Hírek

Vívás 2014.10.01 Udvarhelyi Gábort választották szövetségi kapitánynak

Udvarhelyi Gábort választották szövetségi kapitánynak Egyhangú szavazással választotta szövetségi kapitánnyá Udvarhelyi Gábort - az MTK vezetőedzőjét - a Magyar Vívó Szövetség elnöksége. Az eddig a világbajnok férfi párbajtőrcsapatot is vezető szakember 2016 végéig kapott bizalmat. Udvarhelyi Gábor megnevezte a stábját is, melyet a grémium szintén elfogadott.

Vívás 2014.09.21 Elismerés Udvarhelyinek, és az MTK vívósportjának

Elismerés Udvarhelyinek, és az MTK vívósportjának Komoly megtiszteltetésben részesülhet az MTK vívóinak mesteredzője, a Bay Béla díjas Udvarhelyi Gábor.

Vívás 2014.09.09 Gyere vívni az MTK-ba!

Gyere vívni az MTK-ba! Az MTK vívószakosztálya felvételt hirdet. Ha van kedved a világbajnokok temében készülni az olimpiai bajnoki címedre akkor gyere hozzánk!

Vívás 2014.09.05 Bursából egytemre, onnan Orléansba, majd irány New York

Bursából egytemre, onnan Orléansba, majd irány New York Márton Anna, világbajnok kardozónk megkezdte a felkészülést a szezonra, de közben a BME biomérnöki karán ishelyt kell állnia

Vívás 2014.09.02 Vívószakoszályunk felvételt hirdet

Vívószakoszályunk felvételt hirdet Fiatalok jelentkezését várjuk a Lantos Mihály Sportközpontban lévő vívótermünkbe!

Vívás 2014.07.19 Egy tuson múlt a nyolcas döntő

Egy tuson múlt a nyolcas döntő A női kardozók főtáblás csörtéivel kezdődött a kazanyi vívó-világbajnokság éremosztó szakasza. A magyarok közül a legjobban Márton Anna szerepelt, junior világbajnokunk a 13. helyen végzett. A nyolcaddöntőben egyetlen tus választotta el a bravúrtól, 15-14-re kapott ki a tavalyi felnőtt vb-ezüstérmes orosz Gyacsenkótól. A vb első aranyérmét az ukrán Harlan nyerte.

« Előző oldal 101112131415
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!