Kosárlabda női
Benke Sára

Hírek

Kosárlabda női 2022.04.23 Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest a nyolcadik helyen zárta a bajnokságot (GALÉRIA)

Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest a nyolcadik helyen zárta a bajnokságot (GALÉRIA) Csapatunk 66-59-es vereséget szenvedett a Ludovika-FCSM Csata otthonában a hetedik helyért zajló párharc harmadik meccsén.

Kosárlabda női 2022.04.21 Kosárlabda: az MTK-TFSE fordított a végjátékban, és legyőzte az Ajkát (GALÉRIA)

Kosárlabda: az MTK-TFSE fordított a végjátékban, és legyőzte az Ajkát (GALÉRIA) Második csapatunk – nagy csatában – 64-59-re nyert hazai pályán.

Kosárlabda női 2022.04.20 Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest kiharcolta a harmadik meccset a Csata ellen (GALÉRIA)

Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest kiharcolta a harmadik meccset a Csata ellen (GALÉRIA) Élvonalbeli csapatunk 76-71-re verte a Ludovika-FCSM Csatát a Városmajorban, ezzel eldőlt, hogy a szombati meccs dönt a párharcban a hetedik hely sorsáról.

Kosárlabda női 2022.04.17 Kosárlabda: A Sportrádió vendége volt szakosztályvezetőnk, Nagy Dorottya és Németh Ágnes (AUDIÓ)

Kosárlabda: A Sportrádió vendége volt szakosztályvezetőnk, Nagy Dorottya és Németh Ágnes (AUDIÓ) A Hazafutás és Balogh Balázs vendége a 367-szeres válogatott, és négyszeres Eb-bronzérmes Németh Ágnes, valamint a 145-szörös válogatott, és az MTK Budapest női kosárlabda szakosztályának vezetője, Nagy Dóra volt. A két csapattárs azóta is barátságot ápol, és felelevenítették karrierjük legfontosabb, legviccesebb, és legemlékezetesebb pillanatait, valamint szó esett az Euroliga győztes Sopron Basketről.

Kosárlabda női 2022.04.15 Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest kikapott a Ludovika-FCSM Csata otthonában

Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest kikapott a Ludovika-FCSM Csata otthonában A hetedik helyért zajló párharc első meccsén csapatunk 77-52-re alulmaradt a Ludovika Arénában.

Kosárlabda női 2022.04.15 Kosárlabda: szépen zárta az MTK-Julianna a palánták bajnokságát

Kosárlabda: szépen zárta az MTK-Julianna a palánták bajnokságát A múlt hét végén a kosárpalánta bajnokság utolsó fordulójában szerepelt, és a második helyet szerezte meg az MTK-Julianna csapata.

Kosárlabda női 2022.04.14 Kosárlabda: második csapatunk kiütéses győzelmet aratott a DVTK felett (GALÉRIA)

Kosárlabda: második csapatunk kiütéses győzelmet aratott a DVTK felett (GALÉRIA) Az MTK-TFSE hazai pályán 102-54-re verte a miskolciak U23-as együttesét.

Kosárlabda női 2022.04.10 Kosárlabda: az MTK-TFSE simán nyert a soproniak ellen (GALÉRIA)

Kosárlabda: az MTK-TFSE simán nyert a soproniak ellen (GALÉRIA) Második csapatunk 70-52-re verte – hazai környezetben – a Sportdarázs-SMAFC alakulatát az NB I/B Piros csoportjában.

Kosárlabda női 2022.04.06 Kosárlabda: a 7. helyért küzdhet tovább a TFSE-MTK Budapest (GALÉRIA)

Kosárlabda: a 7. helyért küzdhet tovább a TFSE-MTK Budapest (GALÉRIA) A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapata a második mérkőzését is elveszítette az UNI Győr Mély-út elleni 5-8. helyért folyó párharcban, így a bajnokság 7. helyének megszerzése lehet a következő célja.

Kosárlabda női 2022.04.03 Kosárlabda: a tartalékos MTK-TFSE vereséget szenvedett a sereghajtó otthonában

Kosárlabda: a tartalékos MTK-TFSE vereséget szenvedett a sereghajtó otthonában A két nap alatt második meccsét játszó, piros csoportban szereplő csapatunk ezúttal 64-57-re alulmaradt Baján.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!