Hírek

Vívás 2015.11.01 Márton Anna a 32 között búcsúzott

Márton Anna a 32 között búcsúzott Két magyar jutott a legjobb 64 közé az orleans-i női kard Világkupa-versenyen. Közülük Márton Anna a 32 között búcsúzott. A versenyt az orosz Jegorjan nyerte.

Vívás 2015.10.30 Egy társat kapott Márton Anna

Egy társat kapott Márton Anna Az orleans-i Világkupán, kiemeltként, ma még nem lépett pástra Márton Anna, az MTK Budapest kardozója. Holnap a 64-es főtáblán kezdi meg szereplését, és egyetlen magyar társa a kilenc hazai induló közül továbbjutó 18 esztendős Kelecsényi Mirabella lesz.

Vívás 2015.10.19 A „mozgékony sakkozó”

A „mozgékony sakkozó” Az MTK Budapest vívószakosztályának egyik legnagyobb tehetsége Insperger Sámuel, aki utolsó junior szezonjában szerepel idén. A Brüll Alfréd Akadémia támogatottja a sakkhoz hasonlítja szeretett sportágát, és nagyon készül az előtte álló megmérettetésekre.

Vívás 2015.10.06 A golffal ismerkedtek a Brüll akadémisták (GALÉRIA)

A golffal ismerkedtek a Brüll akadémisták (GALÉRIA) A Budapest Highland Golf Club and Academy vendégei voltak az MTK Budapest kardozói. Többek között Márton Anna, Mihalik Nóra, Péch Miklós, valamint Gárdos Gábor, edző kipróbálták a sportágat. Maradnak a kaptafánál...

Vívás 2015.09.25 Tizenegyedik helyen az éremtáblázaton

Tizenegyedik helyen az éremtáblázaton A tizenegyedik helyen végzett Magyarország az egri kerekesszékes vívó-világbajnokság éremtáblázatán, három ezüst- és két bronzéremmel.

Vívás 2015.09.07 Csörgött a penge a Bazilikánál

Csörgött a penge a Bazilikánál Vívók százai lepték el vasárnap délután a Bazilika környékét. Természetesen nem modernkori párbajoknak lehettünk szemtanúi, hanem a Magyar Vívószövetség szervezett nagyszabású és sikeres rendezvényt, az MTK Budapest sportolóinak hathatós közreműködésével.

Vívás 2015.09.03 Gárdos: „Eddig pazar!”

Gárdos: „Eddig pazar!” Megkezdték a felkészülést a kardozók. Gárdos Gáborral, a felnőtt világbajnoki bronzérmes, Brüll akadémista, Márton Anna edzőjével beszélgettünk az újabb – ezúttal mátraházi – táborozás előtt.

Vívás 2015.08.31 Márton Anna a Reggeli Startban (VIDEÓ)

Márton Anna a Reggeli Startban (VIDEÓ) Az MTK Budapest világbajnoki bronzérmes kardozója, Szombathy Pál vendége volt a Digi Sport napindító műsorában

Vívás 2015.08.11 Végső búcsút vettek Tordasi Ildikótól (GALÉRIA)

Végső búcsút vettek Tordasi Ildikótól (GALÉRIA) A Farkasréti temetőben kísérték utolsó útjára az MTK olimpiai- és világbajnok vívóját.

Vívás 2015.08.03 Frühauf aranyérmes Berlinben

Frühauf aranyérmes Berlinben A Berlinben zajló Európai Maccabi Játékokon, a felnőtt férfi tőrözők mezőnyében aranyérmet szerzett az MTK Budapest vívója, a Brüll Alfréd Akadémia sportolója, Frühauf Benjámin. Részletek hamarosan.

« Előző oldal 56789101112131415 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!