Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Messze még a csúcs

Publikálva: 2015.02.02 Frissítve: 2015.02.02 Vívás

Négy és fél éve nem jutott magyar kardozó női Világ Kupában nyolc közé. Márton Annának ez sikerült, ráadásul koncentrációját átmentette a vasárnapi csapatversenyre is, ahol negyedik helyen végeztek társaival. E bravúr párja is elveszett már az idő mocsarában.

– Anna, gratulálok! Sikerült újabb határt átlépni. Ilyenkor virgonc?

– Inkább önbizalmat kapok az eredménytől. Örültem neki, persze, meg annak is, hogy a csapatban sem eresztettem le. – vette tudomásul a sikert a junior világ-, és Európa-bajnok. – Ilyenkor csak szépen, szolidan örülünk a kisebb sikernek.

– Ezek szerint sokkal nagyobb sikerekre számít.

– He-he! – gondolkodik keveset a válaszon Anna. – Szeretnék, természetesen jobb eredményeket is elérni a későbbiekben. A szezon közepén vagyunk, le kell vonnunk a tanulságot, menni kell tovább a következő versenyre koncentrálva.

– Tudhatja is hol a helye! Vívott az olimpiai bajnokkal, a világbajnokkal, a világranglista-vezetővel.

– Nem nagyon szeretek az olimpiai bajnokkal vívni. Legalábbis eddig nem szerettem, mumusom volt. El is húzott, de sikerült összeszednem magam, fontos győzelemnek tartom. A világbajnok volt az abszolút favorit, szoros asszót vívtunk, ő sem legyőzhetetlen. Egyre jobban ismer már a mezőny.

– Az eredmények szerint közéjük tartozik.

– Bízom benne, ők is így gondolják!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!