Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2022.04.11 Rg: Kocsis Evelin és Wiesner Hanna tündökölt Szófiában

Rg: Kocsis Evelin és Wiesner Hanna tündökölt Szófiában Az MTK Budapest két ritmikus gimnasztikázója is kitűnően teljesített Szófiában: Kocsis Evelin élete első felnőtt-világkupaversenyén három fináléba is bejutott, és labdával a negyedik lett, míg ugyanezzel a szerrel zárt az előkelő hatodikként Wiesner Hanna.

Ritmikus gimnasztika 2022.03.27 Ritmikus gimnasztika: tucatnyi MTK-s a magyar válogatottban

Ritmikus gimnasztika: tucatnyi MTK-s a magyar válogatottban A 2022. évi válogató versenyek alapján ismét számos MTK Budapest-ritmikus gimnasztikázó bizonyíthat a magyar válogatottban.

Ritmikus gimnasztika 2022.02.18 Rg: Pigniczki Fanni lábtörés miatt került kényszerpihenőre

Rg: Pigniczki Fanni lábtörés miatt került kényszerpihenőre Az MTK Budapest olimpikon ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni a hét elején edzésen lépett rosszul, melynek következtében eltört a lábközépcsontja.

Ritmikus gimnasztika 2022.02.03 Rg: arra kerestük a választ, hogy ritmikus gimnasztikázóink mit szeretnének elérni az életben (VIDEÓ)

Rg: arra kerestük a választ, hogy ritmikus gimnasztikázóink mit szeretnének elérni az életben (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában sportolóinkat életük nagy vágyáról kérdeztük. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.27 Mit csinálnak legszívesebben a ritmikus gimnasztikázók, ha éppen nem ritmikus gimnasztikáznak? (VIDEÓ)

Mit csinálnak legszívesebben a ritmikus gimnasztikázók, ha éppen nem ritmikus gimnasztikáznak? (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában sportolóinkat kedvenc időtöltésükről kérdeztük. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.20 Ritmikus gimnasztika: ki ez az állat? (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: ki ez az állat? (VIDEÓ) Az MTK Tube következő epizódjában ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik állatot szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.14 Kedvenceink kedvenc itala (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvenc itala (VIDEÓ) Az MTK Tube következő epizódjában ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik italt szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.12 Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ) Az MTK Tube következő epizódjában ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik ételt szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.10 Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ) Az MTK Tube következő epizódjában ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik várost szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.08 Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ) Ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik színészt szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

« Előző oldal 12345678 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!