Hírek

Kosárlabda női 2024.01.28 Kosárlabda: két-két győzelem és vereség az U12-es bajnokság legutóbbi fordulóiban

Kosárlabda: két-két győzelem és vereség az U12-es bajnokság legutóbbi fordulóiban Molnár Róbert korosztályos együttese túl van a harmadik, illetve a negyedik fordulón is, és mindkettőben örülhettünk győzelemnek.

Kosárlabda női 2024.01.27 Kosárlabda: magabiztos győzelem a Vasas Akadémia ellen az NB I/A-csoportban

Kosárlabda: magabiztos győzelem a Vasas Akadémia ellen az NB I/A-csoportban Újabb fővárosi rangadót nyert a TFSE-MTK Budapest csapata, ezúttal hazai pályán a pasarétiek ellen győztek a mieink.

Kosárlabda női 2024.01.24 Kosárlabda: Sha Carter a forduló válogatottjában az NB I/A-csoportban

Kosárlabda: Sha Carter a forduló válogatottjában az NB I/A-csoportban A TFSE-MTK Budapest amerikai légiósa – a Pécs elleni rangadón mutatott remek játékának köszönhetően – bekerült a 11. forduló válogatottjába.

Kosárlabda női 2024.01.21 Kosárlabda: kiélezett végjátékban maradtunk alul a Pécs ellen

Kosárlabda: kiélezett végjátékban maradtunk alul a Pécs ellen Az utolsó másodpercekig megvolt az esély a győzelemre, de a TFSE-MTK Budapest végül két ponttal vereséget szenvedett az NKA Universitas Pécstől.

Kosárlabda női 2024.01.21 Kosárlabda: egy-egy győzelem és vereség a mérleg a Kenguru-kupában

Kosárlabda: egy-egy győzelem és vereség a mérleg a Kenguru-kupában A Molnár Róbert vezette U11-es csapatunk előbb legyőzte a Csata Macikat, majd alulmaradt a Zuglói Sasokkal szemben.

Kosárlabda női 2024.01.17 Kosárlabda: Dúl Terka a forduló válogatottjában az NB I/A-csoportban

Kosárlabda: Dúl Terka a forduló válogatottjában az NB I/A-csoportban A TFSE-MTK Budapest 20 éves játékosa, Dúl Terka remekelt a BEAC ellen, az élvonal legutóbbi fordulójában.

Kosárlabda női 2024.01.14 Kosárlabda: bravúrgyőzelem a listavezető otthonában az NB I/B-ben

Kosárlabda: bravúrgyőzelem a listavezető otthonában az NB I/B-ben Második csapatunk 14 ponttal legyőzte – idegenben – a DVTK U23-as alakulatát, ezzel pedig sorozatban negyedik sikerét aratta, ráadásul elvette az éllovas miskolciak veretlenségét.

Kosárlabda női 2024.01.12 Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest ismét magabiztosan nyert a BEAC ellen

Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest ismét magabiztosan nyert a BEAC ellen A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapata meggyőző fölénnyel nyert az E.ON ELTE BEAC elleni első osztályú bajnokin.

Kosárlabda női 2024.01.07 Kosárlabda: nem sikerült a négyes döntőbe jutás a Hepp-kupában (GALÉRIA)

Kosárlabda: nem sikerült a négyes döntőbe jutás a Hepp-kupában (GALÉRIA) Az MTK-TFSE vereséget szenvedett a Hepp-kupa negyeddöntőjében, miután nem tudta borítani a papírformát a BEAC-Újbuda otthonában.

Kosárlabda női 2024.01.06 Kosárlabda: nagy különbségű vereség a Sopron otthonában

Kosárlabda: nagy különbségű vereség a Sopron otthonában A TFSE-MTK-nak nem sikerült megszorongatnia – idegenben – a bajnoki címvédő Sopron Basketet.

« Előző oldal 1234567891011 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!