Hírek

Vívás 2015.01.12 Márton ötödik lett Strasbourgban

Márton ötödik lett Strasbourgban Tobzódnak a magyar vívók a versenyekben és versenyeken. Márton Anna Franciaországban szerepelt szépen, felnőtt viadalon. Kovács itthon lett harmadik junior válogatón, két tőröző pedig Londonban járt.

Vívás 2015.01.07 Rudi Soma Péter: „Örülök, hogy az MTK-ba kerültem”

Rudi Soma Péter: „Örülök, hogy az MTK-ba kerültem” Rudi Soma Péter nyerte a kadet fiú párbajtőrözők országos bajnokságát. Ezen ő lepődött meg a leginkább, ugyanis nem érezte magát a legjobb formában. Az MTK sokoldalú vívója nemcsak ebben a sportágban, hanem hosszútávfutásban is jeleskedik. Ha mindez nem volna elég, osztályának legjobb tanulója és lemezlovasként is megállja a helyét. Arra kérdésünkre pedig, hogy mik a jövőbeli tervei, hobbijának megfelelően zárta válaszát.

Vívás 2015.01.05 Hé, bajnok!

Hé, bajnok! A 2015-ös évben Rudi Soma Péter nyerte az MTK Budapest első országos bajnoki címét. A kadet párbajtőrviadalon lett első a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban.

Vívás 2014.12.26 Soha rosszabb évet (GALÉRIA)

Soha rosszabb évet (GALÉRIA) Összességében a 2014-es szezont egyértelműen sikerként könyvelheti el a vívószakosztály. Felnőtt országos bajnokságokon 1 egyéni második, 1 egyéni harmadik, 1 csapat negyedik helyezés, utánpótlás országos bajnokságokon két egyéni első, egy második, három harmadik, csapatban három első és egy harmadik helyezést szereztek. Ezen kívül kadetválogatottként indult az Európa-bajnokságon Frühauf Benjamin, és 16. helyen végzett egyéniben.

Vívás 2014.12.20 Ezüstös, bronzos nap az országos bajnokságon (GIGAGALÉRIA)

Ezüstös, bronzos nap az országos bajnokságon (GIGAGALÉRIA) A tóröző, Gátai Róbert második lett, míg a párbajtőrözők között Szényi Péter, a kardozóknál Márton Anna a harmadik helyen fejezte be az egyéni versenyt a Gerevich Aladár sporcsarnokban zajló országos bajnokságon

Vívás 2014.12.19 Centenáriumi gálavacsora

Centenáriumi gálavacsora Impozáns körülmények között, a Pesti Vigadó dísztermében rendezte gálavacsoráját december 17-én a Magyar Vívó Szövetség, megalapulásának 100. évfordulója alkalmából.

Vívás 2014.12.08 Harmadikok lettek a junior női kardozók

Harmadikok lettek a junior női kardozók Remekül sikerült a dormageni junior női kardcsapat Világkupa-verseny! A Kelecsényi Mirabella, Mihalik Nóra, Papp Borbála, Záhonyi Petra összeállítású kvartett tulajdonképpen a kötelezőt hozva jutott a négy közé.

Vívás 2014.12.03 Frühauf Benjámin sikereiről ír az utanpotlassport.hu (LAPSZEMLE)

Frühauf Benjámin sikereiről ír az utanpotlassport.hu (LAPSZEMLE) VÍVÁS: TŐR Kettő a harmadikon 2014. december 2. kedd Frühauf Benjámin és Mészáros Tamás egyaránt a harmadik helyen végzett a fiú tőrözök európai kadetkörversenyének hallei állomásán. Hab a tortán: a csapat a második helyen végzett. Marco Goncalves, a válogatott keretedzője elégedett volt a fiúkkal.

Vívás 2014.12.01 Rajkai Boldizsár 8. lett a válogatón

Rajkai Boldizsár 8. lett a válogatón Félszáz induló között ott volt öt MTK-s is a kadet férfi válogatón. Négyen továbbjutottak csoportjukból Rajkai Boldizsár egészen a negyeddöntőig menetetelt.

Vívás 2014.11.23 Márton a nyolcaddöntőig jutott Orléansban

Márton a nyolcaddöntőig jutott Orléansban Elképesztő létszámú mezőny vágott neki a Világkupa-versenynek Franciaországban. A 175 induló között ott voltak a magyar válogatottak, ilyeténképpen az MTK-sok is. A MOB Utánpótlás Magazinjának műsorvezetőnője jutott közülük a legtovább.

« Előző oldal 89101112131415 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!