Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2021.10.26 Rg: szerdán kezdődik a világbajnokság Japánban

Rg: szerdán kezdődik a világbajnokság Japánban Az MTK Budapest versenyzői közül az olimpikon Pigniczki Fanninak, valamint az együttes kéziszer-válogatottban Fekete Anitának, Fodor Nadinnak, Mészáros Mandula Virágnak és Urbán-Szabó Mónikának szurkolhatunk szerdától, a japán Kitakyushu városában rajtoló ritmikus gimnasztika-világbajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.25 Rg: Pigniczki Fanni vette át a vb-stafétát Japánban

Rg: Pigniczki Fanni vette át a vb-stafétát Japánban Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikazóját, Pigniczki Fannit különleges megtiszteltetés érte Japánban: a tornászoktól ünnepélyes keretek között vette át a vb-stafétát.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.23 Rg: elindult a vb-re Pigniczki Fanni és a kéziszer-válogatott

Rg: elindult a vb-re Pigniczki Fanni és a kéziszer-válogatott Az MTK Budapest válogatott ritmikus gimnasztikázói október végén a Japánban esedékes világbajnokságon igyekeznek bizonyítani.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.01 Rg: Pigniczki Fanni számára édes teher az olimpia utáni népszerűség

Rg: Pigniczki Fanni számára édes teher az olimpia utáni népszerűség Az MTK Budapest olimpikon ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni legutóbb a Magyar Kupán remekelt, és az idén még világbajnokság is vár rá.

Ritmikus gimnasztika 2021.09.29 Rg: Kocsis Evelin már a felnőttkorosztályra készül

Rg: Kocsis Evelin már a felnőttkorosztályra készül Az MTK Budapest junior Eb-bronzérmes ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin a múlt hét végén még a korosztályos Magyar Kupán remekelt, januártól azonban már a felnőttek között igyekszik helytállni.

Ritmikus gimnasztika 2021.09.26 Rg: Pigniczki Fanni és Kocsis Evelin is remekelt - mindent vittünk a Magyar Kupán

Rg: Pigniczki Fanni és Kocsis Evelin is remekelt - mindent vittünk a Magyar Kupán Szokás szerint nagyszerűen szerepeltek az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói a Magyar Kupán: Pigniczki Fanni és Kocsis Evelin mellett az együttes kéziszercsapatok sem találtak legyőzőre.

Ritmikus gimnasztika 2021.09.22 Rg: Lengyelországban is az élmezőnyben

Rg: Lengyelországban is az élmezőnyben Wiesner Hanna, Vörös Szonja, Gyulai Blanka és Cseh Dorottya is szépen szerepelt a ritmikus gimnasztikázók lengyelországi Gdynia Ritmic Stars kupáján.

Ritmikus gimnasztika 2021.08.10 Rg: Pigniczki Fannira pihenés vár az olimpia után

Rg: Pigniczki Fannira pihenés vár az olimpia után Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni hazaérkezett a tokiói olimpiáról, és egy rövid ideig nem is megy a terembe.

Ritmikus gimnasztika 2021.08.06 Rg: Pigniczki Fanni a 20. helyen zárt Tokióban

Rg: Pigniczki Fanni a 20. helyen zárt Tokióban Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni 84.400 ponttal a 20. helyen végzett a tokiói olimpia összetett versenyében.

Ritmikus gimnasztika 2021.08.05 Rg: Pigniczki Fanni remek formában várja a kezdést Tokióban

Rg: Pigniczki Fanni remek formában várja a kezdést Tokióban Magyar idő szerint péntek hajnalban az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni is bemutatkozik a tokiói olimpián.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!