Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2022.05.23 Rg: Pamplonában és Gdyniában is több fináléban szerepeltek a versenyzőink

Rg: Pamplonában és Gdyniában is több fináléban szerepeltek a versenyzőink A múlt hét végén két helyszínen is kitettek magukért az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói: a felnőttek Pamplonában, a juniorok Gdyniában jutottak több fináléba.

Ritmikus gimnasztika 2022.05.22 Rg: két döntőbe is bejutott az együttes kéziszer-válogatott Pamplonában

Rg: két döntőbe is bejutott az együttes kéziszer-válogatott Pamplonában Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázóira épülő felnőtt együttes kéziszer-válogatott mindkét gyakorlatát bemutathatja a pamplonai World Challenge Cup fináléjában; Wiesner Hanna a mezőny első felében zárt.

Ritmikus gimnasztika 2022.05.19 Rg: a felnőttek és a juniorok is fontos versenyek előtt

Rg: a felnőttek és a juniorok is fontos versenyek előtt A felnőtt együttes kéziszer-válogatott és Wiesner Hanna Pamplonában, a Vörös Szonja, Cseh Dorottya, valamint Gyulai Blanka Gdyniában lép szőnyegre.

Ritmikus gimnasztika 2022.05.16 Rg: fontos és sikeres állomás volt az országos bajnokság

Rg: fontos és sikeres állomás volt az országos bajnokság Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói szokás szerint kiválóan szerepeltek a felnőtt és junior országos bajnokságon, így bizakodva várhatják ez első félév fő versenyét, a tel-avivi Eb-t.

Ritmikus gimnasztika 2022.05.15 Ritmikus gimnasztika: csak a szokásos

Ritmikus gimnasztika: csak a szokásos Sportolóink ismét kitettek magukért. Kiemelkedően sikeres szereplés az országos bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2022.04.24 Rg: Kocsis Evelin fináléval zárt Bakuban

Rg: Kocsis Evelin fináléval zárt Bakuban Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin a bakui világkupaversenyen bejutott a buzogány fináléjába, melyben a nyolcadik helyen végzett.

Ritmikus gimnasztika 2022.04.21 Rg: Kocsis Evelin és Wiesner Hanna Bakuban lép szőnyegre

Rg: Kocsis Evelin és Wiesner Hanna Bakuban lép szőnyegre Az MTK Budapest két ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin és Wiesner Hanna péntektől a világkupa-sorozat harmadik, bakui állomásán igyekszik bizonyítani.

Ritmikus gimnasztika 2022.04.19 Rg: Szófia után, Baku előtt (VIDEÓ)

Rg: Szófia után, Baku előtt (VIDEÓ) Deutsch-Lazsányi Erika, Kocsis Evelin és Wiesner Hanna értékelte a szófiai világkupaversenyt és tekintgettek a jövőbe is.

Ritmikus gimnasztika 2022.04.18 Rg: Wiesner Hanna finálés vágya már Szófiában teljesült

Rg: Wiesner Hanna finálés vágya már Szófiában teljesült Az MTK Budapest sokra hivatott rg-se, Wiesner Hanna a szófiai világkupán egyből elérte az egyik idei célját, a héten pedig már Bakuban áll szőnyegre.

Ritmikus gimnasztika 2022.04.13 Rg: remekül sikerült Kocsis Evelin premierje a felnőttek új „színházában”

Rg: remekül sikerült Kocsis Evelin premierje a felnőttek új „színházában” Kocsis Evelin nagyszerűen szerepelt élete első felnőtt-világkupaversenyén Szófiában; az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója értékes tapasztalatokat szerzett és bizakodva tekint a folytatásra.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!