Hírek

Úszás 2015.04.30 Négy a négyzeten (LAPSZEMLE)

Négy a négyzeten (LAPSZEMLE) A szerdán kihirdetett tizenhatos keretből négy úszó - köztük az MTK sportolója, Bokros Blanka - teljesítette a bakui Európa Játékok szintidejét. Hargitay András utánpótlás-kapitány szerint ez nem meglepetés, hiszen azelőtt kellett összeállítani a válogatottat, hogy a fiatalok elkezdtek volna jól tempózni.

Úszás 2015.04.26 Második lett az MTK Budapest

Második lett az MTK Budapest Két forduló alapján, az összesített csapatversenyben (35 szakosztály) a Kőbánya SC végzett az első helyen, második lett az MTK Budapest, a Kecskeméten rendezett IV. Aranyhomok Kupa úszóversenyen.

Úszás 2015.03.29 Öt első és egy harmadik helyet söpört be az MTK (GALÉRIA)

Öt első és egy harmadik helyet söpört be az MTK (GALÉRIA) Húsz egyesület, mintegy kétszáz sportolója vett részt az utánpótlás-bajnokság II. fordulóján, a Komjádi uszodában. Az MTK úszói újfent remekül szerepeltek. Az öt első és egy harmadik hellyel valamennyi klubot megelőzték.

Úszás 2015.03.23 22 dobogós helyezés Miskolcon (GALÉRIA)

22 dobogós helyezés Miskolcon (GALÉRIA) A Miskolcon rendezett nemzetközi úszóverseny MTK-s mérlege: 5 első,10 második és 7 harmadik helyezés. Egyéni rekord javítások, lelkesedés, küzdeni tudás.

Úszás 2015.03.18 Az MTK úszószakosztálya igazi vezéregyéniségre talált Kozma Dominik személyében

Az MTK úszószakosztálya igazi vezéregyéniségre talált Kozma Dominik személyében Az Európa-bajnoki bronzérmes, válogatott úszó, Kozma Dominik tavaly ősszel elhagyta korábbi egyesületét, és 2015-től immár az MTK színeiben készül Lőrinczi György, Tóth Ramon és Gyürky Gábor irányításával. A 24 éves sprinter és felkészítői rendkívül magasra teszik a lécet: az idei nyári, kazanyi világbajnokságon – melyet a riói olimpiához vezető út fontos állomásaként tekintenek – már aranyérem a határozott cél.

Úszás 2015.02.15 Figyelemre méltó szereplés a Komjádi uszodában

Figyelemre méltó szereplés a Komjádi uszodában Újabb sikeres versenyen van túl az MTK úszószakosztálya. A hétvégi Budapest Kupán ketten az első, hárman pedig a második helyen végeztek.

Úszás 2015.02.08 Sikerre előjegyezve

Sikerre előjegyezve Az MTK úszócsapata 4 fővel (Baksa János, Károly Bianka, Majoros Máté és Raduly Jázmin) részt vett a Magyar Úszó Szövetség Jövő Bajnokai programjának budapesti régiós versenyén, a Komjádi uszodában.

Úszás 2015.01.31 Hozták a kötelezőt

Hozták a kötelezőt 3 első, 3 második és 2 harmadik helyezés szereztek az MTK úszói. Versenyzőink a Komjádi uszodában rendezett utánpótlás-viadalon méltóképpen képviselték az MTK-t. Bár az előjelek nem voltak túl biztatóak, hiszen sokan betegség miatt hiányoztak szinte a hét összes edzéséről, de a csapat így sem vallott szégyent.

Úszás 2015.01.25 Még postán is jön érem (GALÉRIA)

Még postán is jön érem (GALÉRIA) Csodálatosan szerepeltek az MTK úszói a székesfehérvári versenyen. Érdekesség, hogy annyi érmet szerzett a csapat, hogy a szervezők az utolsóként fellépő és első helyezést elérő versenyzőnek (Illés Fanni, 200 méter pillangó) a helyszínen már nem tudták azt átadni, így postán küldik el...

Úszás 2015.01.25 Megúszták hat első hellyel (GALÉRIA)

Megúszták hat első hellyel (GALÉRIA) Az MTK 8-11 éves úszói a székesfehérvári versenyen is kiválóan teljesítettek. Lőrinczi György és csapata az éremtáblázat élén végzett.

« Előző oldal 456789101112 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!