Hírek

Úszás 2014.10.30 Edzőtáborban az úszók - 6. nap

Edzőtáborban az úszók - 6. nap Az MTK úszószakosztálya tizennyolc sportolóval és két vezetővel elutazott Hódmezővásárhelyre, hogy egyhetes edzőtáborozáson vegyen részt. A hét minden napján beszámolunk a táborban zajló eseményekről. Majoros Róbert blogja.

Úszás 2014.10.30 Edzőtáborban az úszók 5. nap

Edzőtáborban az úszók 5. nap Az MTK úszószakosztálya tizennyolc sportolóval és két vezetővel elutazott Hódmezővásárhelyre, hogy egyhetes edzőtáborozáson vegyen részt. A hét minden napján beszámolunk a táborban zajló eseményekről. Majoros Róbert blogja.

Úszás 2014.10.28 Edzőtáborban az úszók - 4. nap

Edzőtáborban az úszók - 4. nap Az MTK úszószakosztálya tizennyolc sportolóval és két vezetővel elutazott Hódmezővásárhelyre, hogy egyhetes edzőtáborozáson vegyen részt. A hét minden napján beszámolunk a táborban zajló eseményekről. Majoros Róbert blogja.

Úszás 2014.10.27 Edzőtáborban az úszók - 3. nap (GALÉRIA)

Edzőtáborban az úszók - 3. nap (GALÉRIA) Az MTK úszószakosztálya tizennyolc sportolóval és két vezetővel elutazott Hódmezővásárhelyre, hogy egyhetes edzőtáborozáson vegyen részt. A hét minden napján beszámolunk a táborban zajló eseményekről. Majoros Róbert blogja.

Úszás 2014.10.26 Edzőtáborban az úszók - 2. nap (GALÉRIA)

Edzőtáborban az úszók - 2. nap (GALÉRIA) Az MTK úszószakosztálya tizennyolc sportolóval és két vezetővel elutazott Hódmezővásárhelyre, hogy egyhetes edzőtáborozáson vegyen részt. A hét minden napján beszámolunk a táborban zajló eseményekről. Majoros Róbert blogja.

Úszás 2014.10.25 Edzőtáborban az úszók - 1. nap

Az MTK úszószakosztálya tizennyolc sportolóval és két vezetővel elutazott Hódmezővásárhelyre, hogy egyhetes edzőtáborozáson vegyen részt. A hét minden napján beszámolunk a táborban zajló eseményekről, Majoros Róbert blogja.

Úszás 2014.10.25 Edzőtáborban az úszók

Edzőtáborban az úszók Az MTK úszószakosztálya tizennyolc sportolóval és két vezetővel elutazott Hódmezővásárhelyre, hogy egyhetes edzőtáborozáson vegyen részt. A hét minden napján beszámolunk a táborban zajló eseményekről, Majoros Róbert blogja.

Úszás 2014.10.18 Végeredmény: 1. MTK, 2. Kőbánya SC, 3. Jövő SC (GALÉRIA)

Végeredmény: 1. MTK, 2. Kőbánya SC, 3. Jövő SC (GALÉRIA) A nyitónapon négy első, hét második és öt harmadik helyezést szereztek az MTK úszói a székesfehérvári versenyen, melyet 8-11 éveseknek rendeztek.

Úszás 2014.10.12 Két első, három második és két harmadik hely az MTK úszóinak mérlege (GALÉRIA)

Két első, három második és két harmadik hely az MTK úszóinak mérlege (GALÉRIA) Szombaton nagyszabású utánpótlás-versenyt rendeztek a fővárosi Komjádi Béla uszodában, 7-10 éveseknek. Bár az MTK versenyzői az alapozás kellős közepén tartanak, mégis szinte minden mutatóban felülmúlták riválisaikat.

Úszás 2014.07.29 Az MTK első olimpiai bajnoka

Az MTK első olimpiai bajnoka Idén 110 éve, hogy Halmay Zoltán úszó, az MTK sportolói közül először olimpiai bajnok lett. A nagyszerű sportember 50 és 100 yardos gyorsúszásban lett a világ legjobbja St Louis-ban.

« Előző oldal 6789101112 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!