Kézilabda
Kekezovity Anna

Kosárlabda: megvan a TFSE-MTK teljes kerete a következő évadra

Publikálva: 2024.07.06 Frissítve: 2024.07.05 Kosárlabda női

A nyolc maradó játékosunk mellett öten újonnan csatlakoznak az NB I/A-csoportos első csapatunk keretéhez. Íme, a teljes névsor!

Örömmel jelenthetjük, hogy kialakult a TFSE-MTK Budapest kerete a következő szezonra. Az állandóságra mindenképpen építhetünk, ugyanis az előző idénybeli csapatunkból nyolcan továbbra is minket erősítenek. Így például a Dúl testvérek mindkét tagja, Panka és Terka is nálunk folytatja. Továbbá Szabó Fanni, Pusztai Petra, Király Andrea, Burján Laura, Vigh Bernadett és Vladár Róza szintén marad a „fedélzeten".

Hozzájuk csatlakozik újonnan érkezőként a négyes és ötös poszton egyaránt bevethető, felnőttválogatott Tóth Franka, illetve az egyaránt U18-as válogatott Gábor Lili és Kókai Patrícia. Utóbbi a Sopron Basket kölcsönjátékosaként igazol klubunkhoz, míg Franka és Lili is az elmúlt évadban a BEAC-ot erősítette, majd úgy döntöttek, ősztől mindketten nálunk folytatják.

Továbbá két tengerentúli légióssal válik teljessé a névsor. A Stanford színeiben korábban amerikai egyetemi bajnoki (NCAA) címet szerző, 23 éves és 196 centiméter magas Ashten Prechtel center posztra érkezik hozzánk. Lauren Manis személyében pedig régi ismerőst köszönhetünk sorainkban, ugyanis a 26 éves erőcsatár a 2022-23-as idényben 18 meccset már játszott együttesünkben (12,4 pontot és 6,6 lepattanót átlagolt meccseként), majd a legutóbbi szezont Görögországban, a Lefkadas alakulatánál töltötte.

 Íme, a TFSE-MTK teljes kerete a 2024/25-ös évadra:

– Dúl Panka
– Dúl Terka
– Szabó Fanni
– Pusztai Petra
– Király Andrea
– Burján Laura
– Vigh Bernadett
– Vladár Róza
– Kókai Patrícia
– Gábor Lili
– Tóth Franka
– Ashten Prechtel
– Lauren Manis

(A kép forrása: tfse.sport.hu)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!