Hírek

Vívás 2015.03.06 Márton Anna és Gárdos Gábor a Digi Sport reggeli műsorában (VIDEÓ)

Márton Anna és Gárdos Gábor a Digi Sport reggeli műsorában (VIDEÓ) 20 éves kora ellenére évek óta a felnőttek közt vív, de közben kilencedik érmét szerezte a juniorok között, ezúttal vébé után az Európa-bajnokságot nyerte meg imponáló fegyverkezeléssel Márton Anna kardozó, akire idén felnőtt világversenyek sora vár - edzőjével, az MTK-műhelyt vezető Gárdos Gáborral voltak a Reggeli Start vendégei.

Vívás 2015.03.05 Márton Annát köszöntötték (VIDEÓ)

Márton Annát köszöntötték (VIDEÓ) Pézsa Tibor, olimpiai- és világbajnok, valamint a szakosztály sportolói, edzői és a klub képviselője köszöntötte a maribori, junior Európa-bajnokságon aranyérmet nyert Pankát és edzőjét Gárdos Gábort.

Vívás 2015.03.02 Páratlan bravúr

Páratlan bravúr Veretlenül harcolta ki negyedik junior Európa-bajnoki címét, hiszen a csoportmérkőzések során sem hibázott. Az egyenes kieséses szakaszban már nem is lehetett volna. Márton Anna minden hétvégén címlaptéma. Az MTK kardozója a szövetség honlapjának adott interjút a maribori, kadet és junior vívó Európa-bajnokságon.

Vívás 2015.02.24 Anna és a dobogó

Anna és a dobogó Az isteneknek is földre ér a lába, derül ki úton-útfélen. Bocsánatkéréssel kezdi a bajnoknő: nem tudott visszahívni, mert iskolában volt. Én meg már azt hittem, repülőn ül és egyik világvárosból a másikba utazik.

Vívás 2015.02.23 Márton Anna Világkupa dobogón

Márton Anna Világkupa dobogón Pályafutása során először állhatott Világkupa-versenyen dobogóra az MTK Budapest kardvívója. Anna zsinórban tíz győzelmet aratott a felnőttek között, Belgiumban. Az elődöntőben is csak a lehető legkisebb különbséggel veszített. A dobogóra csupa olimpiai és világbajnok társaságában léphetett fel.

Vívás 2015.02.13 Modell lett az MTK vívójából (VIDEÓ)

Modell lett az MTK vívójából (VIDEÓ) Honlapunk egyik lelkes olvasója küldte be az alábbi videót. Ő készítette saját telefonjával, miután az MTK vívóját, Márton Annát felfedezte az egyik nagy budapesti bevásárlóközpont falán.

Vívás 2015.02.10 A csapatszellem és a bajnok

A csapatszellem és a bajnok Már kilenc éve jelenlegi edzőjével, Gárdos Gáborral készül, tizedik éve vív. A Budavári Általános Iskolában kezdte. A szövetség nem nevezte őt a hó végén a korosztályos Európa-bajnokságra. A hóvirágszerénységű Mihalik Nóra, a Brüll Alfréd Akadémia sportolója, szombaton junior bajnok lett kardvívásban.

Vívás 2015.02.04 Átszakadt a gát (LAPSZEMLE)

Átszakadt a gát (LAPSZEMLE) Márton Anna életében először jutott legjobb nyolc közé felnőtt Világ Kupán. Ráadásul négy és fél éve ő az első magyar kardozó, aki ilyen eredményt ért el. Az athéni versenyen nagy hátrányból fordítva verte meg London olimpiai bajnokát, s majdnem elkapta a világranglista vezetőjét is. A kardozóval az utanpotlassport.hu készített interjút.

Vívás 2015.02.02 Messze még a csúcs

Messze még a csúcs Négy és fél éve nem jutott magyar kardozó női Világ Kupában nyolc közé. Márton Annának ez sikerült, ráadásul koncentrációját átmentette a vasárnapi csapatversenyre is, ahol negyedik helyen végeztek társaival. E bravúr párja is elveszett már az idő mocsarában.

Vívás 2015.02.01 Márton Anna első felnőtt döntője

Márton Anna első felnőtt döntője Négy és fél év után jutott magyar versenyző női kard Világkupaversenyen a legjobb nyolc közé.

« Előző oldal 789101112131415 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!