Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2023.11.30 Rg: Pigniczki Fanni jövőre sem fog unatkozni

Rg: Pigniczki Fanni jövőre sem fog unatkozni Megvan, hogy az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni a sikeres 2023-as év után miként készül 2024-re.

Ritmikus gimnasztika 2023.11.28 Rg: kiváló eredmények a kéziszercsapatok magyar bajnokságán

Rg: kiváló eredmények a kéziszercsapatok magyar bajnokságán Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói az évad utolsó versenyhétvégéjén is remekül teljesítettek.

Ritmikus gimnasztika 2023.11.05 Ritmikus gimnasztika: ismét Pigniczki Fanni nyerte a mesterfokú bajnokságot

Ritmikus gimnasztika: ismét Pigniczki Fanni nyerte a mesterfokú bajnokságot Újra Pigniczki Fanni diadalmaskodott az év utolsó megmérettetésén.

Ritmikus gimnasztika 2023.10.23 Rg: minden korosztályban remekelt az MTK Budapest a Magyar Kupán

Rg: minden korosztályban remekelt az MTK Budapest a Magyar Kupán A ritmikus gimnasztikázók Törökbálinton rendezett Magyar Kupáján minden korosztályban kiválóan teljesítettek az MTK Budapest versenyzői; a felnőttek között Pigniczki Fanni nyert.

Ritmikus gimnasztika 2023.10.22 Ritmikus gimnasztika: nem találtunk legyőzőre

Ritmikus gimnasztika: nem találtunk legyőzőre Nagyszerű teljesítményt nyújtottak fiatal ritmikus gimnasztikázóink a Magyar Kupa-versenyen.

Ritmikus gimnasztika 2023.10.06 Rg: hatodik az MTK Budapest a tokiói egyesületi vb-n

Rg: hatodik az MTK Budapest a tokiói egyesületi vb-n Az MTK Budapest Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna és Vukmir Elena alkotta csapata a hatodik helyen zárt a Tokióban rendezett ritmikus gimnasztika klubvilágbajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2023.09.21 Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni mindent vitt a nyáron (LAPSZEMLE)

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni mindent vitt a nyáron (LAPSZEMLE) Pigniczki Fanni a világbajnoki érem és olimpiai kvóta mellett sikeres államvizsgát is tett idén.

Ritmikus gimnasztika 2023.09.12 Ritmikus gimnasztika: „Mindig szigorú vagyok magamhoz” – Pigniczki Fanni (LAPSZEMLE)

Ritmikus gimnasztika: „Mindig szigorú vagyok magamhoz” – Pigniczki Fanni (LAPSZEMLE) Egyre jobb és jobb teljesítmény a kontinensviadalokon, érmek a világkupaversenyeken, és persze a tokiói szereplés – mindezek jelezték, hogy Pigniczki Fanni tehetséges és kiváló ritmikus gimnasztikázó, ám a sportszeretők sokasága augusztus végén kapta fel a fejét az eredményére: sportolónk világbajnoki bronzot szerzett karikával Valenciában. A sportág második magyar érmét, ötven évvel az első után. Fanni a Nemzeti Sportnak adott interjút.

Ritmikus gimnasztika 2023.09.06 Rg: „Pigniczki Fanni sikerei nem a csoda kategóriájába tartoznak”

Rg: „Pigniczki Fanni sikerei nem a csoda kategóriájába tartoznak” Deutsch-Lazsányi Erika szerint Pigniczki Fanni sikerei hitet adnak, hogy a kemény munkát követően bármi megtörténhet.

Ritmikus gimnasztika 2023.08.31 Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni a döntőt célozná meg

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni a döntőt célozná meg A jövő évi párizsi olimpián az összetett fináléra pályázik Pigniczki Fanni ritmikus gimnasztikázó, aki múlt szerdán karikával bronzérmet nyert a Valenciában rendezett olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

« Előző oldal 12345678 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!