Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2021.10.29 Rg: a világbajnokság 14. helyén zárt az együttes kéziszer-válogatott

Rg: a világbajnokság 14. helyén zárt az együttes kéziszer-válogatott A magyar együttes kéziszer-válogatott a négy MTK Budapest-versenyzővel a soraiban a összetett 14. helyet szerezte meg a Japánban zajló ritmikus gimnasztika-világbajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.29 Rg: Pigniczki Fanni a döntővel már elérte a célját a világbajnokságon

Rg: Pigniczki Fanni a döntővel már elérte a célját a világbajnokságon Az MTK Budapest világbajnoki összetett döntőbe jutott ritmikus gimnasztikázójának, Pigniczki Fanninak a teljesítményét edzője, Gelle Noémi és Deutsch-Lazsányi Erika is méltatta.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.28 Rg: Pigniczki Fanni összetett döntős a világbajnokságon

Rg: Pigniczki Fanni összetett döntős a világbajnokságon Az MTK Budapest olimpikonja, Pigniczki Fanni két újabb remek gyakorlattal folytatta a szereplését a Japánban zajló ritmikus gimnasztika-világbajnokságon, és az összetett selejtezőből a 14. helyen jutott a szombati döntőbe.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.27 Rg: Pigniczki Fanni két szer után a 10. helyen áll a világbajnokságon

Rg: Pigniczki Fanni két szer után a 10. helyen áll a világbajnokságon Az MTK Budapest olimpikonja, Pigniczki Fanni két remek gyakorlattal kezdte meg szereplését a Japánban zajló ritmikus gimnasztika-világbajnokságon, és az összetett selejtező 10. helyéről várja a folytatást.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.26 Rg: szerdán kezdődik a világbajnokság Japánban

Rg: szerdán kezdődik a világbajnokság Japánban Az MTK Budapest versenyzői közül az olimpikon Pigniczki Fanninak, valamint az együttes kéziszer-válogatottban Fekete Anitának, Fodor Nadinnak, Mészáros Mandula Virágnak és Urbán-Szabó Mónikának szurkolhatunk szerdától, a japán Kitakyushu városában rajtoló ritmikus gimnasztika-világbajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.25 Rg: Pigniczki Fanni vette át a vb-stafétát Japánban

Rg: Pigniczki Fanni vette át a vb-stafétát Japánban Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikazóját, Pigniczki Fannit különleges megtiszteltetés érte Japánban: a tornászoktól ünnepélyes keretek között vette át a vb-stafétát.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.23 Rg: elindult a vb-re Pigniczki Fanni és a kéziszer-válogatott

Rg: elindult a vb-re Pigniczki Fanni és a kéziszer-válogatott Az MTK Budapest válogatott ritmikus gimnasztikázói október végén a Japánban esedékes világbajnokságon igyekeznek bizonyítani.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.01 Rg: Pigniczki Fanni számára édes teher az olimpia utáni népszerűség

Rg: Pigniczki Fanni számára édes teher az olimpia utáni népszerűség Az MTK Budapest olimpikon ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni legutóbb a Magyar Kupán remekelt, és az idén még világbajnokság is vár rá.

Ritmikus gimnasztika 2021.09.29 Rg: Kocsis Evelin már a felnőttkorosztályra készül

Rg: Kocsis Evelin már a felnőttkorosztályra készül Az MTK Budapest junior Eb-bronzérmes ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin a múlt hét végén még a korosztályos Magyar Kupán remekelt, januártól azonban már a felnőttek között igyekszik helytállni.

Ritmikus gimnasztika 2021.09.26 Rg: Pigniczki Fanni és Kocsis Evelin is remekelt - mindent vittünk a Magyar Kupán

Rg: Pigniczki Fanni és Kocsis Evelin is remekelt - mindent vittünk a Magyar Kupán Szokás szerint nagyszerűen szerepeltek az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói a Magyar Kupán: Pigniczki Fanni és Kocsis Evelin mellett az együttes kéziszercsapatok sem találtak legyőzőre.

« Előző oldal 123456789 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!