Hírek

Vívás 2015.07.25 Augusztus 11-én lesz Tordasi Ildikó temetése

Augusztus 11-én lesz Tordasi Ildikó temetése A Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra az olimpiai bajnok tőrvívót. Montreal bajnoka, 64 évesen hunyt el Budapesten

Vívás 2015.07.21 Panka köszöntése

Panka köszöntése Kedden köszöntötték a moszkvai olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokságon bronzérmet szerzett kardozót, Márton Annát. A bravúros sikert elért húsz éves MTK-sportolót, valamint edzőjét, Gárdos Gábort dr. Deutsch Tamás, a klub elnöke és Lukács Zsuzsanna, a Brüll Alfréd Akadémia igazgatója méltatta a Magyar Sport Házában rendezett ünnepségen.

Vívás 2015.07.18 Isten éltessen, Gábor!

Isten éltessen, Gábor! Szombaton ünnepli 53. születésnapját Gárdos Gábor, az utánpótlásban mindent megnyert és legutóbb Moszkvában felnőtt világbajnoki bronzérmet szerzett kardozó, Márton Anna edzője. A sportágban csak „Charly” néven emlegetett szakember nagyjából egy évtizede egyengeti Márton útját a páston és azon kívül is, mint látható nem kevés sikerrel. Boldog születésnapot kívánunk Gárdos Gábornak!

Vívás 2015.07.15 Márton Anna boldogsága

Márton Anna boldogsága Első felnőtt világversenyén bronzérmet nyert Márton Anna, több, mint ígéretes az MTK balszárny. A verseny után a helyszínen nyilatkozott az egyesület legújabb csillaga és nevelőedzője.

Vívás 2015.07.14 Elhunyt Tordasi Ildikó, az 1976-os montreali olimpia tőrvívó bajnoka. Hatvanhárom éves volt.

Elhunyt Tordasi Ildikó, az 1976-os montreali olimpia tőrvívó bajnoka. Hatvanhárom éves volt. Hosszú, sikeres versenyzői pályafutása során szakosztályának neve ugyan többször változott, de az MTK-ban kezdte és ott is fejezte be a vívást, majd sokáig a kék-fehérek fiataljait edzette.

Vívás 2015.06.08 Udvarhelyi értékelt

Udvarhelyi értékelt Két bronzérmet gyűjtött az egyéni számokban a Svájcban rendezett Európa-bajnokságon a magyar vívó-válogatott.

Vívás 2015.05.12 Márton Anna hivatásos sportolói szerződést írt alá az MTK-val

Márton Anna hivatásos sportolói szerződést írt alá az MTK-val Gárdos Gábor tanítványát hétfőtől hivatalos szerződés köti a Magyar Testgyakorlók Köréhez

Vívás 2015.03.31 Isten éltessen Panka!

Isten éltessen Panka! Ma ünnepli huszadik születésnapját az MTK egyik legtehetségesebb fiatal sportolója, a kardozó Márton Anna, a Brüll Alfréd Akadémia tagja. Annát a sportág egyik legnagyobb reménységének tartják, aki minden jel szerint remek eséllyel pályázik a 2016-os olimpiai részvételre.

Vívás 2015.03.30 Athén és Gent után Szöulban is nyolc közé jutott Márton Anna

Athén és Gent után Szöulban is nyolc közé jutott Márton Anna Húszesztendős kardozónk ezúttal az ázsiai Grand Prix-versenyen végzett a hatodik helyen

Vívás 2015.03.17 I. Európa Játékok MTK Budapest sportolókkal

I. Európa Játékok MTK Budapest sportolókkal Négy MTK-s vívó is a formálódó keret tagja az I. Európa Játékokra. Garam Nóra, Márton Anna, Singer Martin és Szényi Péter készülhet Bakuba, a hagyományteremtő célzattal létrehozott, június 12-28. között rendezendő eseményre.

« Előző oldal 6789101112131415 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!