi a Sportrádióban (AUDIÓ)

Rg: Pigniczki Fanni és Gelle Noémi a Sportrádióban (AUDIÓ) Eddie, a sas és az eltűnt karika is szóba került, amikor Pigniczki Fanni és Gelle Noémi vendégeskedett a Sportrádió „Hazafutás” című műsorában, Szegő Tibornál.

Ritmikus gimnasztika 2023.08.29 Ritmikus gimnasztika: a reptéren zúgott a „Ria Ria Hungária” (GALÉRIA)

Ritmikus gimnasztika: a reptéren zúgott a „Ria Ria Hungária” (GALÉRIA) Hazaérkezett a ritmikus gimnasztika válogatott a valenciai világbajnokságról, ahol Pigniczki Fanni bronzérmet és olimpiai kvótát szerzett, de remekül szerepelt a csapat többi tagja is.

Ritmikus gimnasztika 2023.08.26 Rg: Pigniczki Fanni összetettben 16. lett a világbajnokságon

Rg: Pigniczki Fanni összetettben 16. lett a világbajnokságon A valenciai rg-világbajnokságon olimpiai kvótát és karikával bronzérmet szerző Pigniczki Fanni az egyéni összetett döntőben a 16. helyen zárt.

Ritmikus gimnasztika 2023.08.25 Rg: tizenhatodik az együttes kéziszercsapat a vb-n

Rg: tizenhatodik az együttes kéziszercsapat a vb-n A 16. helyen zárt az együttes kéziszercsapat a ritmikus gimnasztikázók valenciai világbajnokságán.

Ritmikus gimnasztika 2023.08.24 Rg: az olimpiai kvótát szerző Pigniczki Fanni szalaggal hatodik a vb-n

Rg: az olimpiai kvótát szerző Pigniczki Fanni szalaggal hatodik a vb-n Az olimpiai kvótát szerző Pigniczki Fanni a hatodik helyen zárt a szalag fináléjában a valenciai ritmikusgimnasztika-világbajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2023.08.23 Rg: Pigniczki Fanni világbajnoki bronzérmes karikával!

Rg: Pigniczki Fanni világbajnoki bronzérmes karikával! Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni karikával bronzérmet szerzett a Valenciában zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Ez a klub 139. vb bronzérme.

Ritmikus gimnasztika 2023.08.22 Rg: szerdán rajtol a valenciai világbajnokság

Rg: szerdán rajtol a valenciai világbajnokság Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna és az együttes kéziszercsapat minél jobb szerepléséért szoríthatunk a valenciai ritmikusgimnasztika-világbajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2023.08.15 Rg: soha egyetlen magyarnak sem sikerült, ami Pigniczki Fanninak igen (LAPSZEMLE)

Rg: soha egyetlen magyarnak sem sikerült, ami Pigniczki Fanninak igen (LAPSZEMLE) Második diplomáján dolgozik és pszichológus lesz a már több rekordot is begyűjtő ritmikus gimnasztikázó, Pigniczki Fanni. Az MTK Budapest versenyzője olyan eredményekkel tért haza Csengtuból, az Egyetemi Világjátékokról, amilyenekkel a sportágában még soha senki – írja a Mandiner.

Ritmikus gimnasztika 2023.08.07 Rg: Pigniczki Fanni az olimpiai kvalifikációs vb-re készül

Rg: Pigniczki Fanni az olimpiai kvalifikációs vb-re készül A legutóbb a csengtui Egyetemi Világjátékokon remeklő Pigniczki Fanni már javában készül a valenciai ritmikus gimnasztika világbajnokságra.

Ritmikus gimnasztika 2023.08.01 Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni a Sportrádióban (AUDIÓ)

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni a Sportrádióban (AUDIÓ) Ritmikus gimnasztikázónk, Pigniczki Fanni a Sportrádióban értékelt, miután megnyerte az egyéni összetettet az Egyetemi Világjátékokon. Fanni ezután rátett még egy lapáttal, hiszen labdával is aranyérmet szerzett.

« Előző oldal 123456789 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!