Kosárlabda női
Sólyom Sára

Hírek

Kosárlabda női 2021.02.24 Női kosárlabda: hatalmas csata, hosszabbítás – így kapott ki a TFSE-MTK a Magyar-kupában

Női kosárlabda: hatalmas csata, hosszabbítás – így kapott ki a TFSE-MTK a Magyar-kupában Óriási csatában, hosszabbítás után 85–79-re kikapott az Atomerőmű-KSC Szekszárdtól a TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapata a Gabányi László Sportcsarnokban zajló Magyar-kupa negyeddöntőjében.

Kosárlabda női 2021.02.22 Leány kosárlabda: Lesz ez még jobb is

Leány kosárlabda: Lesz ez még jobb is U11-es leány kosárlabdacsapatunk két meccset játszott a Kenguru-kupa 5. fordulójában.

Kosárlabda női 2021.02.22 Kosárlabda: magabiztos siker a Kanizsa otthonában

Kosárlabda: magabiztos siker a Kanizsa otthonában Esélyt sem hagytunk a hazai együttesnek.

Kosárlabda női 2021.02.20 Női kosárlabda: a TFSE-MTK a rossz első félidő után felzárkózott, de kikapott a Csata otthonában

Női kosárlabda: a TFSE-MTK a rossz első félidő után felzárkózott, de kikapott a Csata otthonában A Ludovika-FCSM Csata vendégeként lépett pályára a TFSE-MTK Budapest a női elsőosztályú kosárlabda-bajnokság 20. fordulójában, a tabella ötödik helyezettje fogadta a hatodikat. Csapatunk a rosszul sikerült első félidő után bár felzárkózott, de fordítani már nem tudott, így 75–69-es vereséget szenvedett.

Kosárlabda női 2021.02.17 Női kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest egyetlen ponttal maradt alul a PINKK-Péccsel szemben (GALÉRIA)

Női kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest egyetlen ponttal maradt alul a PINKK-Péccsel szemben (GALÉRIA) Élvonalbeli női kosárlabdacsapatunk, a TFSE-MTK Budapest 76–75-ös vereséget szenvedett hazai pályán a PINKK-Pécs ellen.

Kosárlabda női 2021.02.15 Leány kosárlabda: két győzelemmel hoztuk le a hétvégét

Leány kosárlabda: két győzelemmel hoztuk le a hétvégét A Török Sasmadarak és a Keresztúri SE sem okoztak gondot Molnár Róbert tanítványainak.

Kosárlabda női 2021.02.15 Női kosárlabda: magabiztos győzelem a Pécs ellen (GALÉRIA)

Női kosárlabda: magabiztos győzelem a Pécs ellen (GALÉRIA) Hamar eldöntöttük a pontok sorsát.

Kosárlabda női 2021.02.13 Kosárlabda: újból és újból felzárkózott, de vereséget szenvedett a TFSE-MTK az Uni Győrtől (GALÉRIA)

Kosárlabda: újból és újból felzárkózott, de vereséget szenvedett a TFSE-MTK az Uni Győrtől (GALÉRIA) Izgalmas, „egylabdás” mérkőzésen 74–71-re kikapott a TFSE-MTK a tabellán második Uni Győr ellen a női kosárlabda élvonalban.

Kosárlabda női 2021.02.10 Női kosárlabda: Magyar-kupa indulást érő győzelmet aratott a TFSE-MTK Budapest (GALÉRIA+VIDEÓ)

Női kosárlabda: Magyar-kupa indulást érő győzelmet aratott a TFSE-MTK Budapest (GALÉRIA+VIDEÓ) Izgalmas, élvezetes NB I/A csoportos meccsen győzött 87–75-re hazai pályán a Vasas ellen a TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapata, amely így kiharcolta az indulás jogát a Killik László Magyar-kupában.

Kosárlabda női 2021.02.04 Női kosárlabda: „Célom, hogy bekerüljek az A csoportos csapatba” – Szeitl Vanessza

Női kosárlabda: „Célom, hogy bekerüljek az A csoportos csapatba” – Szeitl Vanessza Szeitl Vanesszával, a női amatőr kosárlabda-bajnokság piros csoportjában szereplő MTK-TFSE kosarasával beszélgettünk az idei szezonról, valamint a közeljövő céljairól.

« Előző oldal 123456789 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!