Hírek

Úszás 2014.12.21 Csodálatos hétvége (GALÉRIA)

Csodálatos hétvége (GALÉRIA) Kiváló szereplés Győrben, Budapesten és Hódmezővásárhelyen, szinte egy időben. Úszóink méltóképpen koronázták meg idei nagyszerű teljesítményüket, hiszen a hétvégén, három helyszínen is rajthoz álltak - hatalmas sikerrel. Összesen 29 első, 22 második és 22 harmadik helyezést tettek az MTK úszói a karácsonyfa alá.

Úszás 2014.12.12 Kőbánya, omlásveszély (LAPSZEMLE)

Kőbánya, omlásveszély (LAPSZEMLE) Bernek Péter és Kozma Dominik, illetve a legnagyobb név, Cseh László után újabb versenyzők hagyják el a Kőbánya SC úszószakosztályát: tíz-tizenhárom nagyreményű fiatal folytatja a pályafutását az MTK-Budapestben, írja az utanpotlassport.hu

Úszás 2014.12.07 Erre nem számítottunk (GALÉRIA)

Erre nem számítottunk (GALÉRIA) Várakozáson felül szerepelt az MTK úszócsapata Debrecenben, a Hajós Alfréd-kupán. A versenyen 17 egyesület 240 úszója indult. A kék-fehér sportolók 8 első, 10 második és 10 harmadik helyet szereztek. A húszfős csapat szinte minden tagja dobogóra állhatott.

Úszás 2014.11.30 MTK sikerek az AQUATIC - CEWE kupán (GALÉRIA)

MTK sikerek az AQUATIC - CEWE kupán (GALÉRIA) Három első és két második hely mellett remek helyezéseket értek el az MTK szinkronúszói.

Úszás 2014.11.24 Kosárnyi érem

Kosárnyi érem 11 első, 5 második, és 10 harmadik helyezéssel tért haza az MTK Hódmezővásárhelyről, minden idők leghosszabb és legfárasztóbb versenyéről. Reggel 8-tól este fél 9-ig küzdöttek a gyerekek!

Úszás 2014.11.09 Nyolc érem az uszodában

Nyolc érem az uszodában Nyolc éremmel, közte három első hellyel villantottak a szinkronúszók a Szentendrén rendezett Aqua Diapolo Kupán. A tízórás versenyt több mint 30 fok tette nehezen viselhetővé a 180 induló számára. A dicsőséglistát a két elhozott kupa tette teljessé.

Úszás 2014.11.08 MTK sikerek az utánpótlás-versenyen a Komjádiban

MTK sikerek az utánpótlás-versenyen a Komjádiban Remekül szerepeltek az MTK úszói a budapesti Komjádi uszodában rendezett utánpótlás-versenyen. A megmérettetésen a 10 éves és annál fiatalabb korosztály sportolói indulhattak. 25 klub mintegy 320 úszója vett részt a viadalon.

Úszás 2014.11.05 Tóth Ramon is az MTK-t erősíti

Tóth Ramon is az MTK-t erősíti Tóth Ramon, a Kőbánya SC-től jött a Magyar Testgyakrolók Körébe, és jelenleg Kozma Dominik felkészülését segíti a katari rövidpályás világbajnokságra, illetve a fiatalabb úszócsoportok edzésénél is bedolgozik.

Úszás 2014.11.05 Már három úszónk szerepel a Jövő Bajnokai Programban

Már három úszónk szerepel a Jövő Bajnokai Programban Úszószakosztályunkban folyó szakmai munka újabb elismerése, hogy a Magyar Úszó Szövetség kiemelt utánpótlás-programjának keretében immáron nemcsak egy, hanem három versenyzőt adunk a válogatottba.

Úszás 2014.10.31 Edzőtáborban az úszók - 7., utolsó nap (GALÉRIA)

Edzőtáborban az úszók - 7., utolsó nap (GALÉRIA) Az MTK úszószakosztálya tizennyolc sportolóval és két vezetővel elutazott Hódmezővásárhelyre, hogy egyhetes edzőtáborozáson vegyen részt. A hét minden napján beszámolunk a táborban zajló eseményekről. Majoros Róbert blogja.

« Előző oldal 56789101112 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!