Hírek

Kosárlabda női 2024.01.06 Kosárlabda: nagy különbségű vereség a Sopron otthonában

Kosárlabda: nagy különbségű vereség a Sopron otthonában A TFSE-MTK-nak nem sikerült megszorongatnia – idegenben – a bajnoki címvédő Sopron Basketet.

Kosárlabda női 2024.01.06 Kosárlabda: a címvédő otthonában kezdi az évet a TFSE-MTK Budapest (VIDEÓ)

Kosárlabda: a címvédő otthonában kezdi az évet a TFSE-MTK Budapest (VIDEÓ) A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapata az új év első bajnoki meccsét a Sopron Basket vendégeként játssza; a találkozó előtt Baa Dominika is bizakodó.

Kosárlabda női 2023.12.30 Kosárlabda: Vladár Róza jól veszi az akadályokat klubunknál (LAPSZEMLE)

Kosárlabda: Vladár Róza jól veszi az akadályokat klubunknál (LAPSZEMLE) Az U18-as válogatott Vladár Róza amellett, hogy az elmúlt hetekben egyre nagyobb szerephez jut az NB I/A-csoportban kiválóan szereplő TFSE-MTK-ben, eközben a felnőttmásodosztály mezőnyében – fiatal kora ellenére – a legjobbak közé tartozik teljesítményével, s többek között a pontgyártásban és a lepattanószerzésben is élen jár az MTK-TFSE színeiben.

Kosárlabda női 2023.12.28 Kosárlabda: az MTK-TFSE remek formában zárta az őszi szezont az NB I/B-ben

Kosárlabda: az MTK-TFSE remek formában zárta az őszi szezont az NB I/B-ben Bozsó Ádámot, második csapatunk vezetőedzőjét kérdeztük azok után, hogy az MTK-TFSE sorozatban három győzelemmel fejezte be az őszi idényt.

Kosárlabda női 2023.12.22 Kosárlabda: három játékosunk kapott meghívót a válogatottba

Kosárlabda: három játékosunk kapott meghívót a válogatottba A két ünnep között Szabó Fanni a felnőttválogatott, Baa Dominika az U20-as, Vladár Róza az U18-as nemzeti csapat összetartásán szerepelhet.

Kosárlabda női 2023.12.17 Kosárlabda: megvan az újabb győzelem az NB I/B-ben (GALÉRIA)

Kosárlabda: megvan az újabb győzelem az NB I/B-ben (GALÉRIA) A szorosan alakuló első félidő után az MTK-TFSE a második félidőben állva hagyta riválisát, a Törekvés SE csapatát.

Kosárlabda női 2023.12.16 Kosárlabda: magabiztos siker a Cegléd ellen a női élvonalban

Kosárlabda: magabiztos siker a Cegléd ellen a női élvonalban A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapata fölényes győzelmet aratott a Cegléd elleni első osztályú bajnokin.

Kosárlabda női 2023.12.13 Kosárlabda: két játékosunk is bekerült a forduló válogatottjába az NB I/A-csoportban

Kosárlabda: két játékosunk is bekerült a forduló válogatottjába az NB I/A-csoportban A BEAC ellen mutatott kiváló teljesítményének köszönhetően Szabó Fannit és Sha Cartert is beválasztották a legutóbbi forduló legjobbjai közé az élvonalban.

Kosárlabda női 2023.12.10 Kosárlabda: bravúros győzelem az NB I/B-ben a Dávid Kornél KA ellen (GALÉRIA)

Kosárlabda: bravúros győzelem az NB I/B-ben a Dávid Kornél KA ellen (GALÉRIA) Az MTK-TFSE kosárlabdacsapata egy ponttal volt jobb a Dávid Kornél KA együttesénél a női NB I/B-ben.

Kosárlabda női 2023.12.09 Kosárlabda: győzelem a BEAC otthonában

Kosárlabda: győzelem a BEAC otthonában A remek második félidőnek köszönhetően nyert a TFSE-MTK.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!