Hírek

Kosárlabda női 2024.04.22 Kosárlabda: nem sikerült meglepetést okozni a negyeddöntő első meccsén az NB I/B-ben (GALÉRIA)

Kosárlabda: nem sikerült meglepetést okozni a negyeddöntő első meccsén az NB I/B-ben (GALÉRIA) Második csapatunk harmincpontos vereséget szenvedett a BKG Szigetszentmiklós II. csapatától a Városmajorban, az NB I/B rájátszásában.

Kosárlabda női 2024.04.22 Kosárlabda: készen állnak a lányok a negyeddöntős párharcra az NB I/B-ben

Kosárlabda: készen állnak a lányok a negyeddöntős párharcra az NB I/B-ben Az MTK-TFSE a BKG Prima Szigetszentmiklós II. csapatával találkozik a legjobb nyolc között a másodosztály rájátszásában. Vezetőedzőnket, Bozsó Ádámot kérdeztük az összecsapás előtt.

Kosárlabda női 2024.04.20 Kosárlabda: nem szereztünk előnyt hazai pályán

Kosárlabda: nem szereztünk előnyt hazai pályán A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapata otthon kapott ki a Vasas Akadémiától az élvonal 5-8. helyért zajló párharcának első meccsén.

Kosárlabda női 2024.04.14 Kosárlabda: drámai csatában búcsúzott a 3X3-as válogatott

Kosárlabda: drámai csatában búcsúzott a 3X3-as válogatott A Szabó Fannival felálló 3X3-as nemzeti csapat rendkívül szoros meccsen kapott ki Azerbajdzsántól, így egyelőre nem jutott ki az olimpiára.

Kosárlabda női 2024.04.13 Kosárlabda: az MTK-TFSE simán győzött idegenben is és továbbjutott a negyeddöntőbe

Kosárlabda: az MTK-TFSE simán győzött idegenben is és továbbjutott a negyeddöntőbe Második csapatunk 39 ponttal nyert a pécsi visszavágón az NB I/B rájátszásában.

Kosárlabda női 2024.04.13 Kosárlabda: veresége ellenére elődöntőben a magyar 3x3-as válogatott

Kosárlabda: veresége ellenére elődöntőben a magyar 3x3-as válogatott Szabó Fannival a soraiban felálló magyar női 3x3-as kosárlabda-válogatott kikapott Egyiptomtól a hongkongi olimpiai selejtezőtorna csoportkörének harmadik fordulójában, ezzel együtt továbbjutott az elődöntőbe.

Kosárlabda női 2024.04.13 Kosárlabda: már lehet jelentkezni nyári táborunkba

Kosárlabda: már lehet jelentkezni nyári táborunkba Június 24-28. között a városmajori csarnokunkban szervezzük a foglalkozásokat.

Kosárlabda női 2024.04.12 Kosárlabda: nagy lépést tett az olimpia felé a 3X3-as válogatott

Kosárlabda: nagy lépést tett az olimpia felé a 3X3-as válogatott A hongkongi 3×3-as olimpiai selejtezőn magabiztosan nyerte második mérkőzését is a magyar válogatott.

Kosárlabda női 2024.04.09 3x3-as kosárlabda: Szabó Fanniék elutaztak Hongkongba

3x3-as kosárlabda: Szabó Fanniék elutaztak Hongkongba A 3x3-as női kosárlabda-válogatott Szabó Fannival a soriban elutazott a hongkongi olimpiai selejtezőre.

Kosárlabda női 2024.04.09 Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapestben nem csak a kötelezően előírt első félidőben számítanak a fiatalokra (LAPSZEMLE)

Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapestben nem csak a kötelezően előírt első félidőben számítanak a fiatalokra (LAPSZEMLE) Az Utanpotlassport.hu Hegedűs Péterrel, a TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapatának vezetőedzőjével beszélgetett annak kapcsán, hogy a klub U20-as fiataljai közül többen is szintet léptek az NB I/A-csoport mostani évadában.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!